Gość: Czesław121 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 11:58 Chciałbym skorzystac z ich usług ale jacy oni są ? Możecie mi pomóc i polecić kogoś albo powiedzieć coś o nich ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: Projektowanie wnętrz - JB AVANTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 10:49 Miałam okazję skorzystania z ich usług i do dzisiaj jestem bardzo zadowolona z ich pracy :) Nie przypuszczałam ze aż tak się sprawdza, bo udało im sie fajnie spelnić oczekiwania i w ogole zaskoczyło mnie ich podejście, bo slyszałam o roznych rzeczach ale są na prawde wyjątkowi ;) Dom teraz nabrał innego klimatu co mi własnie na tym zalezało ;) Oni są fachowcami to widać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lotuseczka Re: Projektowanie wnętrz - JB AVANTO 16.05.13, 09:44 można prosić o adres stronki? Chciałabym się z nimi skontaktować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Projektowanie wnętrz - JB AVANTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 09:43 www.avanto.com.pl - znalazłem w sieci. muszę przyznać, że podobają mi się ich realizacje, można zobaczyć w galerii. Odpowiedz Link Zgłoś