Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar

09.02.16, 13:26
Wik Mat z Dąbrowy Górniczej ma już wieloletnie doświadczenie w branży meblarskiej, dzięki czemu dogłębnie poznała ją oraz współczesne trendy meblarskie. Znajomość branży, swojego fachu oraz pełny profesjonalizm sprawiły, że zaufało nam już wielu klientów, którzy niejednokrotnie do nas wracali po kolejne meble kuchenne Wik Mat.

To właśnie w meblach kuchennych się specjalizujemy jednak kładąc nacisk na wszechstronny rozwój stale poszerzamy naszą ofertę o takie produkty jak meble młodzieżowe, łazienkowe, biurowe, pokojowe oraz garderoby czy szafy wnękowe.

Nasze meble cechuje dokładne, precyzyjne i solidne wykonanie. Meble kuchenne tworzone na wymiar są najwyższej jakości. Łączymy pasję z profesjonalizmem i chcemy by nasi klienci byli w pełni usatysfakcjonowani naszymi produktami oraz jakością obsługi.

Sprawdź pełną ofertę Wik Mat - Meble Kuchenne Dąbrowa Górnicza - ul. Kasprzaka 72, Tel. 516 077 152.
Obserwuj wątek
    • anna.kowalski Re: Meble kuchenne na wymiar 16.02.16, 20:02
      Witam, jakie systemy do mebli polecacie??? chodzi mi o zawiasy, systemy samodomykajace itp. Właśnie jestem w trakcie wyboru szaf i mebli i się zastanawiam
    • bozenkapys Re: Meble kuchenne na wymiar 24.02.16, 16:53
      Ja polecam firmę Oknolux z Gliwic, prócz okien wykonują również szafy na wymiar i meble kuchenne. robiłam u nich całe mieszkanie i jestem bardzo zadolowona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka