Dodaj do ulubionych

Ciekawy jestem

09.11.14, 12:24
Ciekawy jestem czy ludzie tacy jak Kicho nor łykają takie klimaty jak siekiera motyka czy u Bronki wstawa smile bo wiem że gość lubi poezję itp. Bo mnie to fruwa wiersze itd wolę swojskie sęk w tym czy gość łapie inne klimaty - np takie wink
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 13:34
      Myślę że tacy jak Kicho nor to ludzie którzy mają się za 'coś' smile on pisze wiersze on to on śmo i oczekuje poklasku za to Od Masku od AL ale go nie dostaje bo One zbyt inteligentne są na bycie klakierami nie mniej gość robi swoje i swojego oczekuje . Tyle na razie smile
      • al-szamanka Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 13:39
        Cos mi sie wydaje, ze go przeceniasz, Czarku.
        Poezja mu obojetna, a juz na pewno przedklada nad nia puszke skislego piwa - sam to mowil big_grin
        • czarek_sz Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 14:03
          Nie mów tak AL smile ja wiem że nie mile o Tobie mówiono gdzieś tam ale czy Kicho brał w tym udział ? patrząc na gościa /ze zdjęcia/ to sympatyczny gość który kobiety raczej by nie obraził. Tak sądzę.
          • czarek_sz Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 14:45
            Jak skrewił to musi przeprosić. Nie wyobrażam sobie żeby kogoś takiego jak Ty taką fajną osobę można było obrazić. Myślę że jeśli to poniosło gościa na fali może nie nienawiści ale żeby obrazić, taki był przekaz. Ciekawe czy Ciebie przeprosi. Ja bym przeprosił smile
          • m.maska Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 15:03
            czarek_sz napisał:

> Nie mów tak AL smile ja wiem że nie mile o Tobie mówiono gdzieś tam ale czy Kicho
            > brał w tym udział ? patrząc na gościa /ze zdjęcia/ to sympatyczny gość który k
            > obiety raczej by nie obraził. Tak sądzę.

Ja sie juz w to nie mieszam - skoro do tej pory nie dotarlo do niego, ze obrazil i to tylko dlatego, ze fikcje literacka(tekst AL) uznal za real - to ja juz na to nawet nie licze... niektorzy faceci jesli powiedza "przepraszam" uwazaja, ze juz traca na meskosci - a to tylko malosc.
            • czarek_sz Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 16:22
              W/g mnie przeprosić kobietę to nie to że ujma ale to zysk dla mężczyzny. Tak to po sobie postrzegam. Może Kicha ma jakiś awers do Was może ma coś co blokuje Go ? być może zakochał się w którejś z Was i wstydzi się ujawnić w której ? nie powinien. Zakochany facet robi błędy ale czy......wink
              • al-szamanka Re: Ciekawy jestem 09.11.14, 18:04
                czarek_sz napisał:

> W/g mnie przeprosić kobietę to nie to że ujma ale to zysk dla mężczyzny.

Czarek, ależ ja nie chcę aby mnie przepraszał za to, że napisał o mnie damskie bydle, to świadczy tylko o nim, a mnie nikt nie jest w stanie obrazić, gdyż wiem kim jestem, poza tym w realu oceniają mnie wartościowi ludzie, a nie jakieś kiszki.

> Może Kicha ma coś co blokuje go ? być może zakochał się w którejś z Was i wstydzi się ujawnić w której ?

Mam wrażenie, że podobnie jak kiedyś Sakral, jest wyjątkowo zafascynowany Maseczką smile
    • rena-ta49 Re: Ciekawy jestem 10.11.14, 08:55
      By te kliamaty czuć ,to trzeba być warszawiakiem z krwi i koscismile
      • czarek_sz Re: Ciekawy jestem 10.11.14, 12:54
        To też ,ale żeby lubić, polubić miejscowy folklor nie koniecznie trzeba być autochtonem i nie tylko Polskę mam na myśli smile
        • leziox Re: Ciekawy jestem 10.11.14, 14:45
          Alez oczywiscie ze do zrozumienia tych klimatów nie trzeba byc wcale mieszkancem Warszawy i to z krwi i kosci, etc.
          Wystarczy zmysl obserwacji i otwarcia na ludzi.Pochodzenie z konkretnego miasta nie ma tu nic do rzeczy, chociaz pare razy w Warszawie trzeba mimo wszystko byc, aby to miasto "poczuc".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka