Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      turkusowy

turkusowy

(46 wyników)
    • podoba mi sie ten turkusowy szalik, przymierzylam i oczarowal mnie , jednak nie jestem pewna czy nie jest zbyt jaskrawy? co wy myslicie o kolorze turkusowym bananarepublic.gap.com/browse/product.do?cid=60772&vid=1&pid=832709&scid=832709022
    • Kurcze, mam super turkusowe buty (niby pantofle), ale nie wiem jaka torebka do tego pasuje;/ Dzis widzialam super turkusowa torebke, troszeczke ciemniejsza od butów, moze o 1 ton, ale nie wiem czy pasowaloby takie zestwienie;/ Poradzcie. Nie chce wyrzucac kasy, bo torebka troszke kosztuje,a wiadmo, ze bede mogla ja nosic tylko latem,bo na zime to nie za bardzo;/ Pozdrawiam w te upalne dni;]
    • które warto kupić wg Was , w sumie brązowe praktyczniejsze a do jakich kolorów bluzek turkusowe/ jasnoniebieskie pasują?
    • Może to głupie pytanie, ale znalazłam w szafie turkusowe rajstopy, których do tej pory nie nosiłam, bo były jakieś za intensywne. A teraz bym chciała nałożyć, tylko nie bardzo mam pomysł, z czym je połączyć, tzn z jakimi kolorami. Mam różne kolorowe rajstopy, ale tylko z tymi turkusowymi problem w doborze ubrań do nich. W ogóle mam mało rzeczy w tonacji turkusowej i niebieskiej i nie wiem, co do tego pasuje. Jakbym mogła prosić o pomysły czy inspiracje, byłabym wdzięczna
    • mam chrapke na turkusowa torbe ale jaki kolor butow do niej???
    • Gdzie kupic rurki w kolorze turkusowym albo jeszcze lepiej "teal" (taki ciemno morski)??? Mogą byc dzinsy albo i nie. Rozmiar 34 - 36. Po zrobieniu przegladu wiosennej garderoby stwierdzilam, ze sa mi absolutnie niezbedne:)
    • Na wyprzedaży w styczniu w top secret kupiłam sobie sukienke. Może ktoś widział, turkusowa z dekoltem do szpica i szarfą. I pojutrze w końcu nadarzy mi się okazja żeby gdzieś w niej iść - na wesele. I tu mam problem, bo nie wiem jakie dodatki. Mam sandałki na szpilce brązowe(oby było ciepło;) i brązowy żakiet z koronką w talii (wiem, że turkus+brąz to był modny ze 3 sezony temu, ale ja zawsze jestem opóźniona w stosunku do mody). Co do niej? Tzn na szyje to wymyśliłam sobie, że tą szarf...
    • Czyli marzenia nie związane z modą;-) Jak myślicie, jest szansa że gdzieś taki dostanę?;-) chodzi o plaszcz wiosenny, rzecz jasna;-)
    • nie rzucila wam sie w oczy niedroga i nie bajerancka bluzka w kolorze turkusowym ? (tez niezbyt wyrazistym i bijacym po oczach po nie jestem nastolatka) moze byc koszulowa lub nie. gdzie sie udac w Warszawie? do ktorego sklepu - pls nie mowcie Galeria Mokotow bo interesuje mnie akurat centrum miasta poradzice pls
    • www.matchesfashion.com/mobile/product/113778?qxjkl=tsid%3A38929%7Ccat%3AHy3bqNL2jtQ jak Wam się podoba ?
    • Nie mam niestety zdjęcia sukienki, ale kolor jest mniej więcej taki: [img]https://www.faslook.pl/media/cache/b6/01/b601e1fc6d0ddfd371a95d12099aabff.jpg[/img] może CIUT ciemniejszy. Sukienka jest bardziej elegancka i z bardziej śliskiego materiału. Naprawdę jestem noga jeśli chodzi o modę, łączenie kolorów i wszystkie tego typu kwestie, dlatego proszę podpowiedzcie jaki SZAL by do niej pasował. Chodzi o wesele, żeby zarzucić coś na ramiona. Dzięki:)
    • Mam pytanie,wazne:) Pod koniec sierpnia bede swiadkiem na weselu.Sukienke mam turkusowa,czarne buty i takie same dodatki.Pytanie...jakie rajstopy? Konsultowalam to w wiekszym gronie i zdania były bardzo podzielone.Czarne,cieliste,turkusowe czy moze jeszcze inne? Bardzo prosze o pomoc.
    • Może doradzicie, co można zarzucić na ramiona, aby pasowało do turkusowej sukienki weselnej, szal, bolerko, no i jaki kolor oprócz czarnego wchodzi w grę? Proszę o podpowiedź.
    • Szukam na wesele. Może coś podpowiecie?
    • poszukuje turkusowych kozaczkow z zamszu, najchetniej z okraglym noskiem. Max do 400zl, chetnie tansze:)) dziewczynki pomozcie!!!!!!
    • Dzisiaj szukałam jakiś fajnych japonek i okazalo się ze w 90% sklepów (nie firmowych)są owszem japonki ale w zasadzie chyba jednorazowe:) Podeszwa cieniutka cienszej chyba nigdy nie widzialam nawet japonki oferowane jako prezent gazetowy ktore kiedys widzialam mialy grubszą. Cala podeszwa brązowa paski turkusowe. Jeden japonek był wagi kartki papieru:) A babki sie biły o nie .. jestem zszokowana :)
    • tradycyjnie z góry dziękuję za informacje
    • oprocz czarnej olowkowej spodnicy i turkusowej ogromnej torby to co byscie zalozyly?
    • czyli ten modny w sezonie jesien zima 2005... przegladam zdjecia z pokazow ale za cholere nie wiem ktory to modny turkus... czy, ktoras moglaby wrzucicc jakies zdjecie z tym tajemniczym kolorem wydaje mi sie ze nie odrozniam turkusowego od szafirowego a nawet niebieskiego :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się