Forum eDziecko Porozmawiajmy Podróże z dzieckiem
ZMIEŃ
      ustronie morskie

ustronie morskie

(12 wyniki)
    • ktos tam sie wczasowal?jak tam jest?duza miejscowosc?jaka plaza?mozecie polecic fajne kwatery dla matki z niemowlakiem,pokoj z lazienka musi byc.Dziekuje
    • Wybieram się z moim 9 miesięcznym synkiem pierwszy raz nad morze i upatrzyłam sobie Ustronie. Macie może jakieś namiary na kwatere albo ośrodek wczasowy? Czy to dobre miejsce na wakacje z takim maluchem?
    • Może ktoś z Was był tam wcześniej. Jakie opinie, doświadczenia. Czy blisko do morza? Dziękuję za każdą sugestię
    • Szukam noclegów w Ustroniu Morskim blisko plaży dla rodziny z dwójką dzieci /w tym niemowlak/ pod koniec lipca na 10 dni. Może macie coś godnego polecenia z placem zabaw, stołówką i żeby pokoje były z nowym wyposażeniem. Byłam już kilkakrotnie w Ustroniu ok. 200 metrów od plaży ale teraz z uwagi na niemowlaka szukam coś bliżej położonego.
    • zastanawiam się nad pobytem "sanatoryjnym" z często chorującymi maluchami, czy ktoś był w tym ośrodku? jakie opinie o osrodku i miejscowości ? będę wdzięczna za pomoc
    • cześc dziewczyny dostałam propozycje wyjazdu na 2 tyg w lecie do tej miejscowosci na wczasy ale nie mam pojecia czy wartO????? nzpiszcie cokolwiek jak tam jest , czy warto jechac na wakacje z 2 letmim chłopczykiem włąśnie tam ???? z niecierpliwościa zcekam na opinie pozdrawiam Ania
    • Jedziemy z 8 m-czny synkiem. Może ktoś się wybiera w tym terminie i również szuka towarzystwa? pzdr.
    • chodzi mi o jakieś stołówki czy jadłodalnie.
    • Nie znam polskiego wybrzeża - mam 2 warianty jak wyżej, który wybrać?? Wyjazd 2 połowa sierpnia; roczne dziecko, a może nie warto?
    • W tym roku zdecydowalismy się na Ustronie... proszę doradżcie gdzie mozna smacznie zjeść, posłuchac dobrej muzyki, co warto zobaczyć gdzie wyruszyć... może ktoś wie jakie imprezki są przygotowywane w lipcu (szukałam ale niestety nic nie znalazłam) tylko nadzieję, że starczy mi siły :))) Pozdrawiam Ala
    • Moi rodzice wybierają się na wczasy w lipcu nad morze tym razem bez wnuczków, sami. Chcą odpocząć w ladnym miejscu, blisko morza ale nie na zupełnym odludziu. Szukam więc dla nich przyzwoitego ośrodka lub pensjonatu w rozsądnej cenie. Zależy mi tym aby było z wyżywieniem, niekoniecznie w centrum ale też żeby wszędzie było blisko bo rodzice są dosyć wiekowi i długie spacery nie wchodza w grę. Byłoby super gdyby można było wypupić na miejscu kilka zabiegów leczniczych ale to nie jest warune...
    • Prosze, tych ktorzy tam byli o opinie. Jak tam jest, warto pojechac. Nie zanudze sie tam z dziecmi w razie niepogody???? czekam na odpowiedzi. piszcie duzo!!!! dziekuje
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się