Dodaj do ulubionych

Nudno tu u Was

11.12.12, 14:29
Tu
Jedna pani drugiej pani
czasem Czarek coś poplami
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 14:45
      i dlatego Ty Kiszka jestes tam gdzie jest ciekawie smile
      • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:12
        Aaaaa i zebys nie musial sie wysilac i znowu przychodzic z prowokacjami - zegnamy sie ponownie... banem... paaaaa....
        • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:25
          Wiesz Masko ? wpisałem się na Podwórku. Bez chamstwa ,kulturalnie i obyczajnie . Pozdrowiłem też Karen bo to bardzo sympatyczna osoba. Nie minęło wiele i postu nie ma smile nie lubią tam Czarusia smile dlaczego, przecież nie gryzę i nie kopię ?
          • leziox Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:40
            A slyszales cos o odpowiedzialnosci zbiorowej?Wystarczy ze przychodzisz na to forum.
            Nie wiem czy wiesz,ale Maska to bardzo niebezpieczna i dosc podejrzana osoba.
            O co podejrzana?Mniej wiecej o wszystko.
            Osoby dobrze poinformowane twierdza szeptem ze ostatnich pare wojen to tez jej sprawka.
            • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:46
              hihi... Leziowi to juz i tak nic nie zaszkodzi, chociaz moze uzbrojony tutaj przychodzi smile ale pewnie i Ciebie juz tam Leziox zbanowali, tacy MILI ludzie..... big_grinbig_grinbig_grin gdyby jeszcze wiedzieli ile zesmy razem wypili, to masz przechlapane.... big_grinbig_grinbig_grin a jak mnie to smieszy...
              • leziox Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:05
                Znaczy co,to powinnas miec moze na drzwiach napisane"porzuccie wszelka nadzieje,wy,którzy tu wchodzicie",czy jakos tak?
                smile

• m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:10
                  Ty to wiesz... tzn. juz te nadzieje porzuciles?
          • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:41
            No i pewnie juz Cie zbanowali... bo to tacy MILI ludzie sa smile
            • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:57
              Niekoniecznie bana. Tak jak mnie. Dadzą się wpisać i po chwili ban i wykasowanie postu. O czym to świadczy ? o tym, że ktoś tam non stop czuwa smile śmieszne ale chyba prawdziwe. Bo jakie inne wytłumaczenie ?
              Ps. A wpisywać dalej się mogę. Dziwne.
              • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:04
                Ale jak sie na nowo zalogujesz, to sie przekonasz, ze Cie zbanowali.... dopoki sie nie wylogujesz, to nawet zbanowany mozesz pisac...
                • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:19
                  Dziwne to dla mnie. Bo ani się loguje ani nie wylogowuje. Po prostu, wpisałem się i tyle .A czy weszło, tego nie wiem. Może w ogóle ? daleko od szosy. Leszek by wiedział smile
    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:50
      kicho_nor napisał:

> Tu
      > Jedna pani drugiej pani
      > czasem Czarek coś poplami

i nikt tu Kiszki nie chwali....
      • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:58
        Eee, Maseczko, może go odbanuj.
        Przyszedł tylko powiedzieć, że tu nudno i nawet wierszyk na naszą cześć sklecił big_grinbig_grinbig_grin, bo tak mu się o nas myśli. Wyraźnie bez nas nie może.
        Może jak Danuśka zarzucę mu białą nałęczkę na głowę, a Ty mu kogutka wymażesz big_grin
        • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:09
          Nie mam zamiaru... nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek przyszedl w innym celu anizeli prowokacje i zaczepki.
          Przypominasz sobie, zeby przyszedl z jakas normalna rozmowa? - bo ja nie... a jakos nie mam ochoty na przepychanki z nim, bo jalowe sa...niech chodzi tam gdzie jest ciekawie a Kalejdoskop moze omijac... tym bardziej, ze i tak najczesciej nie kapuje, o czym piszemy.
          • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:23
            m.maska napisała:

> Nie mam zamiaru...
            > Przypominasz sobie, zeby przyszedl z jakas normalna rozmowa?

Nigdy, on chyba normalnie nie potrafi

> jakos nie mam ochoty na przepychanki z nim, bo jalowe sa...

NO sa, ale przez to takie zabawne big_grin
            • leziox Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:35
              W necie mamy ten komfort ze mozemy sie od pewnych osob odizolowac.
              Gorzej,jesli ma sie kogos za nie lubianego sasiada-takiego o wiele trudniej sie pozbyc.
              • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:44
                Hihi............ i to jest komfortowa sytuacja, ta w necie smile mozna miec takie ustawienia, zeby nie ogladac nawet postow takiego pajaca... smile
            • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:36
              To niech odgrywa pajaca, tam gdzie dostanie owacje...
              • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:44
                ...ale u nas i bez owacji takiego chętnie odgrywa.
                A przecież zawsze mam wrażenie, że on się w Tobie kocha big_grin
                • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:58
                  ten tez?
                • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:05
                  Dokładnie tak jest. Taka internetowa miłość. Chyba szaleńcza ze strony gościa smile bo pisać wiersze no to tylko ktoś bardzo zakochany smile Masko !! strój się i bój Pana Młodego wink
                  al-szamanka napisała:

> ...ale u nas i bez owacji takiego chętnie odgrywa.
                  > A przecież zawsze mam wrażenie, że on się w Tobie kocha big_grin
                  • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:23
                    Ale KM ma pierwszenstwo i to od wielu, wielu lat... big_grin
                  • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:24
                    czarek_sz napisał(a):

> Dokładnie tak jest. Taka internetowa miłość. Chyba szaleńcza ze strony gościa :
                    > -) bo pisać wiersze no to tylko ktoś bardzo zakochany smile

Hmm, nie tylko on jeden. Przecież taki jeden, co to zawsze informuje, że nowy numer "Polityki " wyszedł ( a żeby coś takiego oznajmiać trzeba nieskończonego polotu, inteligencji oraz wyobraźni), umieścił sobie jej zdjęcie w monitorze jako tapetę, by codziennie spoglądać w jej zielone oczy.
                    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:27
                      a ta informacja o ukazaniu sie kolejnego numeru "Polityki" jest tak pewna jak hejnal z Wiezy Mariackiej w samo poludnie... smile
                      • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:31
                        m.maska napisała:

> a ta informacja o ukazaniu sie kolejnego numeru "Polityki" jest tak pewna jak h
                        > ejnal z Wiezy Mariackiej w samo poludnie... smile

Hihihihi...i pewne jest, że zostanie tak samo olana jak i hejnal big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:34
                          To bez znaczenia jest.... tutaj niektorzy za drobna odplate zgadzaja sie jezdzic na co dzien oblepionymi jakimis durnymi reklamami samochodami... moze mu ktos placi za reklame... moze dostaje dwa numery gratis...
                          • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:35
                            w necie pelno jest durnych reklam, jedna wiecej czy mniej, to bez roznicy... i reakcji tez nikt nie oczekuje....
                          • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:37
                            m.maska napisała:

> To bez znaczenia jest.... tutaj niektorzy za drobna odplate zgadzaja sie jezdzi
                            > c na co dzien oblepionymi jakimis durnymi reklamami samochodami... moze mu ktos
                            > placi za reklame... moze dostaje dwa numery gratis...

Eeee, raczej nie dostaje.....chyba mu się tylko te gratisy marzą
                            • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:47
                              Noooooooooo...zrobil "zloty interes" na tej prenumeracie........... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin to byly takie gratisy, ze hej.....
                              • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:49
                                To na ile dał się oskubać...? big_grinbig_grinbig_grin
                                • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:52
                                  Ja tam nikomu nie licze forsy, ktora rozdaje... przeciez oglosil jaki "zloty interes" zrobil na tej prenumeracie... zaplacil 745zl... tutaj mialby to samo za 105€... ale nic to, ktos musi przeciez wspomagac "Polityke" - za to wolno mu co tydzien umieszczac linka na kolejne wydanie big_grin
                                  • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:55
                                    Sugerujesz, że za możliwość zamieszczania linków musiał zapłacić 320 zł więcej?
                                    • izydor88 Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:04
                                      Bardzo się cieszę zawsze na środę,bo wtedy ukazuje się "Polityka".Lubię smile
                                      • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:09
                                        izydor88 napisała:

> Bardzo się cieszę zawsze na środę,bo wtedy ukazuje się "Polityka".Lubię smile

Fajne są takie radości.smile
                                        Ja gazet w ogóle nie czytuję big_grin
                                        • izydor88 Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:21
                                          al-szamanka napisała:

> izydor88 napisała:
                                          >
                                          > > Bardzo się cieszę zawsze na środę,bo wtedy ukazuje się "Polityka".Lubię :
                                          > )
                                          >
                                          > Fajne są takie radości.smile
                                          > Ja gazet w ogóle nie czytuję big_grin
                                          To prawda,najważniejsze są takie małe radości smile
                                          W środę ukazuje się też Tygodnik Powszechny.Czytamy z NL obydwa tygodniki i wymieniamy się opiniami.
                                          • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:39
                                            Ja gazet tez nie czytuje, mam swoje 3 czy 4 miesieczniki...pop-naukowe... polityce juz dawno powiedzialam NIE...
                                    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:09
                                      al-szamanka napisała:

> Sugerujesz, że za możliwość zamieszczania linków musiał zapłacić 320 zł więcej?

To za te linki trzeba placic? shock 52 linki w roku - to wypada tak 6zl za link....
                                      • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:15
                                        Ojojoj, źle na tym wyszedł. Reklamuje kogoś i zamiast brać za to pieniądze, to jeszcze musi sam płacić. Takie lewe układy.....a może padł ofiara zmowy?
        • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:30
          al-szamanka napisała:

> Eee, Maseczko, może go odbanuj.
          > Przyszedł tylko powiedzieć, że tu nudno i nawet wierszyk na naszą cześć sklecił
          > big_grinbig_grinbig_grin, bo tak mu się o nas myśli. Wyraźnie bez nas nie może.
          > Może jak Danuśka zarzucę mu białą nałęczkę na głowę, a Ty mu kogutka wymażesz :
          > D

Po przemysleniu doszlam do wniosku, ze masz racje, AL...
          • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:39
            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
            >
            > > Eee, Maseczko, może go odbanuj.
            > > Przyszedł tylko powiedzieć, że tu nudno i nawet wierszyk na naszą cześć s
            > klecił
            > > big_grinbig_grinbig_grin, bo tak mu się o nas myśli. Wyraźnie bez nas nie może.
            > > Może jak Danuśka zarzucę mu białą nałęczkę na głowę, a Ty mu kogutka wyma
            > żesz :
            > > D
            >
            > Po przemysleniu doszlam do wniosku, ze masz racje, AL...

big_grinbig_grinbig_grin
            • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:00
              AL wspomniała o zielonych oczach - masz zielone oczy Masko ? bo że włosy perłowe to na pewno smile

Wpuść chłopaczka Masko, daj Mu poswawolić, cholewki posmolić smile zobaczysz jaki fajny wierszyk Ci napisze smile
              • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:04
                czarek_sz napisał(a):

> AL wspomniała o zielonych oczach - masz zielone oczy Masko ?

I to jakie zielone, przenikliwe, jak dwa szmaragdy
              • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:05
                czarek_sz napisał(a):

> AL wspomniała o zielonych oczach - masz zielone oczy Masko ? bo że włosy perłow
                > e to na pewno smile
                >
                A co w tym dziwnego? AL tez ma zielone oczy...bardzo zielone

> Wpuść chłopaczka Masko, daj Mu poswawolić, cholewki posmolić smile zobaczysz jak
                > i fajny wierszyk Ci napisze smile

Wpuscilam.... a niech tam... wypije kilka piw i od razu nabierze odwagi smile
                • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:13
                  Bo Wy jesteście jak bliźniaczki smile takie same oczy i takie same piórka smile będzie gość miał zagwozdkę .Tylko się nie pokłóćcie, która Go bierze jako łup big_grin
                  • al-szamanka Ślepa Kiszka 11.12.12, 21:38
                    ach, jakże utyskuje,
                    gdy tu i ówdzie coś kłuje
                    w boku, ciągnie do kolana,
                    raz dostaje, raz nie tego bana,
                    ach, może coś wymyślimy,
                    kiszkę wytniemy i wysuszymy

na pieprz
                    • al-szamanka Re: Ślepa Kiszka 11.12.12, 23:20
                      al-szamanka napisała:

> ach, jakże utyskuje,
                      > gdy tu i ówdzie coś kłuje
                      > w boku, ciągnie do kolana,
                      > raz dostaje, raz nie tego bana,
                      > ach, może coś wymyślimy,
                      > kiszkę wytniemy i wysuszymy
                      >
                      > na pieprz

A teraz idę już spać, a śnić zapewne bee pieprz big_grin
                  • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:43
                    czarek_sz napisał(a):

> Bo Wy jesteście jak bliźniaczki smile takie same oczy i takie same piórka smile będ
                    > zie gość miał zagwozdkę .Tylko się nie pokłóćcie, która Go bierze jako łup big_grin

Ja Go nie chce...on jest wielbicielem browaru, a ja nie znosze odoru piwa...
                    • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:48
                      Ja co prawda piwo czasami pijam, ale raczej bezalkoholowe
                      • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:02
                        Masko. Jak gość jest bardzo w Tobie zakochany to, zaślubuje Ci , że zerwie z browarem. Z miłości do Ciebie to zrobi. Daj Mu szansę - niech przysięgnie, że od teraz ani kropli, tylko mleko /oby tylko nie z piersi bo odgryzie smile/. No daj Mu tę szansę.
                        • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:06
                          wirtualnie to ja mu moge dac te szanse...co mi tam smilesmilesmile
                        • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:07
                          czarek_sz napisał(a):

> Masko. Jak gość jest bardzo w Tobie zakochany to, zaślubuje Ci , że zerwie z br
                          > owarem. Z miłości do Ciebie to zrobi. Daj Mu szansę - niech przysięgnie, że od
                          > teraz ani kropli, tylko mleko /oby tylko nie z piersi bo odgryzie smile/. No daj
                          > Mu tę szansę.

To Ty myślisz, Czarek, że on taki gryźliwy? big_grin
                          • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:13
                            na pewno jest zgryźliwy...
                            • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:15
                              m.maska napisała:

> na pewno jest zgryźliwy...

...na jedno wychodzi big_grin
    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:11
      Mowcie co chcecie, Kiszka jest jaki jest, ale tez go tam na rekach nosza, a upominku z okazji rocznicy nie dali....to ladne nie bylo... wszyscy dostali, nawet nieobecni - a Kiszka nie... a jakies pedzelki przeciez i farbki mogli dac.... uncertain
      • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:17
        Pewnie w oczach gospodyni na prezent nie zasłużył
        • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:19
          No przeciez sam zilustrowal, ze pozostawia po sobie balagan "flaszkowy"....
          • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:25
            m.maska napisała:

> No przeciez sam zilustrowal, ze pozostawia po sobie balagan "flaszkowy"....

No to przecież czteroalternatywna dozorczyni mogła je wyzbierać, zanieść do skupu i byłyby pieniądze na akryle i blejtramy
            • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:46
              ale to byloby nie w porzadku, bo to tak, jakby sam sobie za ten prezent zaplacil... uncertain
    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:17
      kicho_nor napisał:

> Tu

No widzisz Kiszka...i juz nie jest nudno... tylko po co Ci to bylo?
      • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:23
        Trochę za bardzo po gościu jeździcie. Żal mi Go trochę. Czy Wy wiecie co On teraz przeżywa ? może szczytuje czytając Was ? smile
        • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:38
          czarek_sz napisał(a):

> Trochę za bardzo po gościu jeździcie. Żal mi Go trochę. Czy Wy wiecie co On ter
          > az przeżywa ? może szczytuje czytając Was ? smile

Tylko nie tooooooooooooooo!!! Czy Ty wiesz, że on chodzi po mieszkaniu w powyciąganych kalesonach!!!????
          • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:46
            Booooooooooooooooosz.....e
          • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:49
            No tego to nie wiedziawszy. Powyciągane gatki ? qrczę nie jarzę.
            al-szamanka napisała:

> czarek_sz napisał(a):
            >
            > > Trochę za bardzo po gościu jeździcie. Żal mi Go trochę. Czy Wy wiecie co
            > On ter
            > > az przeżywa ? może szczytuje czytając Was ? smile
            >
            >
            > Tylko nie tooooooooooooooo!!! Czy Ty wiesz, że on chodzi po mieszkaniu w powyci
            > ąganych kalesonach!!!????
            >
            >
            • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:03
              czarek_sz napisał(a):

> No tego to nie wiedziawszy. Powyciągane gatki ? qrczę nie jarzę.

Nie wiem dlaczego powyciągane. Chwalił się też, że są nie pierwszej świeżości i robił to publicznie, na forum. Hmm, może myślał, że jakaś kobieta się na to załapie, może jakaś słodka, wazeliniarska dusza.
      • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:30
        m.maska napisała:

> kicho_nor napisał:
        >
        > > Tu
        > > Jedna pani drugiej pani
        > > czasem Czarek coś poplami
        >
        > No widzisz Kiszka...i juz nie jest nudno... tylko po co Ci to bylo?

---------

Maseczko, przecież on specjalnie to robi. Wie doskonale jaka zabawę możemy z paru słów rozkręcić, no wiec zagaja. A teraz siedzi gdzieś z boku i się cieszy, bo co jak co, ale wreszcie ma rozrywkę, której tam, gdzie siedzi, tak bardzo mu brakuje.
        • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:46
          Dokładnie tak jest AL. Mimo to uważam że Kichonor to fajny gość. Nie jest złośliwy tylko czasem uszczypliwy a to różnica. Jak walnie to z humorkiem a nie żeby obrazić. Myślę też że On kocha Was obie - Ciebie AL i Maseczkę smile On się w Was podkochuje i wstydzi się tego smile i ma prawo może nie ? wielb Kalejdoskopowe laseczki wielb gościu bo kadzić kobitkom to nigdy za wiele smile jak Leszek Ani w daleko od szosy smile
          • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:50
            Nasza fotka, ktora sie na forum ukazala, bardzo mu sie podobala... moze masz racje Czarek smile i trudno Mu sie pewnie zdecydowac...
            • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:51
              sam mi tlumaczyl, ze zostala ukradziona, bo byla ladna....
              • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:08
                m.maska napisała:

> sam mi tlumaczyl, ze zostala ukradziona, bo byla ladna....

No nie wiem, jestem wyjatkowo niefotogeniczna, a na tym zdjęciu obie robiłyśmy głupie grymasy
                • m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 04:00
                  al-szamanka napisała:

> No nie wiem, jestem wyjatkowo niefotogeniczna, a na tym zdjęciu obie robiłyśmy
                  > głupie grymasy

Hahaha.... i wlasnie fakt, ze z calej ukrytej galerii zostalo wyniesioneto zdjecie na ktorym zesmy sie wyglupialy i wyszlysmy wyjatkowo niekorzystnie, wystawia swiadectwo tej, ktora je wyniosla... jakos nie dziwi mnie ta babska zawisc... chec pokazania innych gorzej niz jest w rzeczywistosci.... jak myslisz AL - dlaczego? piekniejsza i tak przez to nie bedzie i tego skrzywienia tez sie nie pozbedzie i nie urosnie juz nawet...zeby nie wiem jakie "stiletto" zalozyla...
          • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:53
            czarek_sz napisał(a):

> Dokładnie tak jest AL. Mimo to uważam że Kichonor to fajny gość. Nie jest złośl
            > iwy tylko czasem uszczypliwy a to różnica. Jak walnie to z humorkiem a nie żeby
            > obrazić. Myślę też że On kocha Was obie - Ciebie AL i Maseczkę smile On się w Wa
            > s podkochuje i wstydzi się tego smile i ma prawo może nie ? wielb Kalejdoskopowe
            > laseczki wielb gościu bo kadzić kobitkom to nigdy za wiele smile jak Leszek Ani
            > w daleko od szosy smile

No nie wiem, gdzie nam tam do pracowitej i słodkiej dozorczyni czteroalternatywnej, a nawet do ugładzonych parobków od noszenia lektyki
            • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:00
              a nawet do tej co majtki suszyc musiala, bo sie wzruszyla.... eeeh - w porownaniu z nimi, jestesmy malo wrazliwe chyba....
              • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:04
                m.maska napisała:

> a nawet do tej co majtki suszyc musiala, bo sie wzruszyla.... eeeh - w porownan
                > iu z nimi, jestesmy malo wrazliwe chyba....

No bo wiadomo, że nigdy nie siusiamy w majtki
                • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:07
                  My nie, ale ta ktora zrobila to raz, kolejnego dnia to powtorzyla... widac klopoty z pecherzem ma...
                  • al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:12
                    m.maska napisała:

> My nie, ale ta ktora zrobila to raz, kolejnego dnia to powtorzyla... widac klop
                    > oty z pecherzem ma...

Tylko dlaczego chwaliła się tak głośno tymi problemami. Co to? Różami pachnąca dolegliwość?
                    • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:18
                      Z tym sie idzie do urologa a nie na forum...no ale...
            • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:07
              No ja wiem że Panią Popiołkową to Ty nie jesteś i nigdy nie będziesz smile Ty to byś z tego Anioła szybko zrobiła diabła smile
              • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:08
                A kim jest Pani Popiolkowa? shock
                • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:23
                  Maseczko to nie znasz serialu 'Dom' !!!!! kultowy serial. Myślę ze zapomniałaś. Pierwsza scena pierwszego odcinka to - Pani Popiołkowa !! do kamienicy na Pańskiej ileś tam wracali przedwojenni mieszkańcy smile a Henia Lermaszewskiego pamiętasz ? smile cwaniaczek z Czerniakowa smile
                  • m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:37
                    Serial "Dom" znam tylko z tytulu... poza tym nie wiem nic - juz nie bylo mnie w kraju, kiedy go pokazywano....
                    To Pani Popiolkowa byla dozorczynia?...
                    • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:46
                      Jej mąż był dozorcą. Wacław Kowalski znany z 'Sami swoi' - jako Pawlak. Koniecznie ściągnij go sobie i obejrzyj. Serial 'Dom'.
                      • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:50
                        Na marginesie. Serial kręcono nie na Złotej a na Pańskiej gdzie w pobliżu mieszkał kolega z fabryki. Chodziliśmy nieraz do niego na wódkę i podglądaliśmy sceny. Teraz to już dobranoc. Ale dostałem opierdantus od Jasiulka.
                  • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:38
                    Jasiulek już mnie opieprza i wzywa do siebie smile dobranoc smile
                    • m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 00:05
                      Dobranoc Czarek..... nie zlosc Jasiulka.... smile kobieta ma i tak zawsze racje.... big_grin
                      • czarek_sz Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 06:45
                        Przecież wiem o tym, że Wy zawsze macie rację smile i bardzo poważnie o tym mówię. Ale to jest trochę wkurzające.
    • 1zorro-bis Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 19:20
      nudno? A co masz ciekawego Kiszka w zanadrzu?
      WU Ciebie pogonil?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
      kicho_nor napisał:

> Tu
      • m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 19:32
        Kiszka lubi robic zadyme a najbardziej lubi odgrywac nierozumnego pajaca, co to nie wie o co chodzi z ta lektyka np.... najpierw dawali lektyke, potem pchali sie, rozpiske robili kto nosil bedzie a teraz jemu sie nagle wydaje, ze tutaj ktos ma taki zamiar... a po co? nam Stfurca nie jest potrzebny, niby do czego?
        • 1zorro-bis Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 19:35
          to na Lozowni i Podwyrku juz go nie chcom?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
          • m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 20:21
            O nie.... tam go chcom i to jak najbardziej - tam robi za "rajskiego ptaka" chociaz w powyciaganych kalesonach....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka