Dodaj do ulubionych

Wakacje nad morzem, gdzie?

20.08.17, 23:44
Hej ho! Jezeli wakacje nad morzem to gdzie? Dzieci 6 i 7 lat, plus ja i maż big_grin Nie ukrywam, chcemy sobie trochę faktycznie odpocząć big_grin co polecacie?
Obserwuj wątek
    • anetakrass Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 21.08.17, 07:27
      Może dobre SPA? Ja wiem, że to pomysł na rodzinny wyjazd trochę nietypowy, ale czemu nie? W mielnie masz spa unitral nastawione na przyjazdy całych rodzin dziećmi, nawet małymi. Sprawdź sobie co, jak i za ile. Samo spa ja osobiście jak najbardziej mogę polecić
    • annakornel Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 10.01.18, 23:09
      Jesteśmy zachwyceni. Rowy to spokojna i klimatyczna miejscowość. Z domków które odwiedziliśmy do plaży jest tylko 15 min spacerkiem. Tutaj byliśmy pierwszy raz i jesteśmy ogromnie zadowoleni. Wspaniałe miejsce na wypoczynek, wysoki standard, piękny, czyściutki, przytulny i jednocześnie przestronny domek, z własnym tarasem. Właściciele gościnni. Okolica cicha i spokojna. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Sami sprawdźcie www.domki-rowy.pl na Różanej 8. Pozdrawiam
    • tola12a Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 20.01.18, 14:01
      To może Świnoujście. Byłam tam kilka razy. To bardzo piękne miasto i bardzo chętnie wraca. Noclegi Świnoujście znajdziesz na stronie nanocleg.pl/
    • alien77 Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 01.03.18, 16:51
      Polecane miejsca nad morzem z dzieckiem:
      www.dzieciochatki.pl/wakacje_z_dziecmi/129/wakacje_z_dzieckiem_nad_morzem_polecane_miejsca.html
    • mamusiaigora Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 09.05.18, 10:55
      jak chcecie sobie odpocząć, to tylko jeden ośrodek przychodzi mi na myśl - Natura Resort w Pogorzelicy , tam jest super! sama jestem mamą 5-letniego dziecka i razem z mężem bardzo chcieliśmy sie zrelaksować w jakimś spokojnym miejscu,tak troche na uboczu. serio, nigdzie nie wypoczęłam tak dobrze...
      • kaga9 SPAMER wielonickowy 15.05.18, 16:36
        Ofertę omijać z daleka. Pisuje również jako Staszekk60.
    • jjjasmina Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 21.05.18, 22:58
      hej
    • deadmike84 Re: Wakacje nad morzem, gdzie? 13.06.18, 08:40
      zrzutka.pl/97mzwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka