za niska

(8 wyników)
  • czesc od kilku dni ciagle spie zmierzylam cisnienie 96 na 70 czy to bardzo zle cisnienie i jakie moga byc tego przyczyny? dziekuje za odpowiedz. nat
  • Witam Mam pytanie, kilka dni temu robiłam badania i mam za mało wbc: 2.8. Co to może oznaczac? czy mam sie tym martwić? dodam, ze nigdy wcześniej nie miałam takich problemów, nie mam żadnych innych objawów może poza jesiennym przemęczeniem ;)
  • Od jakiegoś czasu zaczęłam mierzyć rano temp. bo myslę o macierzyństwie , i zauważyłam że rano mam bardzo niskie 35,2 albo 36,2. Od czego to może być ? Czy muszę iść do lekarza? Cisnienie zawsze miałam niskie, ale czy to ma powiązanie?
  • Witam Was, Odebrałam dzisiaj badania, w 21 dniu cyklu PROGESTERON 1.11- to chyba za mało, planuję ciążę, ale boję się, że będą problemy, mam już 33 lata..... Może miałyście podobną sytuację Dziękuję
  • Dziewczyny, 2 m-ce temu wykryto u mnie hiperprolaktynemie czynnościową. Rano prolaktynka 11 ng a po MTC 10-12 razy większa. Przepisano mi bromergon w dawce 2x1. Po skutkach ubocznych biore 1,5 tabletki na dobę. Dziś odebrałam wynik, Prolaktyna 0,75 ng Gdzie norma zaczyna się od 4,6, Wprawdzie już dobrze reaguję na metoklopramid ale tak niski poziom przeraził mnie ze juz w południe nie wzięłam 1 tabletki. Co robić, do wizyty u endo jeszcze kilka dni. Odstawiam te świństwo tylko c...
  • jakie moga byc skutki po terapi progesteronem??
  • czy ktoś mógłby mi pomóc troszkę z moimi wynikami (zamieszczam tylko to co jest poza normą. Jestem po antybiotyku (miałam zapalenie krtani, antybiotyk skończyłam brać 4 dni przed pobraniem krwi ale był o przedłużonym działaniu) i druga sprawa pobranie krwi miała miejsce w pierwszy dzień miesiączki. W nawiasach jest norma. za wysokie: LYM 3,5 (1,00-3,40) BASO 0,14 (<0,10) RDW 18,8 (11,0-14,0) za niskie: NEU 2,34 (2,50-5,00) MCV 76,1 (83,0-103,0) MCH 23,8 (28,0-34,0) MPV 7,...
  • ...na odchudzanie. Czy spotkalyscie sie z tymi tabletkami? Znajoma wozi je rzekomo z Chin i sprzedaje po 120 zl.Poprzednio sprzedawala po 60 Zl. Do opakowan nie dolacza zadnych ulotek, nie wiadomo jak one sie nazywaja i co wchodzi w ich sklad, niby bazuja na ziolach. Rezultat po zazywaniu ich jest taki, ze sie naprawde chudnie i nie ma efektu Jo-Jo. Sprawdzone przez wiele kobiet. Nie wiem czy w to wierzyc, to znaczy czy nie ma po nich skutkow ubocznych, moze i sa ale chcialabym w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się