1zorro-bis 08.07.11, 07:40 witam Wszystkich! Mam nadzieje, ze juz bez Bolkow, Frankow i innych Kazikow..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 07:43 a to "wypowiedz" milego, kulturalnego i dobrze wychowanego osobnika...... Autor: czarek_777 07.07.11, 20:12 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Zorro spadaj na drzewo bo obciach robisz ,kafelkarzu big_grin big_grin big_grin Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 07:53 no i zeby Was juz calkiem obudzic..... www.youtube.com/watch?v=RRfiddT5-aM Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 08:39 'a to "wypowiedz" milego, kulturalnego i dobrze wychowanego osobnika......' 1zorro-bis 07.07.11, 10:34 Odpowiedz typowy moher.... 1zorro-bis 07.07.11, 16:53 Odpowiedz Maseczko....albo psychiatra konieczny albo ktos z AA.... Facet jest chyba nieuleczalny... Rynsztok przy twoim słownictwie to perfumeria to ty już lepiej nie spadaj na to drzewo....bo uschnie o key, nieuleczalnie chory i typowy moher spada na miasto. Miłego dnia mądrzy i nieomylni - tylko w czym ? pewnie w tym, że czy kij czy drewno to wszystko jedno ale to to każdy głupek wie i nieuleczalnie chory moher też wie, Zorro mędrcu, Ty mój chodzący polityczny areopagu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 09:00 Czarek...."uderz w stol a nozyce sie odezwa"....: Znasz to? Milgo dnia! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 08:43 Właśnie ściągnęłam się z łoża i kawę sobie zrobiłam, rozbita jestem strasznie (i na pewno nie na wczasach), ale dzisiaj luz, bo do pracy mam na popołudnie Dobrego dnia Zorro, co Ty chcesz od Czarka?, obraził Cię?, przecież sam chwalisz się, że jesteś kafelkarzem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 08:47 CICHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!! miało być bez Bolków. Obaj jesteście panowie Zaczepialscy Jeżeli któryś z Was protestuje przeciwko mojemu twierdzeniu, to proszę o wyjaśnienie na piśmie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 09:02 Al...to tak a propos "wysokiej kultury" z Zoliboza.... Odpowiedz cytując Odpowiedz Zorro spadaj na drzewo bo obciach robisz Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 11:15 Dzien Dobry AL i Zorro, Zuuuuuuuuuuuuuuuuza!!!! Majka - wracaj!!!! Dzien Dobry Kalejdoskop I tak od rana...i co mozna poradzic na to, ze ktos nie ma wyczucia na pewne roznice? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 11:33 www.youtube.com/watch?v=vDHAq47WBEk&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 11:40 Zorro, Ty nie dawaj takich tekstow... bo Czarek uwierzy jak w te kafelki... Piszę do Pana, bo mi żal, Normalnie żal, Śmieszna sprawa, jak by nie było... Więc, proszę Pana, to był bal, Szkolny bal, No i tam się to właśnie zdarzyło. Piszę do Pana, bo mi wstyd, Normalnie wstyd, Że poszedłem tam wtedy na podryw, A dziś wiem dobrze, że już nikt, Normalnie nikt, Nie ma takich drugich oczu modrych, jak ta mała z jedenastej B... Strasznie mnie głupio, strasznie mnie źle, Śmieszna historia, nie? Popadłem w jakiś nerwowy stan, Co robić, powiedz mi Pan? Tak chciałbym ją za rękę wziąć, Normalnie wziąć I powiedzieć krótko i czule, Że to po prostu był mój błąd, Normalnie błąd, Że przepraszam ją, i w ogóle... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 11:45 to myslisz, ze to bardziej pasuje? www.youtube.com/watch?v=H7haiWeUNYY&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 12:23 Musialbys rozpisac role i to jasno - wyczucie Zorro, nie wszyscy maja wyczucie... Wszystko mozna, tylko nie wszystko wypada... ale to nie tylko tutaj... to jest wszedzie i co gorsze, niektorzy nawet nie zdaja sobie sprawy jak pieknie maluja obraz siebie samych... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 12:26 Il faut être soi-même pour être quelqu’un - zeby byc kims trzeba byc soba.. tylko co z tego, jesli soba jest ktos mocno nieokrzesany? wtedy i tak nic nie pomoze... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 12:28 tys piknie.... www.youtube.com/watch?v=NXfy2Gv-BWQ&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 14:18 a z czym mamy przestac? Mam nie kopiowac z "youtube"? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 12:27 to to! Rola chyba jasna? www.youtube.com/watch?v=BlxelewpCY4&feature=related Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 13:19 Witajcie Przestańcie!!!!!!!! Maseczko No jestem, jestem.....rozejrzałam się....Namnozylo się wątków....przeczytać trzeba. Teraz idę spać. Dobranoc! Przyjdę później, jak będę przytomniejsza. Do napisania. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 13:27 Maaaaaju....!!!! fajnie ze jestes.... milych snow.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 14:57 Cudze 'chwalicie' swego nie znacie Zorro !! czemu publicznie nie pochwalisz się jaki to z Ciebie............mistrz kafelka proszę bardzo - oto maestro Zorro we własnej osobie, przy swej wymagającej zegarmistrzowskiej precyzji i pewnych rąk pracy www.youtube.com/watch?v=C1ioX4DodhE&feature=related a przestrzegałem, odstaw 'Wszystko mozna, tylko nie wszystko wypada... ale to nie tylko tutaj... to jest wszedzie i co gorsze, niektorzy nawet nie zdaja sobie sprawy jak pieknie maluja obraz siebie samych...' Dokładnie Masko że nie widzą, jakich pajaców robią z siebie Ci ,którzy uważają się za najmądrzejszych i wszystkowiedzących /ja nie bo ja głupi, ja typowy moher / po przeczytaniu uprasza się o niewalenie w stół. Nożyce Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 15:21 to sa fachowcy Czarek..... www.youtube.com/watch?v=cjMArLqDxvY Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 17:26 A moze tak.... www.youtube.com/watch?v=QgtfXs41Nbo Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 17:27 i jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=r1rVzz5B638&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 18:48 to byli czasy.... www.youtube.com/watch?v=UtxG1M8GKVA&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 18:55 www.youtube.com/watch?v=Dx-qPSO9eIM&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 19:03 a na granicy - widziales? Ogladalam go na zywo w Poznaniu w styczniu 1987... w malej prywatnej salce - to juz chyba wtedy byl "uniwersytet"... poszczegolne etapy to byly kolejno: przedszkole, szkola, uniwersytet... nie pamietam dokladnie - ale byl swietny. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 19:04 www.youtube.com/watch?v=T536pNS5T4c Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 08.07.11, 19:05 i oczywiscie te kolejne odcinki.... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 09.07.11, 06:59 Dizeń dobry Wczorajsza okropna burza odcięła internet całkowicie. Naprawdę chwilami balam się, tak strasznie grzmiało nam dokładnie nad glowami. Dziś ladnie wszystkim życzę pięknego dnia Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 09.07.11, 08:33 witam Wszystkich z samego rana!;D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 09.07.11, 08:36 Wczesna jesteś dzisiaj, Majeczko, ale ja jeszcze wcześniejsza, wstałam, nie wiadomo czego o piątej rano i w desperacji porannej zaczęłam się robić na bóstwo, bo to dzisiaj mam grillowe popołudnie u przyjaciół. Pewnie makijaż do tego czasu już "przyblaknie", ale mam satysfakcje, że dużo już dzisiaj zdziałałam. Za trochę na zakupy się wybieram, zanim tłum ulice i sklepy zatka...a lodówka po pracnej dziewięciodniówce pustkami świec. Jasnego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 09.07.11, 09:22 Więc miłego popołudnia AL Ja też dzisiaj sporo czasu na zakupy muszę poświęcić. Szczęśliwie część z nich to zakupy wymagające współdzialania rodziny - musimy zmienić nieco wystrój balkonu (może raczej werandy, bo zamknięty oknami). generalnie za zakupami nie przepadam, ale dziś pewnie będziemy się dobrze bawić . Odpowiedz Link
m.maska a to juz 9...jest 09.07.11, 11:48 Witajcie Wszyscy Wraz...i to tak switem bladym juz sie nakrecacie? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a to juz 9...jest 09.07.11, 11:50 kto sie nakreca ten sie nakreca.... Krytykowac nam nie wolno. Przypomniano mi.... Odpowiedz Link
m.maska Re: a to juz 9...jest 09.07.11, 12:16 no wolno Ci, wszystko Ci wolno, kazdemu wolno - demokratycznie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 09.07.11, 13:55 Heeeeeej, drodzy - wpadam i wypadam, zakupy się przeciągnęły, i właśnie dostałam wiadomość, że grill jest już powoli rozpalany, wiec śpieszyć się muszę. Leeeeece, do wieczora, mam nadzieje, że nie za późnego...hmmm,ale wesoło ma być i dużo wina, wiec nic pewnego Paaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 09.07.11, 21:26 zaczne od tego, ze sie wieczorowa pora przywitam i.......od razu pozegnam! do jutra! Odpowiedz Link
m.maska 9 Lipca.... 09.07.11, 22:08 Poniewaz wczoraj Sakral postawil zasadnicze i podstawowe pytanie: czy jestesmy na facebooku - postanowilam sie dzisiaj temu "stworowi" przyjrzec... no tak - kazda nowa zabawka ma jakies inne funkcje...i az dziw, ze Zorro tak swietnie sie tam porusza a dla mnie stanowi to wciaz czarna magie i zupelnie nie wiem o co chodzi... konto juz mam, mam nawet znajomych az 2...i co dalej? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 9 Lipca.... 09.07.11, 23:29 Dobranoc, to był dla mnie dobry ciekawy dzień dziewiąty lipca 2011 r Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Niedziela ....10 Lipca! 10.07.11, 08:51 Witam Wszystkich Pogoda taka, że czuję wszystkie kości i stawy - te, o których istnieniu wiedziałam i parę takich, które objawiły sie dopiero teraz. Rodzina w całości jeszcze śpi...Takie coś rzadko się u nas zdarza. Idę z powrotem do łóżka. Do napisania Odpowiedz Link
m.maska Re: Niedziela ....10 Lipca! 10.07.11, 10:54 Witajcie Ha... Majeczka niby to wczesnie wstala a potem wrocila w pielesze i co? Ona? zamierza poludnie przespac?... Gdzie jest Zuza? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Niedziela ....10 Lipca! 10.07.11, 11:52 Zuzanka ??? Mam nadzieję, że to tylko wesele Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Niedziela ....10 Lipca! 11.07.11, 09:01 Wesele, AL, odbędzie się 30 lipca, wyjeżdzam dzień wcześniej Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 10.07.11, 10:05 Cześć Wszystkim Po powrocie z grilla nie byłam w stanie na Kalejdoskopie się pojawić; zbyt późno, no i wina chyba za dużo było...i piwa też Ale wieczór (i cześć nocy) przyjemny był, towarzystwo wesołe, dla mnie jedzenie wegańskie, czyli grillowane bakłażany, cukinia, papryka, pomidory i cała masa najprzeróżniejszych oliwek; z nadzieniem i bez, grillowany podpłomyk suto podlewany oliwą czosnkowo- bazyliową...wszystko bardzo mniam. Dzisiaj postanowiłam leniuchować, a w międzyczasie poczytać, co tutaj się nadziało....a widzę, że sporo Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Dziendoberek! 8 Lipca.... 10.07.11, 23:22 Całkiem apetyczne żarełko AL ale jak dla mnie to może ono być tylko dodatkiem do dania głównego - goloneczka ,pieczony indyk, gąska jutro ciężki wyczerpujący dzień który zaczynam od wizyty u stomatologa, niestety ale wymiana plomby ,będzie szarpanko, dłubanko i borowanko mówię więc dobranoc i do miłego pa. Odpowiedz Link