1zorro-bis 14.04.11, 07:01 Witam wszystkich, tych WKN i WKC tez! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 07:56 Na dworze szaro, buro i ponuro, pogoda na spanie a nie na wstawanie Dzień dobry Wszystkim! i Cz. Dnia uśmiechniętego i spokojnego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 10:48 Czołem wcześniaki Ja gdy mam wolne, to lubię sobie pospać, co tez uczyniłam, nawet trochę na zapas. I jako, że kawę już wypiłam, a dzień jest na razie niepadający, wybieram się na dług i szybki marsz, kości muszę rozruszać i tlenu zatankować. Acha, wczoraj zapomniałam napisać - u mnie kwitną już bzy, czyli tak jak powiedziales, Zorro....wiosna w pełni Ślicznego dnia wszystkim Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 11:46 Cześć AL! u mnie wszystko z opóżnieniem kwitnie, ale doczekam się i ja, cudnie pachnących bzów. Pod oknem rosną, białe pełne i bordowe Wklej fotkę, niech chociaż popatrzę na nie, AL A nasz dyżurny śpioszek, jeszcze śpi? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 12:03 u mnie magnolie juz powoli przekwitaja....Buuuuu. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 12:13 A nie spi juz... dzien dobry Zuza...i wszystkim, ktorzy tutaj jeszcze... Zorro - kafelkuje na pewno w swojej "jednoosobowej firmie" a ja tez musialam z rana(!) przywiezc papiery, ktorych potrzebuje - w zwiazku z tym "wczesniej" sie obudzic musialam Noooooooo i zimno u mnie tez - chociaz slonecznie jest... Bedac w Turcji na bazarze(kiedy ja w koncu to opisze?) kupilam sobie "wdzianko" bardzo "markowe", firmy Jacka Wolfskina - jest wspaniale na te pore roku... cieplutkie i mieciutkie...ale sportowe - na wystepy oficjalne niestety potrzebuje cos na miare stroju "maturalnego"... nie lubie...jak to dobrze, ze kobiety krawatow nosic nie musza - okropienstwo. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 12:21 ale juz koncze! Jutro zaczynam na "nowym terenie"... Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 12:43 Noooooooo Zorro - to juz czekam na maila Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 15:32 Jestem, wróciłam z mojej marszruty, którą odbyłam tempem zawrotnym - jak to ja zresztą. Fotek bzu nie zrobiłam, bo znowu aparat zapomniałam. Ale pięknie było, wszystko rozkwita, nawet jabłonie. No i ptaki latają jak odurzone i drą gardziołka jak oszalałe. W drodze powrotnej zaskoczył mnie grad, siekł równo, ale nie był lodowy, raczej były to śniegowe kuleczki. Schowałam się pod jakiś daszek, ale po minucie znowu zaświeciło słońce. A teraz apetyt mam wilczy !!! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 19:51 Jeśli macie ochotę to obejrzycie i posłuchajcie W internecie wszystko jest możliwe ... Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 19:53 Ha... no pewnie, ze jest mozliwe...mamy przeciez swoje doswiadczenia w tym wzgledzie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:01 Najgorsze jest to, że czasem nie wiesz kto po drugiej stronie siedzi, i kit próbuje Ci wcisnąć Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:01 Zuza super teledysk tylko wiedz, że nie wszyscy udają. Tylko niektórzy bo mają w tym interes. Jak ma się życie poukładane, to nie potrzeba udawać kogoś kimś się nie jest. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:09 Ale bywaja i tacy, ktorzy musza sie w necie dowartosciowac i wtedy udaja, albo bawia sie kosztem innych... bo w realu nie maja na to szans. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:11 Oczywiście, że nie wszyscy Czarek!, tylko, Ci uczciwi są często oszukiwani. Ale... nie zawsze, i dobrze Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:18 Witam wszystkie bratnie dusze!!!!!!!!!!!!!!!! sa plusy jak i minusy tego wirtualnego swiatka;ale kto rozumny -nie da sie nabrac.....he.he. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:25 Cześć Dziki. To prawda, ale... czasem po czasie, może okazać się, że człowiek mimo to, pomylił się Miejmy jednak dobre myśli Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:33 Straszne rzeczy dzieją się przez net. Bywają gwałty i morderstwa oraz oszustwa. Parę lat temu, dziewczyna zaprosiła do domu faceta poznanego w necie. Przyjechał, zgwałcił Ją i zamordował, w Jej własnym mieszkaniu. Szkoda gadać. Ale jak można być tak naiwnym ? nie chcę gadać ale sam ile mam propozycji spotkań. Nie wiedzą, czy te zdjęcia to moje są bo może nie moje a ja jestem jakimś zombie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:38 Chyba musisz być bardzo apetyczny na tych zdjęciach, Czarusiu , że tak Ciebie chcą Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:43 Może nie tylko, że apetyczny, ale i za poglądy? Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:30 Witaj Dzikusku... na ucho Ci szepne, ze wszyscy tutaj juz zesmy sie nabrali, mniej albo wiecej... Najzabawniej bywa, kiedy sie czyta na niektorych forach, jak sobie ktos, by tlum stworzyc, ze soba gawedzi i wchodzisz niczego nieswiadomy i gadasz z trzema, piecioma, a moze z cala wsia nawet - a to jeden taki spryciulek tylko i bawi sie setnie... a Ty myslisz, ze to on, jego zona, dziecko, dziadek i do tego sasiadka i kumpel z wojska Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:43 tylko ten sie nie myli-co nic nie robi;robi sie zabawnie lub mniej ...he..he. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:49 ale za niektore pomylki trzeba zaplacic... i to czasami niemalo.. Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:51 a co ?mamy nowego tarota? Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:12 Do tego nie trzeba nawet tarota - wystarczy logika....i wszystko jasne mozna sie wtedy zabawic w czytanie jak w szklanej kuli i tylko czekac, az wszystkie "klocki" beda sie same ukladac... mozna wtedy jednym kopnieciem wszystko rozwalic, jesli budowla nam sie nie spodoba. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:50 A czy Ty sam już się w necie pomyliłeś, Dzikusie? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:50 AL pozory mogą mylić mailowałem kiedyś z jedną przez niemal rok, nadal mailuję. Jest z Katowic. Sama słodycz w tym jak pisała gdy poprosiłem by się pokazała to....sto kilo żywej wagi, niestety ale też i nie urodziwa. Tylko że ja nie szukam w necie przygód. Za zdjęcie podziękowałem i pochwaliłem Ją za wygląd, że jest oki laska czy mogłem inaczej ? jest bardzo miłą i sympatyczną osobą a znajomość nadal utrzymujemy. Chyba każdy ma prawo do szacunku - i do szczęścia. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:54 Wygląd się nie liczy, Czarku, nie ma znaczenia, gdy serce równo puka Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:55 tak cezary,wlasnie chcialem to rzec! Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 20:58 Bywa, ze spotykamy w necie osoby, obok ktorych w realu przeszlibysmy, nie zauwazajac ich - poznajemy ich blizej i okazuja sie przeuroczymi ludzmi... bywa, ze spotykamy i tych innych, ktorzy wygladaja uroczo a... niestety. Zyczylabym sobie czegos co naprawde rzadko sie zdarza - braku obludy w kontaktach miedzyludzkich. Moze to naiwne zyczenie, ale... niekiedy sie sprawdza - i takie kontakty wysoko sobie cenie... Jestesmy teraz tutaj i...wiemy kim jestesmy..a to wiele warte - nawet jesli od czasu do czasu naszych dwoch nautow zamienia sie w kozly Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:09 Ja powiem że każdy człowiek zasługuje na szacunek - jako człowiek oczywiście. Nie chcę tu mieszać religii ale skoro Chrystus, cierpiąc straszne męki wisząc na krzyżu wybaczył zbrodniarzowi ? bywa że ludzie popełniają błędy ,bo ktoś ich wprowadził w błąd. Dali się zmanipulować i uwierzyli w coś co nie miało miejsca ? tu w necie zwłaszcza tak jest. Są ludzie spoko ale są krętacze i manipulatorzy. Trzeba mieć zaufanie ale z pewnością ograniczone. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:22 a ja od siebie dodam... BARDZO OGRANICZONE...to tylko slowa na ekranie - niekoniecznie za tymi "pieknymi" stoi czlowiek o pieknym charakterze... bywa, ze zupelnie odwrotnie... Dluga byla kiedys dyskusja na ten temat...dluga i zazarta nawet. Majeczka uwazala, ze ceniac nawet utwory artysty, ktory byl w zyciu lajdakiem, nie bedzie szanowala jego - tego nalezy sie wystrzegac.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:54 Mielismy kiedys PRZYJACIELA, czlowieka prawego, szlachetnego, uczciwego - niestety odszedl, odszedl poza horyzont i do dzis jest Naszym Dobrym Duchem... AL doskonale wie o czym ja tutaj pisze... Kiedys zalozyl watek pt. chamstwo hula po internecie - i... moge tylko powiedziec, ze to co sie dzialo, nauczylo mnie ostroznosci - dzisiaj wiem, ze jesli ktos o sobie pisze, ze on to nigdy nikogo nie ocenia - niekoniecznie pisze prawde, moze sam byc najgorsza lachudra - ale wielu lapie sie na takie pseudoszlachetne deklaracje... sama tez sie dalam nabrac. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:02 Hmm, autoreklama powtarzana setki razy zahacza się gdzieś tam w podświadomości drugich, tkwi tam i odpowiednio nastraja. Wierzyć w takiej sytuacji jest łatwo, szczególnie jeżeli ktoś sam mówi prawdę i nie wyobraża sobie, że może być inaczej. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:07 Wiesz AL - moj nick akurat, jak dobrze wiesz, nigdy nie inspirowal mnie do maskowania sie przed kimkolwiek - w przeciwienstwie do wielu innych... im "mniejszy" nick tym "wiekszy" czlowiek... Pamietamy przeciez zenka... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:38 Poezję na dobranoc se poczytałam, to teraz idę śnić, a nóż, może coś mi się ładnego przyśni, a może ktoś? Pa! drodzy Moi, do jutra. Dobranoc. Bajkowych snów Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:41 Niech Ci się poematy przyśnią, Zuzanko Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 21:44 a niech się przyśnią, AL! Na dobranoc *** (Ale jest sen, widzenie, wiara, że tam, w górze) Ale jest sen, widzenie, wiara, że tam, w górze, jest jakieś odpłacenie, jakiś zwrot w naturze, że tam, kto tu chciał kochać i szukał miłości: znajdzie ją: kto chciał zbawiać: zbawia: kto czuł siłę świecić wśród gwiazd, wirować będzie wśród światłości: że może, gdy zrzucimy z siebie ciało zgniłe, przeistoczeni w duchy w jednej cudu chwili, powiemy, że zdawało nam się, żeśmy żyli... Kazimierz Przerwa-Tetmajer Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:09 nowy klocek klade.....nie mozna oceniac czlowieka po tym co wypisuje-daje to jednak jakies wyobrazenie o nim;np.jak mi sie zechce to moge troche glupot wpuscic, a innym razem otwieram sie nieznacznie na jakis wywod..... Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:16 Glupoty sa wysoko w cenie - bo jest wtedy smiesznie... ale jesli ktos zawsze przemawia z wysokosci pomnika...hm.. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:17 Wiesz, Dzikus, im więcej wpisów na różne tematy, tym bardziej puzzle układają się w obraz. Po częstotliwości i intensywności wpisów na określony temat można poznać zainteresowania drugiej osoby. Mozna wyczuć stany emocjonalne. Niektórzy są tak jednostajni, że ich "odkrycie" następuje dopiero po długim czasie, inni wręcz się narzucają, by ich rozpoznać. O sobie powiem, że chyba mam "nosa"... Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:22 Ojjjjjjjj ten Twoj "nos".... za malo sluchalam Twojego "nosa"..... musialam sama palce poparzyc.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:02 Dobranoc Zuza kolorowych. Ja jeszcze trochę posiedzę, w yu tube na country road Masko ale pamiętaj że ograniczone zaufanie trzeba mieć bo błędy popełnia każdy a ja Ci dziękuję. Wiesz za co. Ufff Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:08 chyba wiem Czarek - i mam nadzieje, ze tych bledow powtarzal nie bedziesz... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:23 Też mam taką nadzieję - widzisz jak bardzo się staram a zatańczyłabyś tak jak ten gość tylko całość obejrzyj qrczę teraz się zakochałem w country roads Tekst linka Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:27 Czarek juz dzisiaj tanczyc nie bede... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:23 Jako następna w sny odchodzę, 8 dni pracy na mnie czeka. Dobranoc, spijcie smaczno....i wygodnie Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 14.04.11, 22:27 Pa AL. Praca to praca, bez niej nie ma nic. Pewnie Święta będziesz miała wolne. Bo tylko osiem dni powiedziałaś podobno w Sowietach za Stalina pracowano dekadami Odpowiedz Link
m.maska Dobranoc Kalejdoskop 14.04.11, 22:33 Śpij dobrze AL, śnij kolorowo... i ja także dobrej nocy wszystkim życzę... Dobranoc Kalejdoskop, jeszcze tylko potrząsnę szkiełkami, śnijcie kolorowo, kalejdoskopowo Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Dobranoc Kalejdoskop 14.04.11, 22:39 Ja też ,sobie tylko jeszcze trochę popatrzę. A do tańca country trzeba mieć kowbojki niektórzy mają je z ostrogami. Odpowiedz Link
1zorro-bis 15 Kwietnia...... 15.04.11, 06:47 Dzienidoberek wszystkim! Tym z WKN i WKC - tym to szczegolnie -tez! Odpowiedz Link
m.maska 15 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 07:29 Teraz juz oficjalnie mowie Wszystkim Dzien Dobry... Zuza jeszcze spi? nie wierze Zorro - rozpoczal nowy motyw ukladac powodzenia AL chyba juz w pracy... Czarek pewnie tez a Dzikus?... czyzby jeszcze na drzewie spal? ciekawe w jakich on rejonach przebywa, u mnie w Palatynacie noce sa jeszcze chlodne - mocno chlodne. Chyba ze jakies cieple gniazdko ma Dzien Dobry kolorowo kalejdoskopowo Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 15 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 07:32 a Ty chora jestes? Co tak wczesnie??! Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 07:51 Nooooooo... musialam rano odwiezc dokumenty do biura - moja wina, wczoraj wieczorem mi sie nie chcialo - a o 14 mamy termin - wyszlo jak wyszlo.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 15 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 07:55 no, to mialas przymusowa pobudke... Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 07:59 Niestety i to w samym srodku "zimy" tzn. sniegu nie ma, ale przymrozek owszem... przy pieknym sloncu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 15 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 08:09 za godzine! Teraz musze "wyskoczyc"! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 08:47 U mnie się rozpogadza, słoneczko nieśmiało zza chmur wychodzi, od razu człowiekowi, weselej na duszy się robi Dzień dobry Maseczko, Zorrku! i Cz. Za długo ostatnio śpię, po ósmej wstałam, nawet Maseczka dziś mnie wyprzedziła stawia mnie na nogi Dnia słonecznego i uśmiechniętego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 09:02 Noooooo... Zuza - nagana - jak to tak pozno wstajesz? Tyyyyyyyyy? a jakim prawem? a pozwolenie mialas? pierwsza zmiana nieobsadzona... no, bo gdyby nie przymus to ja, mowy nie ma - ja regularnie stawiam sie w okolicy przerwy obiadowej - i najczesciej jestem punktualna Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 09:16 O ile mi wiadomo Maseczko, pierwsza zmiana zaczyna się od 6-14, noooo, małe upomnienie, należy mi się, booo, to nie do pomyślenia, żeby ponad dwie godziny spóżnić się. Obiecuję solennie poprawę...odpracuję na drugiej zmianie Miło, że jesteś z rańca Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 10:11 Blagam tylko nie ranca... bo mi sie kawa zaczyna przelewac... z ranka - prosze bardzo...z poranka nawet.... tylko nie to Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 11:25 ojojoj, niech Ci będzie, o poranku może być? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 11:36 a Czarka dzisiaj gdzies "wcielo" czy ma jakas fuche? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 11:47 a co Ci tak tęskno...rogi chcesz skrzyżować? Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 12:07 Zadziorny jest, jak zawsze chce szabelka wywijac.... Z i Z ja sie jeszcze chwile tutaj z Wami pobawie - ale powoli zbierac sie musze... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 18:55 Jestem...z obłędem w oczach, bo to dzisiaj u mnie w pracy poplątane z pokręconym było, chaos piekielny, jak zwykle zresztą, gdy dwóch współpracowników zawiadamia rankiem, że zachorowało i nie przyjdzie. Trzeba dziury łatać, a ja prowizorki nie lubię. I jutro znowu to samo Ale za to pogoda ma być lepsza Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 19:17 Rogi? Po co jak mam Tiger i Panther w garazu... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 21:22 Idę do wanny, a potem do łóżka, jutro muszę wytrwać w pracy 10 godzin, a może więcej Dobranoc Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 21:27 Tylko się nie utop dobranoc a jutro spokoju w Twojej pracy. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 22:01 I na mnie już pora. Dobranoc Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Kwietnia...wiosna w pelni! 15.04.11, 22:15 Pa Zuza kolorowych i spokojnych. Odpowiedz Link