Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      wynik histopatologiczny

wynik histopatologiczny

(5 wyników)
    • poroniłam ciąże w 8 tygodniu nastepnie było lyzeczkowani. Dzisiaj odebrałam wyniki histopatologiczne, lekarz powiedział ze wszytsko jest ok i nic wiecej nie wytłumaczył bo nie miał czasu. wynik: "Fragmenty endometrium z cechami przemiany doczesnowopodobnej w pościelisku,jednakże bez ewidentnych cechciązaowych" co to dokładnie znaczy/
    • odebrałam wyniki histopatologiczne. Potwierdziły wynik cytologi- cin 1 i infekcja hpv, poszłam dzisiaj do lekarza, pani doktor nie zbadala mnie nawet - mimo że ostatnio miałam krwawiącą nadżerkę i powiedziała że za ok 3 miesiące mam powtórzyć cytologię i nic- żadnych zaleceń. Dziwnie się czuje, a i jeszcze powiedziała mi że hpv to taka infekcja jak katar. iść do innego lekarza?
    • Witam. Proszę o pomoc. Odebrałam dzisiaj wynik histopatologiczny - wycinek ze sromu. Niestety po łacinie i nie wiem co oznacza vulvitis chronica curn keratosi epithelii plani. Proszę o pomoc, do lekarz ide dopiero w połowie wrzesnia i chyba dostanę do głowy do tego czasu. Dziekuje
    • wyciełam znamie barwnikowe na łopatce,odebrałam wynik,nie za miły chirurg spojrzał na wynik i powiedział to co pisało w rozpoznaniu klinicznym po łacinie,ze znamie wyciete w całosci,tylko tyle.Czyli ok?? czy gdyby było to cos złego.np czerniak(tfu tfu)to pisałoby ze to czerniak?
    • drogie kobietki... jestem po badaniu kolposkopowym, wykazało mi stan zapalny i inf.wirusowa ( nie wiadomo jaką ),raka inwazyjnego nie stwierdzono , pobrano mi wycinek z szyjki macicy ( malenka zmiana na szyjce )..p.dr.powiedziała ze mam nie panikowac ze nie ma targedi.... biore obecnie HEVIRAN 200MG ( 5 tabl. na dobe ) i globulki CLOTRAMAZOLU... Prosze mnie poinf. co moze wykazac wynik histopatologiczny nie mowie tu o typie wirusa tylko pytam ogolnie co wykazuje wynik his...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się