Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      ukryte

ukryte

(67 wyników)
    • Przed chwilą bardzo miło mnie zaskoczyła, bo zadziałała :D
    • Na założonym przeze mnie prywatnym forum ukrytym użytkownicy, dodani dziś przeze mnie, nie mogą się zalogować. Najpierw otrzymują wiadomość Gratulacje, twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: "..." zostało przyjęte. Link do forum: a po kliknięciu na ten link otrzymują informację Forum Gratislavia należy do użytkownika: skarolina Aby móc je czytać musisz zostać wpisany na liste uczestników. Czy można to jakoś wyjaśnić?
    • Argument powtarzany przy postach typu: "jak mam się dostać do swoich starych wypowiedzi, skoro się zarchiwizowały" kwitowany jest: "znajduje się je wyszukiwarką" W tej chwili nie działa wyszukiwarka na f. ukrytym, archiwum dalej jest dostępne w sposób, jakby działala. Skoro nie można włączyć wyszukiwarki, to może prościej będzie dać dostęp do archiwum? Przydałby mi się post z października 2009, archiwum widzi najdalej do października 2010.
    • czy zdarzyło się komuś ostatnio, że użytkownik wypisał się z forum nic o tym nie wiedząc? Nie wpuszcza użytkowników i pojawiają się logi, że użytkownik wypisał się z forum, a użytkownik nic o tym nie wie i zgłasza słuszne pretensje.
    • Czy administrator Agory S.A. ma techniczną możliwość przekształcenia forum ukrytego w otwarte? Jeśli tak, to czy istnieje precedens w wyżej wymienionej sprawie?
    • Czy są jakieś zasady ? Fora ukryte są miejscem gdzie pisze się z pewnym bezpieczenstwem i anonimowością. Co zrobić jak ktoś cytuje wypowiedzi z forum ukrytego na otwartym ? Kran.
    • Czy normą jest że jeśli zmienia się status forum z otwartego na ukryte to wyszukiwarka nie znajduje żadnych postów sprzed ukrycia?I w dodatku trzeba się ponownie logować żeby szukać pomimo że jest się zalogowanym?
    • prowadze forum ukryte forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24028 zalozylam tez forum otwarte forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36213 to sa specyficzne fora na tym ukrytym, kobiety tam piszace bardzo potrzebuja poczucia bezpieczenstwa a ono wlasnie zostalo zachwiane, gdyz : na forum ukryte zglosila sie osoba o niku "widzialnaa", podala sie za studentke, ktora pisze prace o przemocy i chce nas poczytac, to zgloszenie zostalo odrzucone osoba o niku "widzialnaa" wpisala sie te...
    • Wiele razy ten temat poruszno na tym forom, mysle ze pora wrocic do niego. Piecyk.gazowy - aktualnie piszesz na tylko tym forum ukrytym - AlTeRnAtYwA, kiedys miales maly epizod ze sw.Mikolajem $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Kunka na jednym z for piszesz o majtkach (unisex ?) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Carmina juz wiesz teraz jak wyglada pewien znany forumowicz B lub D albo D $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Patience gratuluje garsoniery n...
    • Sprawdzałam na kilku - nic nie znajduje, mimo że oczywiście szukane słowo w postach jest.
    • U
    • Ile akcesów można przyjąć do forum ukrytego? Jak poznać, że jest maksymalna ilość akcesów?
    • Czy przynajmniej dla forow prywatych nie daloby sie zamienic zawartosci tego panelu po prawej na inna? Np. na glowne drzewko katalogu forow. To mogloby byc choc troche uzyteczne, w przeciwienstwie do obecnego ukladu, ktory jest tylko denerwujacy. Jaka jest natura forow prywatnych - wszyscy wiemy. W podkatalogu forow prywatnych, ktory dostaje sie po prawej, czytajac ulubione forum prywatne, wiekszosc forow i tak jest tzw. ukryta, tzn. nie da sie ich czytac bez uprzedniego wpuszczenia ...
    • Jestem zalozycielem itp. forum ukrytego. Niestety na forum nie widze watkow i wpisow starszych niz 2 marca br. Zniknelo w ten sposob kilka watkow, w ktorych byly informacje dosc istotne dla forumowiczow, organizacyjne itp. Mam pytanie: co jest? Tych starszych watkow nie mam nawet przy ustawionym widoku 100 postow na stronie. W regulaminie nie ma nic o obcinaniu forum prywatnego po jakims czasie. W narzedziach administarcyjnych nie widze opcji okreslania rozmiaru forum itp. Co jest???
    • Mam pytanie. Czy forum ukryte ma okreslona pojemnosc jesli chodzi o uzytkownikow? A jesli tak to ila maksymalnie osob moze pomiesci forum ukryte? Dziekuje
    • Nie mogę wejść na fora ukryte, do których mam dostęp. Jedno z nich to moje własne forum, a raczej samej siebie nie zabanowałam. Kolejna sprawa to poczta - już chyba piąty dzień nie moge jej sprawdzić, ponieważ występuje błąd serwera.
    • ADMINISTRACJO ! Zrób coś!
    • sorry za głupie pytanie ale jestem tu tylko dzieki zalinkowaniu Nigdzie tego znaleźć teraz nie mogę. wiem, mogę dodać do ulubionych.ale To forum do ULUBIONYCH nie należy... ; ] nie ma go w Komputerach, Internetach, wiec gdzie? w którym Dziale?
    • Jak na forum prywatnym zrobić prywatne bądźukryte fotoforum tak żeby tylko uczestniczki albo wybrane osoby mogły wklejać i oglądać zdjęcia. Czy jest to w ogóle możliwe? G.
    • Nie wspomnę już o tym,że serwer poczty wariuje lub nie można z niego okresowo korzystać,w dodatku w pewnym momencie nie mogłam nikogo więcej przyjąć na moje forum(liczba przyjętych uczestników to 57 osób)a chciałam więcej,to od wczoraj wyskakuje mi komunikat,że forum zostało zamknięte lub niedostępne a nie miałam żadnego maila od admin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się