Dodaj do ulubionych

GRUBA KRECHA.....

23.05.12, 08:11
szanowne Panie.....smirk
Ja mysle, ze czas najwyzszy aby zrobic GRUBA KRECHE. Dac sobie spokoj ze wspomnieniami z innych miejsc (celowo nie wymieniam jakich - wszyscy i tak wiedza) bo zycie jest pieeeeekne i szkoda czasu! Niech sobie zyja swoim zyciem a my swoim. To zle? Chyba nie. Mniej adrenaliny - mniej wzodow na zoladku!
A wiec ....KRECHA! Wiosna i lato za pasem! Ptaki spiewaja! ODPUSCIC!!!big_grinbig_grinsmirk
Obserwuj wątek
    • seledynx Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 09:02
      krecha w czerwonym?
      • mr.sajgon Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 09:10
        seledynx napisał:

> krecha w czerwonym?

W kolorze czerwonym to jest z wypozyczalni nickow a ta jest taka zwyczajna.
        I dla mnie to raczej kreska niz krecha big_grin
        • seledynx Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 09:15
          Hucpa: Mojsiek zabił ojca i matkę i teraz prosi o łagodny
          wyrok bo został sierotą.

Hucpiasz i wesołek jesteś Zorro, zrobiłeś swojej ukochanej Masce kuku
          i piszesz do niej o grubą kreskę.
          • zuza_anna Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 09:53
            Jestem oczywiście za. Przychodzę na forum odpocząć od dnia codziennego, a nie ... wink

" Marzenia to odpoczynek od słów." - Wiktor Hugo. Od niepotrzebnych słów...
          • mr.sajgon Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 09:59
            seledynx napisał:

> Hucpa: Mojsiek zabił ojca i matkę i teraz prosi o łagodny
            > wyrok bo został sierotą.

Mylisz sie on nie zostal sierota, mial i nadal ma wielu tu przyjaciol, i ja mam zaszczyt moc nazywac go swoim przyjacielem.

> Hucpiasz i wesołek jesteś Zorro, zrobiłeś swojej ukochanej Masce kuku
            > i piszesz do niej o grubą kreskę.

Wesołośc to pozytywna cecha wiec dlaczego ci ona przeszkadza ? Co do krzywdy to moze niech sama Maska sie wypowie.
            • m-maska Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 11:23
              Nie czuje sie pokrzywdzona przez Zorro... Wiem swoje, bo w przeciwienstwie do wielu, my mamy jeszcze z Zorro real i wiemy jak bylo... to tyle w temacie.

Przed wielu laty, pewien osobnik wmawial Hardemu, ze ma na 100% dowody, ze to ja pisalam pewne posty... dowody niepodwazalne... pech chcial, dla tego uswiadomionego, ze w tym samym czasie kiedy posty sie ukazaly, ja siedzialam jakies 300km od mojego domu z Hardym w kafejce na kawie... pech... bo nikt o tym nie zostal uprzedzony....

Zauwazyles Kiszka, ze nie interesuja Cie osoby bezbarwne i mdłe?... jakos tak bylo od samego poczatku na forum, ze zawsze znalazl sie ktos kto chcial mi zrobic kuku... ale tym kims nigdy nie byl Zorro smile
              • m-maska Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 11:32
                p.s. wiesz Kichonor, gdyby nie fakt, ze Hardy byl wtedy sam moim alibi, nalezalby pewnie osobiscie do prokuratorow....tylko nie wypadalo juz.
          • 1zorro-bis Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 11:58
            oj Kiszka, Kiszka.....smirk
            Gdybym ja naprawde chcial komus zrobic "kuku" to bys sie dziasiaj tak nie wyglupial....smirk
            P.S
            Przyszedles znowu porozrabiac? A u Was pisza, ze od rozrob to sa tylko Los Banditos....z Kalejdoskopu...big_grinsmirk
            seledynx napisał:

> Hucpa: Mojsiek zabił ojca i matkę i teraz prosi o łagodny
            > wyrok bo został sierotą.
            >
            > Hucpiasz i wesołek jesteś Zorro, zrobiłeś swojej ukochanej Masce kuku
            > i piszesz do niej o grubą kreskę.
            • 1zorro-bis Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 12:16
              cos dla Kiszki.....big_grinbig_grinsmirk
              static.polityka.pl/_resource/res/path/01/17/011708ed-8e41-472a-808a-00f0876a8e65_665x665
            • m-maska Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 12:19
              Zorro i nieustannie mnie zadziwiasz... Ty naprawde masz chyba za duzo czasu, ze Tobie sie to chce czytac...
              • 1zorro-bis Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 15:17
                chce.smirk
      • 1zorro-bis Re: GRUBA KRECHA..... 23.05.12, 11:56
        w czerwonym?
        Nie, Kiszka, nie! W powietrzu!big_grin
        seledynx napisał:

> krecha w czerwonym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka