kicho_nor 11.12.12, 14:29 Tu Jedna pani drugiej pani czasem Czarek coś poplami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 14:45 i dlatego Ty Kiszka jestes tam gdzie jest ciekawie Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:12 Aaaaa i zebys nie musial sie wysilac i znowu przychodzic z prowokacjami - zegnamy sie ponownie... banem... paaaaa.... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:25 Wiesz Masko ? wpisałem się na Podwórku. Bez chamstwa ,kulturalnie i obyczajnie . Pozdrowiłem też Karen bo to bardzo sympatyczna osoba. Nie minęło wiele i postu nie ma nie lubią tam Czarusia dlaczego, przecież nie gryzę i nie kopię ? Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:40 A slyszales cos o odpowiedzialnosci zbiorowej?Wystarczy ze przychodzisz na to forum. Nie wiem czy wiesz,ale Maska to bardzo niebezpieczna i dosc podejrzana osoba. O co podejrzana?Mniej wiecej o wszystko. Osoby dobrze poinformowane twierdza szeptem ze ostatnich pare wojen to tez jej sprawka. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:46 hihi... Leziowi to juz i tak nic nie zaszkodzi, chociaz moze uzbrojony tutaj przychodzi ale pewnie i Ciebie juz tam Leziox zbanowali, tacy MILI ludzie..... gdyby jeszcze wiedzieli ile zesmy razem wypili, to masz przechlapane.... a jak mnie to smieszy... Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:05 Znaczy co,to powinnas miec moze na drzwiach napisane"porzuccie wszelka nadzieje,wy,którzy tu wchodzicie",czy jakos tak? Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:10 Ty to wiesz... tzn. juz te nadzieje porzuciles? Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:41 No i pewnie juz Cie zbanowali... bo to tacy MILI ludzie sa Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 17:57 Niekoniecznie bana. Tak jak mnie. Dadzą się wpisać i po chwili ban i wykasowanie postu. O czym to świadczy ? o tym, że ktoś tam non stop czuwa śmieszne ale chyba prawdziwe. Bo jakie inne wytłumaczenie ? Ps. A wpisywać dalej się mogę. Dziwne. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:04 Ale jak sie na nowo zalogujesz, to sie przekonasz, ze Cie zbanowali.... dopoki sie nie wylogujesz, to nawet zbanowany mozesz pisac... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:19 Dziwne to dla mnie. Bo ani się loguje ani nie wylogowuje. Po prostu, wpisałem się i tyle .A czy weszło, tego nie wiem. Może w ogóle ? daleko od szosy. Leszek by wiedział Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:50 kicho_nor napisał: > Tu > Jedna pani drugiej pani > czasem Czarek coś poplami i nikt tu Kiszki nie chwali.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 18:58 Eee, Maseczko, może go odbanuj. Przyszedł tylko powiedzieć, że tu nudno i nawet wierszyk na naszą cześć sklecił , bo tak mu się o nas myśli. Wyraźnie bez nas nie może. Może jak Danuśka zarzucę mu białą nałęczkę na głowę, a Ty mu kogutka wymażesz Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:09 Nie mam zamiaru... nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek przyszedl w innym celu anizeli prowokacje i zaczepki. Przypominasz sobie, zeby przyszedl z jakas normalna rozmowa? - bo ja nie... a jakos nie mam ochoty na przepychanki z nim, bo jalowe sa...niech chodzi tam gdzie jest ciekawie a Kalejdoskop moze omijac... tym bardziej, ze i tak najczesciej nie kapuje, o czym piszemy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:23 m.maska napisała: > Nie mam zamiaru... > Przypominasz sobie, zeby przyszedl z jakas normalna rozmowa? Nigdy, on chyba normalnie nie potrafi > jakos nie mam ochoty na przepychanki z nim, bo jalowe sa... NO sa, ale przez to takie zabawne Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:35 W necie mamy ten komfort ze mozemy sie od pewnych osob odizolowac. Gorzej,jesli ma sie kogos za nie lubianego sasiada-takiego o wiele trudniej sie pozbyc. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:44 Hihi............ i to jest komfortowa sytuacja, ta w necie mozna miec takie ustawienia, zeby nie ogladac nawet postow takiego pajaca... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:36 To niech odgrywa pajaca, tam gdzie dostanie owacje... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 19:44 ...ale u nas i bez owacji takiego chętnie odgrywa. A przecież zawsze mam wrażenie, że on się w Tobie kocha Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:05 Dokładnie tak jest. Taka internetowa miłość. Chyba szaleńcza ze strony gościa bo pisać wiersze no to tylko ktoś bardzo zakochany Masko !! strój się i bój Pana Młodego al-szamanka napisała: > ...ale u nas i bez owacji takiego chętnie odgrywa. > A przecież zawsze mam wrażenie, że on się w Tobie kocha Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:23 Ale KM ma pierwszenstwo i to od wielu, wielu lat... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:24 czarek_sz napisał(a): > Dokładnie tak jest. Taka internetowa miłość. Chyba szaleńcza ze strony gościa : > -) bo pisać wiersze no to tylko ktoś bardzo zakochany Hmm, nie tylko on jeden. Przecież taki jeden, co to zawsze informuje, że nowy numer "Polityki " wyszedł ( a żeby coś takiego oznajmiać trzeba nieskończonego polotu, inteligencji oraz wyobraźni), umieścił sobie jej zdjęcie w monitorze jako tapetę, by codziennie spoglądać w jej zielone oczy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:27 a ta informacja o ukazaniu sie kolejnego numeru "Polityki" jest tak pewna jak hejnal z Wiezy Mariackiej w samo poludnie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:31 m.maska napisała: > a ta informacja o ukazaniu sie kolejnego numeru "Polityki" jest tak pewna jak h > ejnal z Wiezy Mariackiej w samo poludnie... Hihihihi...i pewne jest, że zostanie tak samo olana jak i hejnal Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:34 To bez znaczenia jest.... tutaj niektorzy za drobna odplate zgadzaja sie jezdzic na co dzien oblepionymi jakimis durnymi reklamami samochodami... moze mu ktos placi za reklame... moze dostaje dwa numery gratis... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:35 w necie pelno jest durnych reklam, jedna wiecej czy mniej, to bez roznicy... i reakcji tez nikt nie oczekuje.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:37 m.maska napisała: > To bez znaczenia jest.... tutaj niektorzy za drobna odplate zgadzaja sie jezdzi > c na co dzien oblepionymi jakimis durnymi reklamami samochodami... moze mu ktos > placi za reklame... moze dostaje dwa numery gratis... Eeee, raczej nie dostaje.....chyba mu się tylko te gratisy marzą Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:47 Noooooooooo...zrobil "zloty interes" na tej prenumeracie........... to byly takie gratisy, ze hej..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:52 Ja tam nikomu nie licze forsy, ktora rozdaje... przeciez oglosil jaki "zloty interes" zrobil na tej prenumeracie... zaplacil 745zl... tutaj mialby to samo za 105€... ale nic to, ktos musi przeciez wspomagac "Polityke" - za to wolno mu co tydzien umieszczac linka na kolejne wydanie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:55 Sugerujesz, że za możliwość zamieszczania linków musiał zapłacić 320 zł więcej? Odpowiedz Link
izydor88 Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:04 Bardzo się cieszę zawsze na środę,bo wtedy ukazuje się "Polityka".Lubię Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:09 izydor88 napisała: > Bardzo się cieszę zawsze na środę,bo wtedy ukazuje się "Polityka".Lubię Fajne są takie radości. Ja gazet w ogóle nie czytuję Odpowiedz Link
izydor88 Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:21 al-szamanka napisała: > izydor88 napisała: > > > Bardzo się cieszę zawsze na środę,bo wtedy ukazuje się "Polityka".Lubię : > ) > > Fajne są takie radości. > Ja gazet w ogóle nie czytuję To prawda,najważniejsze są takie małe radości W środę ukazuje się też Tygodnik Powszechny.Czytamy z NL obydwa tygodniki i wymieniamy się opiniami. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:39 Ja gazet tez nie czytuje, mam swoje 3 czy 4 miesieczniki...pop-naukowe... polityce juz dawno powiedzialam NIE... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:09 al-szamanka napisała: > Sugerujesz, że za możliwość zamieszczania linków musiał zapłacić 320 zł więcej? To za te linki trzeba placic? 52 linki w roku - to wypada tak 6zl za link.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:15 Ojojoj, źle na tym wyszedł. Reklamuje kogoś i zamiast brać za to pieniądze, to jeszcze musi sam płacić. Takie lewe układy.....a może padł ofiara zmowy? Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:30 al-szamanka napisała: > Eee, Maseczko, może go odbanuj. > Przyszedł tylko powiedzieć, że tu nudno i nawet wierszyk na naszą cześć sklecił > , bo tak mu się o nas myśli. Wyraźnie bez nas nie może. > Może jak Danuśka zarzucę mu białą nałęczkę na głowę, a Ty mu kogutka wymażesz : > D Po przemysleniu doszlam do wniosku, ze masz racje, AL... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 20:39 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Eee, Maseczko, może go odbanuj. > > Przyszedł tylko powiedzieć, że tu nudno i nawet wierszyk na naszą cześć s > klecił > > , bo tak mu się o nas myśli. Wyraźnie bez nas nie może. > > Może jak Danuśka zarzucę mu białą nałęczkę na głowę, a Ty mu kogutka wyma > żesz : > > D > > Po przemysleniu doszlam do wniosku, ze masz racje, AL... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:00 AL wspomniała o zielonych oczach - masz zielone oczy Masko ? bo że włosy perłowe to na pewno OMEGA Gyöngyhajú lány (Dziewczyna o perłowych włosach) Wpuść chłopaczka Masko, daj Mu poswawolić, cholewki posmolić zobaczysz jaki fajny wierszyk Ci napisze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:04 czarek_sz napisał(a): > AL wspomniała o zielonych oczach - masz zielone oczy Masko ? I to jakie zielone, przenikliwe, jak dwa szmaragdy Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:05 czarek_sz napisał(a): > AL wspomniała o zielonych oczach - masz zielone oczy Masko ? bo że włosy perłow > e to na pewno > A co w tym dziwnego? AL tez ma zielone oczy...bardzo zielone > Wpuść chłopaczka Masko, daj Mu poswawolić, cholewki posmolić zobaczysz jak > i fajny wierszyk Ci napisze Wpuscilam.... a niech tam... wypije kilka piw i od razu nabierze odwagi Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:13 Bo Wy jesteście jak bliźniaczki takie same oczy i takie same piórka będzie gość miał zagwozdkę .Tylko się nie pokłóćcie, która Go bierze jako łup Odpowiedz Link
al-szamanka Ślepa Kiszka 11.12.12, 21:38 ach, jakże utyskuje, gdy tu i ówdzie coś kłuje w boku, ciągnie do kolana, raz dostaje, raz nie tego bana, ach, może coś wymyślimy, kiszkę wytniemy i wysuszymy na pieprz Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ślepa Kiszka 11.12.12, 23:20 al-szamanka napisała: > ach, jakże utyskuje, > gdy tu i ówdzie coś kłuje > w boku, ciągnie do kolana, > raz dostaje, raz nie tego bana, > ach, może coś wymyślimy, > kiszkę wytniemy i wysuszymy > > na pieprz A teraz idę już spać, a śnić zapewne bee pieprz Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:43 czarek_sz napisał(a): > Bo Wy jesteście jak bliźniaczki takie same oczy i takie same piórka będ > zie gość miał zagwozdkę .Tylko się nie pokłóćcie, która Go bierze jako łup Ja Go nie chce...on jest wielbicielem browaru, a ja nie znosze odoru piwa... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 21:48 Ja co prawda piwo czasami pijam, ale raczej bezalkoholowe Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:02 Masko. Jak gość jest bardzo w Tobie zakochany to, zaślubuje Ci , że zerwie z browarem. Z miłości do Ciebie to zrobi. Daj Mu szansę - niech przysięgnie, że od teraz ani kropli, tylko mleko /oby tylko nie z piersi bo odgryzie /. No daj Mu tę szansę. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:06 wirtualnie to ja mu moge dac te szanse...co mi tam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:07 czarek_sz napisał(a): > Masko. Jak gość jest bardzo w Tobie zakochany to, zaślubuje Ci , że zerwie z br > owarem. Z miłości do Ciebie to zrobi. Daj Mu szansę - niech przysięgnie, że od > teraz ani kropli, tylko mleko /oby tylko nie z piersi bo odgryzie /. No daj > Mu tę szansę. To Ty myślisz, Czarek, że on taki gryźliwy? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:15 m.maska napisała: > na pewno jest zgryźliwy... ...na jedno wychodzi Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:11 Mowcie co chcecie, Kiszka jest jaki jest, ale tez go tam na rekach nosza, a upominku z okazji rocznicy nie dali....to ladne nie bylo... wszyscy dostali, nawet nieobecni - a Kiszka nie... a jakies pedzelki przeciez i farbki mogli dac.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:17 Pewnie w oczach gospodyni na prezent nie zasłużył Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:19 No przeciez sam zilustrowal, ze pozostawia po sobie balagan "flaszkowy".... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:25 m.maska napisała: > No przeciez sam zilustrowal, ze pozostawia po sobie balagan "flaszkowy".... No to przecież czteroalternatywna dozorczyni mogła je wyzbierać, zanieść do skupu i byłyby pieniądze na akryle i blejtramy Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:46 ale to byloby nie w porzadku, bo to tak, jakby sam sobie za ten prezent zaplacil... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:17 kicho_nor napisał: > Tu > Jedna pani drugiej pani > czasem Czarek coś poplami No widzisz Kiszka...i juz nie jest nudno... tylko po co Ci to bylo? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:23 Trochę za bardzo po gościu jeździcie. Żal mi Go trochę. Czy Wy wiecie co On teraz przeżywa ? może szczytuje czytając Was ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:38 czarek_sz napisał(a): > Trochę za bardzo po gościu jeździcie. Żal mi Go trochę. Czy Wy wiecie co On ter > az przeżywa ? może szczytuje czytając Was ? Tylko nie tooooooooooooooo!!! Czy Ty wiesz, że on chodzi po mieszkaniu w powyciąganych kalesonach!!!???? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:49 No tego to nie wiedziawszy. Powyciągane gatki ? qrczę nie jarzę. al-szamanka napisała: > czarek_sz napisał(a): > > > Trochę za bardzo po gościu jeździcie. Żal mi Go trochę. Czy Wy wiecie co > On ter > > az przeżywa ? może szczytuje czytając Was ? > > > Tylko nie tooooooooooooooo!!! Czy Ty wiesz, że on chodzi po mieszkaniu w powyci > ąganych kalesonach!!!???? > > Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:03 czarek_sz napisał(a): > No tego to nie wiedziawszy. Powyciągane gatki ? qrczę nie jarzę. Nie wiem dlaczego powyciągane. Chwalił się też, że są nie pierwszej świeżości i robił to publicznie, na forum. Hmm, może myślał, że jakaś kobieta się na to załapie, może jakaś słodka, wazeliniarska dusza. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:30 m.maska napisała: > kicho_nor napisał: > > > Tu > > Jedna pani drugiej pani > > czasem Czarek coś poplami > > No widzisz Kiszka...i juz nie jest nudno... tylko po co Ci to bylo? --------- Maseczko, przecież on specjalnie to robi. Wie doskonale jaka zabawę możemy z paru słów rozkręcić, no wiec zagaja. A teraz siedzi gdzieś z boku i się cieszy, bo co jak co, ale wreszcie ma rozrywkę, której tam, gdzie siedzi, tak bardzo mu brakuje. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:46 Dokładnie tak jest AL. Mimo to uważam że Kichonor to fajny gość. Nie jest złośliwy tylko czasem uszczypliwy a to różnica. Jak walnie to z humorkiem a nie żeby obrazić. Myślę też że On kocha Was obie - Ciebie AL i Maseczkę On się w Was podkochuje i wstydzi się tego i ma prawo może nie ? wielb Kalejdoskopowe laseczki wielb gościu bo kadzić kobitkom to nigdy za wiele jak Leszek Ani w daleko od szosy Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:50 Nasza fotka, ktora sie na forum ukazala, bardzo mu sie podobala... moze masz racje Czarek i trudno Mu sie pewnie zdecydowac... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:51 sam mi tlumaczyl, ze zostala ukradziona, bo byla ladna.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:08 m.maska napisała: > sam mi tlumaczyl, ze zostala ukradziona, bo byla ladna.... No nie wiem, jestem wyjatkowo niefotogeniczna, a na tym zdjęciu obie robiłyśmy głupie grymasy Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 04:00 al-szamanka napisała: > No nie wiem, jestem wyjatkowo niefotogeniczna, a na tym zdjęciu obie robiłyśmy > głupie grymasy Hahaha.... i wlasnie fakt, ze z calej ukrytej galerii zostalo wyniesioneto zdjecie na ktorym zesmy sie wyglupialy i wyszlysmy wyjatkowo niekorzystnie, wystawia swiadectwo tej, ktora je wyniosla... jakos nie dziwi mnie ta babska zawisc... chec pokazania innych gorzej niz jest w rzeczywistosci.... jak myslisz AL - dlaczego? piekniejsza i tak przez to nie bedzie i tego skrzywienia tez sie nie pozbedzie i nie urosnie juz nawet...zeby nie wiem jakie "stiletto" zalozyla... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 22:53 czarek_sz napisał(a): > Dokładnie tak jest AL. Mimo to uważam że Kichonor to fajny gość. Nie jest złośl > iwy tylko czasem uszczypliwy a to różnica. Jak walnie to z humorkiem a nie żeby > obrazić. Myślę też że On kocha Was obie - Ciebie AL i Maseczkę On się w Wa > s podkochuje i wstydzi się tego i ma prawo może nie ? wielb Kalejdoskopowe > laseczki wielb gościu bo kadzić kobitkom to nigdy za wiele jak Leszek Ani > w daleko od szosy No nie wiem, gdzie nam tam do pracowitej i słodkiej dozorczyni czteroalternatywnej, a nawet do ugładzonych parobków od noszenia lektyki Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:00 a nawet do tej co majtki suszyc musiala, bo sie wzruszyla.... eeeh - w porownaniu z nimi, jestesmy malo wrazliwe chyba.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:04 m.maska napisała: > a nawet do tej co majtki suszyc musiala, bo sie wzruszyla.... eeeh - w porownan > iu z nimi, jestesmy malo wrazliwe chyba.... No bo wiadomo, że nigdy nie siusiamy w majtki Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:07 My nie, ale ta ktora zrobila to raz, kolejnego dnia to powtorzyla... widac klopoty z pecherzem ma... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:12 m.maska napisała: > My nie, ale ta ktora zrobila to raz, kolejnego dnia to powtorzyla... widac klop > oty z pecherzem ma... Tylko dlaczego chwaliła się tak głośno tymi problemami. Co to? Różami pachnąca dolegliwość? Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:18 Z tym sie idzie do urologa a nie na forum...no ale... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:07 No ja wiem że Panią Popiołkową to Ty nie jesteś i nigdy nie będziesz Ty to byś z tego Anioła szybko zrobiła diabła Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:23 Maseczko to nie znasz serialu 'Dom' !!!!! kultowy serial. Myślę ze zapomniałaś. Pierwsza scena pierwszego odcinka to - Pani Popiołkowa !! do kamienicy na Pańskiej ileś tam wracali przedwojenni mieszkańcy a Henia Lermaszewskiego pamiętasz ? cwaniaczek z Czerniakowa Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:37 Serial "Dom" znam tylko z tytulu... poza tym nie wiem nic - juz nie bylo mnie w kraju, kiedy go pokazywano.... To Pani Popiolkowa byla dozorczynia?... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:46 Jej mąż był dozorcą. Wacław Kowalski znany z 'Sami swoi' - jako Pawlak. Koniecznie ściągnij go sobie i obejrzyj. Serial 'Dom'. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:50 Na marginesie. Serial kręcono nie na Złotej a na Pańskiej gdzie w pobliżu mieszkał kolega z fabryki. Chodziliśmy nieraz do niego na wódkę i podglądaliśmy sceny. Teraz to już dobranoc. Ale dostałem opierdantus od Jasiulka. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 11.12.12, 23:38 Jasiulek już mnie opieprza i wzywa do siebie dobranoc Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 00:05 Dobranoc Czarek..... nie zlosc Jasiulka.... kobieta ma i tak zawsze racje.... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 06:45 Przecież wiem o tym, że Wy zawsze macie rację i bardzo poważnie o tym mówię. Ale to jest trochę wkurzające. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 19:20 nudno? A co masz ciekawego Kiszka w zanadrzu? WU Ciebie pogonil? kicho_nor napisał: > Tu > Jedna pani drugiej pani > czasem Czarek coś poplami Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 19:32 Kiszka lubi robic zadyme a najbardziej lubi odgrywac nierozumnego pajaca, co to nie wie o co chodzi z ta lektyka np.... najpierw dawali lektyke, potem pchali sie, rozpiske robili kto nosil bedzie a teraz jemu sie nagle wydaje, ze tutaj ktos ma taki zamiar... a po co? nam Stfurca nie jest potrzebny, niby do czego? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 19:35 to na Lozowni i Podwyrku juz go nie chcom? Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno tu u Was 12.12.12, 20:21 O nie.... tam go chcom i to jak najbardziej - tam robi za "rajskiego ptaka" chociaz w powyciaganych kalesonach.... Odpowiedz Link