zatkane

(6 wyników)
  • Witam, wczoraj przy karmieniu dziecka piersią, wyczułam okragły guzek w okolicy sutka, średnicy ok. 1 cm. Co to może być ? Dodam, że od kilku dni czuję b. lekki ból piersi, coś jakby mrowienie. Kilkanaście tygodni wcześniej miałam podobne odczucia w drugiej piersi, prawdopodobnie na skutek nacisku dziecka podczas noszenia. Wtedy zmieniłam technikę noszenia i przeszło. Żadnych guzków w tamtej piersi nie wyczułam, aczkolwiek nie badałam jej. Jeśli jest to zatkanie przewodu mleczn...
  • co proponujecie na zatkane zatoki jak nie ma w poblizu laryngologa? bralam juz ibuprom na odblokowanie ale nie dziala. jestem przeziebiona od poltora tygodnia a od 4 dnocy nie moge spac bo mam wszystko poblokowane! katar jest KOSZMARNY!!! caly czas! i boli mnie glowa :( moze znacie jakies kropelki odblokowujace? musze sie jakos wyleczyc!!! dopiero za miesiac moge isc do lekarza...
  • Witajcie, Od paru dni słyszę w jednym uchu jakby tętno, czy bicie serca. Brzmi to zabawnie, ale zabawne niestety nie jest. Pojawia się od czasu do czasu. Czy któraś z Was to miała? Nie wiem, może jest to związane z niedawnym powrotem znad morza i nalaniem się parę razy słonej wody do ucha. Na razie stosuję Otinum, ale nie pomaga Będę wdzięczna za wskazówki Z.
  • witajcie dziewczyny, mam taki problem. pare dni temu u mojego faceta na czlonku zauwazylismy cos w rodzaju wypustki na skorze. poniewaz wiemy, co to hpv i klyckiny, pomyslelismy, ze to niestety moze to, wiec ukochany wybral sie do lekarza dermatologa (dodatkowo, na jego skorze na czlonku pojawily sie lekkie zaczerwienienia, wiec byl i drugi powod, zeby sie zbadac). lekarz obejrzal to cos i stwierdzil, ze to raczej na pewno nic groznego, ze o hpv raczej nie ma sie co martwic. ze to wy...
  • Bardzo się martwię bo od paru dni miałam uczucie mrowienia w rękach, nogach, tułowiu a nawet na twarzy. Czy przyczyną może być ucisk kręgosłupa? Mam dwójkę dzieci (8 i 14 kg- fajnie brzmi), często je noszę, w ogóle często muszę coś dźwignąć. Boję się bo to podobno mogą być również objawy stwardnienia rozsianego. Na razie lekarz kazał mi brać magnez i wit.B6- biorę dwa dni i jest dużo lepiej ale i tak jestem w ogromnym stresie- czy to aby nie coś gorszego- czy to może być reakcja n...
  • Jakiś miesiąc temu podczas kapieli wyczułam okrągły guzek w okolicach warg sromowych mniejszych(po prawej stronie).Pod wpływem dotyku guzek się przemieszcza jest twardy.Nie pomniejsza się ani nie zwiększ po prostu jest.Oprócz tego nie mam żadnych niepokojących objawów,zastanawiam się co top może być.(mam 20 lat).Słyszałam,ze to moze być ropniak,ale bardzo proszę o opinię .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się