Dodaj do ulubionych

zatkane zatoki

IP: *.pool8288.interbusiness.it 16.03.06, 10:22
co proponujecie na zatkane zatoki jak nie ma w poblizu laryngologa? bralam
juz ibuprom na odblokowanie ale nie dziala. jestem przeziebiona od poltora
tygodnia a od 4 dnocy nie moge spac bo mam wszystko poblokowane! katar jest
KOSZMARNY!!! caly czas! i boli mnie glowa sad moze znacie jakies kropelki
odblokowujace? musze sie jakos wyleczyc!!! dopiero za miesiac moge isc do
lekarza...
Obserwuj wątek
    • samanta05 Re: zatkane zatoki 16.03.06, 10:37
      dlaczego nie sproujesz kropli do nosa? tabletki na katar nie odblokowuja tylko
      zatrzymuja katar w zatokach.
      dobrym sposobem jest tez inhalacja, jak masz silny katar to 2-3 dni inhalacji i
      ci przejdzie.
      • Gość: paula Re: zatkane zatoki IP: *.pool8288.interbusiness.it 16.03.06, 10:42
        a z czego inhalacja? bo ja jestem we wloszech wiec tutaj raczej potrzebuje
        sklad leku bo nazwy sa inne... w kazdym razie dziekuj za szybka odpowiedz smile
        • Gość: inhalator Re: zatkane zatoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:31
          spróbuj nabyć jakieś olejki eteryczne eukaliptusowy miętowy gożdzikowy w polsce
          dobre są krople Olbas oil właśnie o takim składzie
          • annajustyna Re: zatkane zatoki 16.03.06, 11:38
            Rewelacyjne dzialanie ma gelomyrtol forte!!! Drogi (zwykle opakowanie 20 sztuk
            ok. 7 EUR, mam nadziekje, ze jest dostepny w Polsce), no i inhalacje z kwiecia
            rumianku!!!
            • Gość: paula Re: zatkane zatoki IP: *.pool8288.interbusiness.it 16.03.06, 11:51
              DZIEKI smile jestescie wspaniale! o 12 lece do apteki a wieczorem sie wyinhaluje...
              • Gość: inhalator Re: zatkane zatoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:58
                zdrówka życzę, przecież we włoszech macie już cieplutko u nas nadal okolice 0
                stopni i w dodatku ptasia grypa smile
                • Gość: nana Re: zatkane zatoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:20
                  sprobuj jeszcze oblady z woreczkow z soli albo takich specjalnych
                  rozgrzewajacych.
                  moja siostra zawsze tak robi i od razu przechodzi
                  szyjesz male woreczki, napelniasz sola i podgrzewasz w mikrofalowce (najlepiej)
                  i rozgrzewasz zatoki
                  super dziala
    • Gość: niebieska sukienka Re: zatkane zatoki IP: *.it-net.pl 16.03.06, 12:26
      nagrzewanie jest najlepsze, trochę to trwa ale jest skuteczne
      • Gość: paula Re: zatkane zatoki IP: *.pool8288.interbusiness.it 16.03.06, 16:25
        we wloszech wprawdzie ale w gorach na wysokosci 2000 m..... uwierzcie ze NIE
        JEST CIEPLO!!!! -15 - 20 to normalne rano lub wieczorem! nawet w marcu!

przewialo mi glowke na nartach a ze tu mieszkam to nawet w ciepelku sie nie
        wylecze! i to juz trwa dosc dlugo... w takiej 'enklawie' lekarzy specjalistow
        nie ma itylko pierwsza pomoc i dwie apteki.. ale ja wole sprawdzone porady z
        polski!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka