mieux 26.02.09, 18:05 Miałeś zabrać klapki i kąpielówki a pierzesz już tydzień nie odchodząc od pralki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieux Re: po wczasach 26.02.09, 18:38 To się chyba nazywa rozczarowanie. Nie przejmuj się, też tak miałam: podchodzę do szczytu miłosnych uniesień w Paryżu, a tam stoi sterta złomu z windą za 12 E od ciekawskiego. Odpowiedz Link
pluton333 Re: po wczasach 26.02.09, 18:58 Nie chcecie czytać między wierszami? Sama przecież piszesz o szczytach miłosnych uniesień. A co jest owocem takich szczytów właśnie? Ojcostwo może być owocem takim. A jak przywitał się z tego, no~, Kuala Lumpur? Odpowiedz Link
zbyfauch Dobry więczór. 26.02.09, 20:04 Na razie ładuję fotki, które musiałem przedtem zmniejszyć. Jak je opiszę, wrzucę linkę. Odpowiedz Link
zbyfauch Trochę fotek. 26.02.09, 20:29 fotoforum.gazeta.pl/5,2,zbyfauch.html Zmęczyłem się. :) Odpowiedz Link
mieux Re: Trochę fotek. 28.02.09, 20:18 zbyfauch 26.02.09, 20:04 >Na razie ładuję fotki zbyfauch 26.02.09, 20:29 > Zmęczyłem się. :) Po 25 minutach tak się zmęczyłeś? Czy te fotki spowodowały org... ? :) No to masz niezłe fotki, a nam na forum podrzuciłeś jakieś zdechłe obgryzione ryby. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Trochę fotek. 28.02.09, 20:33 mieux napisała: > No to masz niezłe fotki, a nam na forum podrzuciłeś jakieś zdechłe > obgryzione ryby. ??? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Trochę fotek. 28.02.09, 21:02 Ja wiem MieuxMieux, o które fotki chodzi. Nie kojarzę forum. Dziewiarzom, o ile pamiętam, podrzuciłem koszulkę melomana. Rybki nie pomnę. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Trochę fotek. 28.02.09, 21:43 I kończyny tylne z niepokojąco przeciwstawnym paluchem i rozdrapaną wysypką.To nam raczył dać. Dziewiarka Modliszka Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Trochę fotek. 28.02.09, 21:51 modliszka61 napisała: > Dziewiarka Modliszka Wobec Takiego Autorytetu nie pozostaje mi nic innego jak z pokorą pochylić twierdząco głowę. P.S. A Pani w wolnych chwilach konsumuje Łodzian? Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Trochę fotek. 28.02.09, 22:26 zbyfauch napisał: > A Pani w wolnych chwilach konsumuje Łodzian? Eeeee,bez kadłuba jeno...bom na lekkostrawnej diecie. Odpowiedz Link
zbyfauch Wspomnienie z Malezji... :) 28.02.09, 23:51 www.youtube.com/watch?v=olSM3Nw1ZoM Odpowiedz Link
pluton333 Re: po wczasach 01.03.09, 13:45 Gdy mi się spieszy, jadę samochodem a spieszy mi się zawsze. Mimo to, niezmiennie, codziennie, robię 12 tysięcy kroków i coś tam jeszcze.(tylko do stroju galowego nie zakładam krokomierza). A zatem. Ile tysięcy wykazałby krokomierz gdyby tak iść tą bezludną malezyjską plażą i spotkać plażowicza. Przynajmniej jednego? Plaża wygląda jak teren popromienny. Ta bezbrzeżna, srebrzysta pustka. Ale nie czepiam się. Fotki podobają mi się i mogłoby być ich więcej. Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: po wczasach 03.03.09, 08:01 pluton333 napisał: > Plaża wygląda jak teren popromienny. Ta bezbrzeżna, srebrzysta pustka. smutna jakaś, tak tylko wąsy w okularach śmieszne:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: po wczasach 04.03.09, 08:02 ostatni_koralik napisał: > smutna jakaś, tak > tylko wąsy w okularach śmieszne:) Dlaczego smutna, bo pusta? To przecież zaleta. :) A wąsy to oczywiście cytat. Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: po wczasach 05.03.09, 07:41 zbyfauch napisał: > Dlaczego smutna, bo pusta? > To przecież zaleta. :) nie o zaludnienie chodzi:) odczucia smutku wiążą się raczej z tym srebrem, które Pluton zauważył barwy piasku i nieba chłodne są, dlatego Odpowiedz Link
ostatni_koralik nawet szafir roślin... 05.03.09, 08:03 mimo, że w pełnym słońcu wydaje się chłodny mam nadzieję, że autor zdjęcia za drobne okrojenie i wklejenie tu, nie będzie się gniewał?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: nawet szafir roślin... 05.03.09, 10:00 To prawda, że optyka nieco stalowa ale chyba głównie dlatego, że idealnie czystego nieba prawie nie było. Mimo to słonko zdolne było wyżreć dziurę w nienałojonej skórze. Odpowiedz Link
zaza.isztad Re: po wczasach 26.11.09, 15:52 W knajpach chyba siedział. Na wczasach zostawia się walizkę. Po co targać ją do domu. Niech się inni martwią. Rzeczy jednorazowego użytku. Odpowiedz Link