zgierz

(9 wyników)
  • Która z Was tam rodziła, jakie macie doświadczenia?Proszę o napisanie ponieważ zamierzam tam rodzić w kwietniu,konkretnie u dr.Smuklerz-Kajdoz
  • czy możecie polecić jakieś dobre przedszkole z miłą kadrą, fajną atmosferą, fajnymi zajęciami? Głownie interesują mnie opinie o przedszkolu nr 3,7,10 ( te bliżej łagiewnickiej).Będę bardzo wdzięczna...
  • Chodziłam kiedyś do dr Wyrwas i bardzo byłam zadowolona. Miałam do niej w 100% zaufanie. Przyjmowała w Zgierzu ale zrezygnowała. Mam ogromną prośbę! Czy ktoś moze wie gdzie ona teraz przyjmuje? Prywatnie lub państwowo, w Zgierzu lub w Łódzi - obojętne.
  • Szukam dobrego alergologa w Łodzi dla mojego 6 mies. synka. dziękuję za wszystkie informacje.
  • mam małe pytanie: gdzie w Łodzi są sklepy z dużym wyborem wózków dziecięcych...słyszałam o ul. Zbąszyńskiej i jakiejś hurtowni w Zgierzu...może Wy mi coś poradzicie...z góry dziękuję...
  • Moja koleżanka wkrótce przeprowadza się na Radogoszcz Zachód i poszukuje tam jakiegoś przyzwoitego pediatry. A może podpowiecie kogo unikać?
  • Mam pytanie jak przejechać przez Łódź wjeżdżając od południa drogą krajową 1 a chcemy dostać sie na autostradę prowadzącą do Konina. Czy jest możliwość jechania samymi obwodnicami. Błagam o pomoc jedziemy w niedzielę a podobno w Łodzi można się pogubić.
  • Drogie mamy. Szukam ładnego i zarazem niedrogiego ubranka do chrztu dla chłopca. Poradźcie, gdzie w Łodzi można kupić taki komplecik. Dodam, że nie interesują mnie garniturki.
  • Mojej siostry córka (4,5) ma dziurkę w ząbku i musi odwiedzić dentystę. Czy ktoś poleciłby mi dobrego i niezbyt drogiego dziecięcego dentystę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się