z brzucha

(7 wyników)
  • niewiem co mi jest tzn od jakiegoś może miesiąca pobolewa mnie brzuch i często jakby robiły mi sie wzdęcia choć jadłam mało i zdrowo.od zeszłego tygodnia bolał mnie brzuch przez 5 dni tak jakbym miala miec miesiaczke i przez 2 dni miałam lekkie plamienie.bola mnie czasem jajniki jka na miesiaczke a żoładek strasznie mi rozpycha a zjadłam tylko małe śniadanie,czuje jakbym w środku miała pełno gazów-brzuch jest wypiety i twardy...bałam sie ze to ciaza ale biore tabletki anty, pozaty...
  • podczas kąpieli nagle wyskoczyła mi dziwna kulka w okolicy pępka po lewej stronie i okropnie bolała,wygłądała jak wystajacy łokieć z brzucha.Strasznie sie przestraszyłam -co to może być.jak ją rozmasowałam to się schowała, ale zaraz znowu wyszła i pojawił się dretwiejący ból.bardzo sie boje,już miałam dzwonic na pogotowie,co to może być?teraz już nie boli, tylko brzuch jakoś dziwnie twardzy w tym miejscu.prosze o rady.
  • Mam wystający brzuch, ale ujdzie w tłoku. Moim problemem jest to, że gdy coś zjem robi się on jeszcze bardziej wystający niż wcześniej i utrzymuje się to przez cały dzień! Jedynie rano, po przebudzeniu mój brzuch jest w normalnym stanie. Co na to poradzicie?
  • Wiec po pierwsze odradzam wszystkim zwolenniczkom cesarek na zyczenie ten zabieg! Mnie niestety musieli ciac. Wszystkie nieprzyjemnosci pozabiegowe to jak to okreslil moj lekarz "cena zycia" i nie powiem ze ta cena jest niska :> A po drugie chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z z cesarkowych dziewczyn miala klopoty z brzuchem? Za tydzien minie pol roku od zabiegu a ja mam co kilka tygodni silne napady bolu w dole brzucha. Trwaja od kilku to kilkunastu godzin. Nie mam pojecia co t...
  • Od 3 lat mam problemy z jajnikami ( torbiele) i wtedy dolegliwośi brzuszne są normą, ale teraz nie mam torbiela, a ból w miejscu prawego jajnika pozostał.Utrzymuje się już ponad 2 miesiące. 2 miesiące temu robiłam USG brzucha i wyszło ok., USG dopochwowe też w porządku. W lutym miałam robioną nawet kolonoskopię i niby dobrze, ale lekarz napisał, że w końcowym odcinku jelita krętego są drobne ogniska pogrubiałej błony śluzowej.Powiedział, że to nic takiego i na tym koniec. Już n...
  • Witam ! Jestem w 30 tygodniu i od tygodnia słyszę (czasami) taki odgłos jakby cmoknięcia,plupnięcia ,tak jakby odgłos odklejających sie wilgotnych ust Czy to narmalne, w książkach nic o tym nie ma.Ola
  • mam pytanie - czy jezeli jest malutkie prawdopodobieństwo, ze tydzień temu doszło do zapłodnienia, a musze wykonac badanie rentgenowskie - czy to zaszkodzi dziecku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się