zez

(4 wyniki)
  • Od razu zaznaczam, że chce uzyskać tylko opinię innych na ten temat:) Niestety.. mam zeza, zezuje mi prawe oko. Od małego byłam pod kontrolą specjalistyczną. Noszę okulary (+1,5; cylindry). W okularach zez jest niewidoczny. Byłam na konsultacji u specjalisty leczenia zeza. Bo chciałam zasięgnąć porady już jako osoba dorosła. Usłyszałam, ze zabieg nie wchodzi w grę ( zresztą słyszałam to od każdego okulisty u którego byłam. Więc zaczęłam rozmowę nt. soczewek. Pani doktor stwierdziła, ze skor...
  • Wiem, wiem, ze jest osobne forum ale tam nie ma ruchu. Mam 23 lata i zeza zbieżnego. Większość go nie widzi ale ja niestety tak...Postanowiłam go zoperować. I czy w każdym wieku jest to możliwe? Nie wiem jaki mam kąt...możliwe jest operowanie nawet małego zeza? I moze ktoś się orientuje jak to jest w Witkowicach? każdy moze tam pójść? Będę wdzięczna za informacje.
  • Zez..(5)

Wiem, że jest forum na ten temat ale mała tam zbywalność zainteresowanych:) Czy ktoś może przeszedł operację zeza ?( oko " ucieka " do środka). Zastanawiam sie nad operacją. Niestety większość odradza..
  • od około roku pojawiaja sie u mnie incydenty "podwójnego" widzenia na prawe oko, jest to takie wrazenie jakby robił mi sie zez,, miałam rok temu tomografie głowy i wszystko ok, ale to trwa nadal, nieraz połaczone jest z bólem głowy, nie mogę patrzeć w dł, tracę też wówczas równowagę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się