Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      turcja

turcja

(18 wyników)
    • turcja: EURO czy DOLARY ? Lece we wtorek i sie zastanawiam, co wziąc ?
    • Mamy korzystać z SKY podczas wyjazdu do Turcji. Czy to prawda,że jest to bardzo słaba i świadcząca słabe usługi linia lotnicza?
    • Czy ktoś wyjaśni czarnej masie (czyli mnie:)))) dlaczego lot do Turcji (Antalya) trwa 4 h a w drugą stronę tylko 2h???? Czy jest jakaś przesiadka???
    • Chcialabym pojechac do Turcji na poczatku lutego, jakie opcje wchodza w gre? LOTem polecę za ponad 1000zł a innymi przez niemcy np za 700zł w obie strony. Czy nie ma tańszych biletów?
    • Wybieram się do Turcji 11 sierpnia, czy znacie jakieś tanie połączenia lotnicze, jeśli bilet zamierzam kupić na miesiąc przed odlotem? Może jakieś czartery?
    • :-) jak w temacie, szukam sensownych, tanich połączeń lotniczych do Turcji, ktoś może coś wie na ten temat... a no i nie chodzi mi o loty z Niemiec, bo tych jest na pęczki, ale o loty z Polski...będę wdzięczna za wszelkie informacje:-)
    • w jakich godzinach w zeszły sezonie latali?
    • właściwie to wiem, że LOT i Lufthansa. Ale może wiecie o innych tańszych liniach. Z moich dotychczasowych internetowych poszukiwań najtaniej (choć nie tanio) wypadły tureckie linie. Szukam połączenia do Izmiru...
    • Witam, czy ktoś się orientuje gdzie mozna tanio kupic bilet do Turcji na przełom grudnia i stycznia lub pocz. marca ? Przelot do Istambulu i dalej do Adany. Wiem, ze nie ma bezposredniego lotu i trzeba leciec z przesiadką w Istambule. Jeżeli ktos ma namiary na jakieś tanie loty to będe wdzięczna za wszystkie informacje, linki itp.
    • Licze na Wasza pomoc w poszukiwaniu tanich linii lotniczych do ww krajów. Pozdrawiam
    • wiadomosci.onet.pl/1371897,11,item.html Kto wie jaka linia lotnicza ma takie asy w kokpicie?
    • W lipcu lece do Egiptu liniami AMC Airlines czy ktos juz z nimi lecial i moze cos wiecej powiedziec o przewozniku. Dla scislosci lece 25 lipca z Poznania moze tez ktos w te strone?
    • jak latacie do antalyi? Moze jest ktos, kto lata tam do znajomych. chodzi mi o sam przelot. Jak bedzie najtaniej, czartery z biur podrozy? bo Turkish Airlines sa troche drogie, no i z przesiadka w Istambule.
    • mam 3 pytania- 1)lece do ankary z przesiadką w istanbule.czy na lotnisku w istanbule mam wyjść i ponownie udac sie do odprawy,czy mam szukac po wyladowaniu (bez kolejnej odprawy)jakiejs "bramki"z ktorej odleci ten samolot do ankary? 2)gdzie mam kupic wize?w istanbule czy w ankarze? 3)czy majac jednego przewoźnika (turkish airlines) bagaz mój zosanie nadany w berlinie (z tamtad lece)i odbiore go w ankarze,czy mam go odebrac w istanbule? nigdy nie lecialam z przesiadka, dlatego sa...
    • Witam!! Chcę wybrać się do Turcji,konkretnie do Stambułu w celu rozejżenia się za tkaninami.Mam do Was kilka pytań: 1)Jak tanio dolecieć do Stambułu(słyszałem,że można dolecieć tam już za ok.500PLN w obie strony z opłatami...) w terminie powiedzmy 28.04.2007-6.05.2007(termin jest ruchomy jeśli będzie taniej kiedyindziej), 2)Gdzie najlepiej udać się na rozpoznanie oraz na zakupy?Jakieś adresy,namiary strony www???, 3)Gdzie zatrzymać się w tym czasie?Jakiś godny polecenia hotel w dobrej c...
    • Bardzo proszę o opinie o tych liniach. Czy mają opóźnienia i jak ogólne wrażenia? Pozdrawiam
    • Czy ktoś dobrze zna te linie? Może ktoś już z nimi leciał? Jak wygląda serwis na pokładzie. Pytam, bo w tym roku linie te obsługują chartery do Turcji, a ja się właśnie nimi tam wybieram. Z góry dziękuje za odpowiedzi
    • Onur Air(15)

Miał ktoś do czynienia z liniami Onur Air? Pytam bo lecę z nimi do Turcji i chodzi mi głównie o to czy często się spóźniają :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się