Dodaj do ulubionych

Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?!

02.01.18, 13:23
Witam Wszystkich,
postanowiłam zasięgnąć opinii na forum odnośnie sugestii gdzie uderzyć-jaki organizator,jaki hotel(!!!) gdzieś w Europie-Grecja,Hiszpania, gdzie da radę zakwaterowaC rodzinę 2+3 Przeorałam wszytko mam wrażenie i o ile nie chcę jechać do Arabów to na Wyspach greckich praktycznie nie ma opcji dla nas...Powoli zaczynam tracić humor przeglądając oferty i te wyj*ne w kosmos hotele rodzinne, gdzie można się udać "tylko" z dwójką dzieci...masakrasad
Obserwuj wątek
    • kubek290713 Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 04.01.18, 18:40
      My byliśmy w ub. m-cu na Teneryfie. Dla naszej rodziny 2+3 mieliśmy super apartament /2 sypialnie, pokój dzienny, łazienka, aneks kuchenny - ok 70 m kw/. Oprócz tego jedzenie all inclusive. Jechaliśmy z TUI. Najlepsze wakacje w zimie. Na Teneryfie było 25- 27 stopni w dzień. W recepcji hotelu pracuje Polka, 100 metrów od hotelu polski lekarz pediatra /korzystaliśmy niestety/, przy hotelu biuro podróży prowadzone przez Litwinkę, która zna j. polski. Nie trzeba znać j. hiszpańskiego.
    • kubek290713 Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 04.01.18, 18:42
      acha a na sierpień zarezerwowaliśmy apartament w Bułgarii z all. Tym razem Itaka jest organizatorem. Trzeba umieć szukać.... na stronach biur podróży. Do Turcji i Grecji nie chcieliśmy jechać.
    • grzalka Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 05.01.18, 20:11
      Tui i Itaka mają ofertę dla 2+3, reszta- ja nie znalazłam. Ale z tymi dwoma jest bardzo ok.
      • julka_79 Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 09.01.18, 17:27
        Dzięki...z TUI się zgodze-chyba najbardziej wychodzą na przeciw takim rodzinomwink W Itace beznadzieja,a jak coś to mega drogo...zdecydowałam się na Grecos bo mieli fajną opcję na Kefalonięsmile
        • grzalka Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 09.01.18, 18:39
          my i tak najczęściej korzystamy z booking.com
          fajnego wyjazdu życzę smile
    • jusytka Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 09.01.18, 22:28
      Jest problem My jeździmy grupą i mamy taką rodzinę na stanie. Rozwiązujemy to tak Rodzina kupuję pokój rodzinny i oficjalnie mieszkają tam 4 osoby. Trzecie dziecko jest oficjalnie zakwaterowanie z inną rodzina lub parą. W praktyce rodzina 2+3 śpi oczywiście razem Dzieci np. na złączonych łóżkach Rodziny rozliczają się między sobą. Spotkalam hotele z pokojami dla 5 osób ale są wielką rzadkością niestety
    • renata3 Re: Rodzina 2+3...problemy z zakwaterowaniem?! 15.02.18, 20:43
      My bierzemy dwa pokoje koło siebie - 2 i 3 osobowy - często wychodzi taniej niż 5 osobowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka