turkusowy

(8 wyników)
  • Wiecie gdzie mozna w necie zobaczyc inglesine trip z chyba 2008 roku (turkusowa i chyba miala czarny stelaz)?
  • Dziewczyny przepraszam, że to tyle trwało ale trochę zapomniałam o nim bo ze względu na brzydką pogodę nowy buggster jest cały czas schowany i jeszcze nie użyty:) Oto zdjęcia: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2188605,2,1,Buggster-S-2010.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2188606,2,2,Buggster-S-2010.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2188608,2,3,Buggster-S-2010.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2188609,2,4,Buggster-S-2010.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2188610,2,5,Buggster-S-2010.html ...
  • Obydwa zakupione w wakacje 2007, więc jeszcze na gwarancji. Volo - cena 230 (z przesyłką), Quest z torbą i pałąkiem - cena 480 z przesyłką. Używane przez jedno dziecko i dwoje rodziców:)
  • witam, mam mozliwosc zakupu tego wozka za okolo 950zl. Wozek jest w stanie idealnym, bez rysek etc. Gondola, spacerowka, torba, spiworek, moskitiera i folia na spacerowke, adaptery... wozek to model turkusowy czyli chyba musial byc kupiony ze 3 lata temu.jedynie wewnatrz gondoli delikatne zmechacenie, ale to mozna usunac nawet golarka do swetrow. czy za ta cene warto? czy moze poszukac czgos innego?
  • Czy ktoś wie, czy już jest albo kiedy będzie dostępna w pl nowa kolekcja buggstera??? Po prostu zakochałam się w różowym buggsterku. Muszę go mieć- jak najszybciej ;-)
  • Hej Magda, Mam pytanie odnośnie śpiworków, które szyjesz. Sąsiadka ma czarno - czerwonego questa, jesteś w stanie uszyc do tego śpiworek? Dzięki i pozdrawiam, Sylwia
  • Hej, wyczytalam, ze masz wozek chicco multiway w kolorze topazio. Masz moze jakies zdjecia, ktore moglabys tu wlozyc? Bardzo mi na tym zalezy...
  • Dziewczyny, dzis przypadkiem odkrylam, ze wyszla juz nowa kolekcja TFK. W sklepie stal turkusowy buggster!!! Tyle lat marzylam, zeby firma zrobila ten kolor, a tu jak juz praktycznie wozka nie potrzebujemy, stoi sobie taki na wystawie... Z wrazenia wjechalam na parking i weszlam do sklepu. Obejrzalam katalog, jakie kolory maja w tym sezonie jeszcze byc. Bedzie taki ostry ciemny zielony, dosc ostro rozowy itd. Material juz nie jest crash, a cos takiego jak na mutsy zwykle bywa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się