Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      turcja

turcja

(10 wyników)
    • witam wszystkich Planuje w lipcu/sierpniu wybrac sie z dziewczyna gdzies do cieplych krajow.Bylismy juz w Szwecji,Norwegii i na Gran Canarii. Z tych 3 miejsc Norwegia nas najbardziej urzekla(swietna do fotografowania).Jaki inny kraj albo wyspa jest godna polecenia,myslelismy o Turcji.Interesuje mnie rowniez mozliwosc wynajmu samochodu. Z gory dziekuje za odpowiedzi :)
    • Tutaj nie ma chyba czegoś takiego jak prawo jazdy i kodeks drogowy. Nie licz pod żadnym pozorem na uprzejmość kierowców i przebiegaj ulicę jak najszybciej potrafisz. Prowadząc samochód wymuszaj pierwszeństwo i trąb na wszystkich - inaczej nigdzie nie dojedziesz.
    • Interesują mnie praktyczne wskazówki dotyczące ubioru podczas zwiedzania Turcji.Jeśli chodzi o wybór miejsc to oczywiście korzystamy z ofert Triady w opcji 7+7.Pozdrawiam
    • wiem, ze jadac do turcji potrzebuje wize turystyczna, ktora moge wykupic na lotnisku. Czy dostane ta wize bez problemu, nie majac wykupionej wycieczki z biura podrozy, ani rezerwacji w hotelu? Mam zamiar zaczymac sie u znajomego. Czy bede miala jakies problemy???
    • Witam czy ktoś z was był może w Turcji, we wspomnianym już w tytule hoteliku? Przyznaje że rozważam możliwość takiego wyjazdu, a ten hotelik po przeglądaniu ofert jakoś wyjątkowo zapadł mi w pamięć...więc jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na jego temat, to zapraszam do dyskusji
    • Kochani może ktoś z Was mi powie jeką walutę najbardziej opłaca się zabrać do Turcji? Euro czy dolary? A może korzystać z bankomatu? Bardzo proszę o pomoc - wylatuje 25 06
    • Wybieramy się na dwa tygodnie we wrześniu (jaka tam panuje wtedy temp.??), zalezy nam na : -ładnej czystej plaży, fajnych widokach -atrakcjach przy wodzie-animacje, ew. nurkowanie, ładna woda -rozrywkach - dyskoteka, wycieczki, możliwość zwiedzania, oglądania na własną ręke iinnych tego typu sprawach -czystości, braku robactwa -bezpieczeństwie Jakie hotele, regiony (Turcji, Tunezji) polecacie??
    • hej wszystkim zamierzam zrobić turcję 7+7 z tym biurem proszę o za i przeciw wszelkie podziękawa
    • W tym roku lece na wakacje z Itaką. Jakie macie doświadczenia z tym biurem? Rzeczywiście jest z nimi tak zle jak opisują na forum?
    • Jaki kraj na wakacje polecacie (w granicach 2.500 zł na osobę)? Chodzi o ciepłe kraje - termin maj-czerwiec lub wrzesień- październik. Egipt mamy już zaliczony. Rozmyślamy nad Turcją, Tunezją, Marokiem. Chcielibyśmy też tam coś oglądnąć ciekawego (wiemy też, że pięknych raf z morza czerwonego tam nie zobaczymy :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się