Dodaj do ulubionych

VINOTTI - MARCO DOM - UWAGA - NIE KUPUJCIE !!!!

15.10.14, 10:38
Witam,
przestrzegam Was przed zakupem czegokolwiek od VINOTTI Furniture lub MARCO DOM - dwie marki, jeden właściciel. Marco dom jest dostępny w sieci ABRA !!! Wszystko importowane z AZJI - NIGDY NIE UZNAJĄ WAM REKLAMACJI !!! Zawsze się czymś wykręcają. JAKOŚĆ - BRAK jakości !!!. Szczerze odradzam. Ps. Oczywiście dla moderatora mam odpowiednie dokumenty ( zaznaczam liczba mnoga !!! ) od tej pseudo firmy meblowej z odrzucaną reklamacją na różne sposoby.
Obserwuj wątek
    • artur_warszawa Re: VINOTTI - MARCO DOM - UWAGA - NIE KUPUJCIE !! 15.10.14, 10:46
      Zainteresowanym również wyślę oczywiście jedno z pism tej firmy, tak na potwierdzenie tego o czym piszę.
    • yaro499 Re: VINOTTI - MARCO DOM - UWAGA - NIE KUPUJCIE !! 12.11.14, 20:29
      Zgadzam się w zupełności. Bez względu na to czy kupi się meble w Warszawie, Wrocławiu, Katowicach, czy gdziekolwiek indziej to zapomnijcie o tym, że kupujecie dobre meble, a już tym bardziej zapomnijcie o uznaniu jakiejkolwiek reklamacji.
    • gosia420 Re: VINOTTI - MARCO DOM - UWAGA - NIE KUPUJCIE !! 09.12.14, 12:52
      Ja również kupiłam meble od VINOTTI. w Poznaniu. Meble mimo wszystko podobają mi się nadal, jednak oczywiście mam problem z uznaniem reklamacji. Firma oczywiście wypięła się, nie odpisuje w terminie (na pierwsze pismo) lub w ogóle (na drugie). Moje meble zostały przywiezione przez firmę poleconą przez sklep i odpakowanie mebli przy nich było mało realne z uwagi na wielkość dostarczonego towaru. Następnego dnia okazało się, ze 1 krzesło ma złamaną nogę. Teraz bujam się z reklamacją. Ostrzegam Was - nic nie podpisujcie zanim nie rozpakujecie towaru, nawet gdyby to trwało kilka godzin. Z innymi firmami nie ma problemu, w ty wypadku oznacza niekończąca się przepychankę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka