Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      wielkopolskie

wielkopolskie

(5 wyników)
    • Hej:)Kupiłam bardzo fajny niesort z anglii,nie będę mówiła na forum gdzie i za ile bo jak znam życie to za chwilę zmieszacie mnie z błotem za reklamę i bóg wie jeszcze co.Prowadzi to miły Pan w małym magazynie,widać ze nie ma jakieś sortowni,ok godziny przebierałam te worki i sprawdzałam towar (jest taka możliwość) kupiłam i jestem zadowolona.Widać,że można jeszcze znaleźć ciekawy towar.mogę napisać prywatnie namiary jak będę miała chwilkę.Pozdrawiam hej:)
    • Mam dosyć szukania uczciwego dostawcy, zaczynam dopiero w tej branży i nie mogę znależć dobrego towaru czy ktoś pomoże?? mój e-mail trooskafa@interia.pl znalezienie dobrego niesortu chyba graniczy z cudem a sama nie mam za bardzo jak jezdzic po calej polsce czy dalej ,a mam dosyc wyrzucania pieniedzy w bloto w wiekszosci do wyrzucenia ;// a cream i 1 gatunek ceny jak na batorym w polsce ;// ostatnio spotkalam faceta i mowi ze w holandi kupuje za 1,5 euro I gat a za 5 euro kilo cream a w polsc...
    • Zainteresowanych opinią o tej hurtowni proszę o wiadomość na priv . Chętnie opowiem o jakości ''towaru'' w tej hurtowni.
    • poszukuję dobrej i sprawdzonej hurtowni z odzieżą używaną. byłoby super gdyby można było sobie wybrać lub zobaczyć co się bierze oraz możliwa dostawa kurierem. jeśli coś ktoś wie niech się odezwie
    • Chce otworzyc sklep. mam lokal ale szukam importera odziezy uzywanej blisko mnie . Kto zna jakis adres hurtowni z markowymi ciuchami? maludam@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się