Dodaj do ulubionych

Armatura DEANTE - czy warto?

19.08.03, 09:49
Witam,

potrzebuję baterii nawannowej 3-otworowej oraz umywalkowej do kompletu, ale
niestety ceny mnie powaliły. Jedyną firmą z w miarę rozsądnymi cenami jest
Deante (835zł wannowa 3-otworowa, 350zł umywalkowa), ale usłyszałam też, że
nie są one zbyt trwałe...

Czy ktoś z Was ma baterie tej firmy? Jakie są Wasze opinie...?

A moze znacie inne firmy z rozsądnymi cenami tego typu baterii...?
Obserwuj wątek
    • idid Re: Armatura DEANTE - czy warto? 20.08.03, 16:30
      nikt nic nie wie?
    • Gość: zz_nowy Re: Armatura DEANTE - czy warto? IP: 193.178.143.* 20.08.03, 16:48
      Ja kupowałem wszystkie tego typu rzeczy (baterie, syfony, wanny, kibelki i
      umywalki) na Kabatach na KENIE (w pobliżu tesco). Chłopaki ogłaszali się jakiś
      czas temu na forum. Mają wszystko i dużo wiedzą. Może coś poradzą. znajdź do
      nich namiar na www.saniter.pl (albo com.pl) i napisz albo zadzwoń. Marcin
      Dołęgowski - z nim się kontaktowałem. Są naprawdę w porzo i może ci pomogą.
      • idid Re: Armatura DEANTE - czy warto? 20.08.03, 16:56
        Dzięki, spróbuję.
        A czy dowóz miałeś w komplecie? Chodzi mi głównie o wannę, bo resztę to sobie
        sama przywiozę?
        • Gość: zz_nowy Re: Armatura DEANTE - czy warto? IP: 193.178.143.* 20.08.03, 17:03
          Wszystko przywieźli i pomogli wnieść (w cenie)

• Gość: md Re: Armatura DEANTE - czy warto? IP: 198.155.189.* 21.08.03, 09:18
        Mam wszystkie baterie tj kuchnia i łazienka deante mam już ponad rok i jestem
        bardzo zadowolona. Raz miłam problem tuz po przeprowadzce bateria w kuchni zię
        zapchała. Zadzwoniłam do serwisu Pan miły powiedział co się stało i jak to
        naprawić ja kobieta zrobiłam jak powiedział i do dzis jest ok. Okazało sie ze w
        nowych rurach był jakis syf i po prostu sie zapchała bateria . Zdziwiło mnie że
        Pan powiedział że jeśli nie uda mi sie to przyjada i naprawią.
        • idid Re: Armatura DEANTE - czy warto? 21.08.03, 09:25
          Dziękuję bardzo za opinię i proszę o jeszcze :))
    • Gość: walisie Re: Armatura DEANTE - czy warto? IP: 126.17.60.* 21.08.03, 12:35
      W kuchni mam baterię deante od ponad dwóch lat. Kupowałam ją w Obi za grosze,
      bo wówczas firma chyba wchodziła na rynek i miała ceny mocno promocyjne. Jestem
      z wyboru bardzo zadowolona, nie miałam z nią żadnych problemów
      • Gość: zz_nowy Re: Armatura DEANTE - czy warto? IP: 193.178.143.* 21.08.03, 12:45
        hehe ja też mam deante się okazało :)

W kuchni mam. I sprawuje się ocień haraszo.

• idid Re: Armatura DEANTE - czy warto? DO MD!! 21.08.03, 13:18
          No proszę.... :))

A teraz do MD:

niedługo wybieram do Łodzi, czy możesz mi podać ten namiar?
          • idid Re: Armatura DEANTE - czy warto? DO MD!! SORRY 22.08.03, 13:02
            uuupppsss

właśnie zuważyłam, że miałam wczoraj kiepski dzień i nie na ten wątek
            napisałam :))

Pozdrawiam
    • Gość: JerzyR Re: Armatura DEANTE - czy warto? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.03, 00:08
      > niestety ceny mnie powaliły. Jedyną firmą z w miarę rozsądnymi cenami jest
      > Deante (835zł wannowa 3-otworowa, 350zł umywalkowa), ale usłyszałam też, że
      > nie są one zbyt trwałe...

co Ty? To nieprwada. Mam deante w łazience - seria IKAR - bardzo ładna wg mnie -
      od 4 lat i nic się nie dzieje (zresztą deante jest tylko dystrybutorem tej
      baterii a producentem firma Pfafoni)

JerzyR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka