-
Dzisiaj przeczyściłem dysk komputera z Windows Vista Premium i kiedy po pewnym
czasie kliknąłem, aby zaglądnąć do indeksu wydajności systemu Windows,
otrzymałem komunikat, że prawdopodobnie mój komputer został zaatakowany przez
hakera (atak hakerski) i niezwłocznie należy aktywować system operacyjny. Od
tej chwili nie mogłem aktualizować Visty, a także w niej poruszać się, bo
zachodziła potrzeba (był stosowny komunikat) sprawdzenia jej autentyczności,
która jednak nie następowała. W tym...
-
Witam
Avast wykrywa mi trojany,przy każdym podłaczeniu do internetu i potem w trakcie, najczęściej pojawia sie napis "nope.dll", system32, system volume... od razu te trojany usuwam, ale ciągle wracają. Przeskanowałam avastem, ad-aware, SUPERAntiSpyware Free Edition i nic nie wykryło, porty wwdc mam zamknięte (kiedyś już coś takiego usunąłam właśnie skanem i zamykając porty, ale teraz to nie działa). Nie wiem jak to usunąć. Proszę o pomoc.Dzięki.
-
Witam
Wyskakuje mi komunikat o błędzie. Jego treść jest taka "System Windows nie może odnaleźć pliku"Windows Defender Apps Control.exe". Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbój ponownie". Nie można zamknąć okna ponieważ za każdym razem pojawia się na nowo. Nie mam pojęcia jak się tego pozbyć. Mój system to windows vista.
Ps. czytałam o tym problemie jednak sama nie umiem tego usunąć i bardzo proszę o pomoc.
www.wklej.org/id/386017/
www.wklej.org/id/386018/
-
Witam, mam problem z pewnym uciążliwym Trojanem. Pojawił się w moim komputerze wraz z innymi , które usunąłem. Ten jednak nie chce być usunięty a raczej Kaspersky wyświetla komunikaty o nim w nieskończoność nawet gdy wybiorę opcję usuwania. Co robić? Na wszelki wypadek zamieszczam log z HijackThis 2.0.2