Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      ukryte

ukryte

(6 wyników)
    • i mam wątpliwości, bo sądziłem, że taki login administracja sobie od początku kiedys tam zarezerwowała. Teraz widzę, że nie, bowiem gdyby login forum@gazeta.pl był loginem administracyjnym, nie musiałby wysyłać zgłoszenia do forum ukrytego. Ale pewności nie mam, więc pytam na wszelki wypadek, czy przypadkiem nie jest to jednak nick administacyjny? :)
    • Witam Mam taki dosyć naglący problem:) Na moim forum -ukrytym "Nie tylko o...ale o wszystkim" mam pewnego trolla kórego nie mogę pozbyc sie.Usunełam go z listy forum,a on nadal zakłada wątki.Logowałam się ponownie,nie ma go na liscie wiec w jaki sposób nadal jest obecny na forum? -- Jestem w podłym nastroju i cały świat poniesie tego konsekwencje. (Garfield)
    • nadal?? o co chodzi?? za głupie posty i ogólne wprowadzanie nerwowej atmosfery na ukrytym forum usunęłam z listy uczestników jedną osobę dodam że było to kilka dni temu a dziś jest nowy wpis!! post usunęłam ale to przecież nie jest rozwiązanie!! czy ktoś może pomóc?? jestem adminem tego forum nie założycielem, czy to ma jakieś znaczenie?? POMOCY!!
    • Witam Mam pytania związane z moderacją: 1. Czy moderator/rzy/wskazani przez założyciela forum mogą przekształcić forym otwarte w forum ukryte bez porozumienia z nim, jeśli tak to na jakich zasadach? 2. Czy moderator może bez porozumienia z załozycielem banować i wywalać wątki? Dziękuję za odpowiedzi.
    • Sadze ze powinnismy solidarnie odkryc nasze IP - wtedy trud aesow w ich ujawnianiu straci jakikolwiek sens. Pozwolcie ze zaczne od siebie: 83.31.32.99.
    • Czytam sobie posty i stwierdzam, że moniorek1 zachowała się jak świnia. Jeśli faktycznie obrzydzenie ją bierze na to, co niektórzy wyprawiają, to mogla po prostu olać to ukryte forum i wypisać się z niego, a nie adminować tam w najlepsze, a później urządzać takie idiotyczne demonstracje. Trudno to nazwać zemstą nawet, bo nie wyniosła żadnych "ciekawostek", tylko nudnawy dialog. Z drugiej strony na uwagę zasługuje swoista odwaga moniorka1 do robienia takich świństewek jawnie, pod ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się