Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      turkusowy

turkusowy

(4 wyniki)
    • Witam, mam turkusowo-białą sypialnię. Stolarka orzech. Parkiet dębowy. Jakie meble i dodatki tu zastosować?
    • Nie wiem co nmi sie stalo, ale po latach bezgranicznej milosci do zoltego nagle polubilam niebieski - jasne odcienie tego koloru. Podoba mi sie kanapa Ektorp z IKEA , tu link: www.ikea.pl/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&productId=25679&langId=-27&parentCats=10103*10158 Myslałam zeby kupic bezowa, ale ostatnio bardzo spodobal mi sie ten turusowy kolor. Mam jeszcze zielonkawo-szarawy dywan. Jaki kolor scian i dodatkow mozna by do tego dopasowac? Po...
    • mam prośbę.Jakiego koloru dodatki będą pasowały do kafelek koloru ciemnego- turkusu.
    • sniyg(4)

Chciałbym prosić o poradę w sprawie doboru koloru ścian. Urządzam gabinet, pokój przeznaczony typowo dla pracy. W tej chwili posiadam już dwa biurka, regały oraz szafkę biurową w kolorze miodowej olchy. Akcesoria biurowe (typu lampy biurkowe, podkładki na mysz, telefon, klawiatury, pojemniki, krzesło- klęcznik) są w kolorach czarno-srebrnych (przewaga czerni). Zamówiłem niedawno żaluzje pionowe. Niestety, zamawiając tkaninę wieczorem, nie wziąłem pod uwagę dziennego światła, no i o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się