trio.tercet 30.10.08, 04:10 Zwyczajnie, idę już spać. Gimnastykę poranną sobie podarujcie, bo jakoś mokro na dworze. Ale przyjemną rozrywkę dla Was mam. Czytajcie kolory prawidłowo, bo jakiś bałwan napisał od rzeczy ;;; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trio.tercet.i.smyczek Re: Nicz nie widzę :/ 31.10.08, 14:40 To Ci uspokoi Twoje zaburzone widzenie. Przygotuję jeszcze dla Ciebie maka, bo pewnie na jutro nie kupiłaś żadnego kwiata...;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: $$$$$$$$$$ 31.10.08, 19:16 Jak mi tu będziecie po oczach dawać, wyłączę Wam "barbecue code" i tyle po Waszej inwencji. ;P Odpowiedz Link
zbyfauch Re: $$$$$$$$$$ 31.10.08, 20:55 info-tw napisała: > I wyłączył :P No dobrze, skoro obiecujecie, że będziecie grzeczne, włączę z powrotem. Odpowiedz Link
wubetka Re: $$$$$$$$$$ 31.10.08, 21:01 aaaa... to dlatego nie dzialalo przez chwile :D obejrzalam. dziekuje. wyczerpalam dawke kolorkow do konca roku Odpowiedz Link
trio.tercet.i.smyczek Re: $$$$$$$$$$ 31.10.08, 22:08 Mak ze wstydu się zarumienił i na pierwszą odsłonę z "arbuzem w myjni" się zamienił. Panie Wacikowa. Pilnuj Pan Pająka swego. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: $$$$$$$$$$ 31.10.08, 22:27 trio.tercet.i.smyczek napisała: (...) Pambuk, a skąd łon, ten melon, ten łobuz, arbuz...? Tryjko-tercetko-i-smyku, to jakiś mafijny mesydż, cóś na kształt zdechłej ryby w otworze gębowym? Bać się mam? ;) Odpowiedz Link
wubetka Re: $$$$$$$$$$ 31.10.08, 22:30 okularki przetrzyj. nicki ci sie myla ;p a moze watki? lub fora? tak czy siak, cos ci sie trzeplo Odpowiedz Link
trio.tercet.i.smyczek Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 22:46 Wacikowa!, Wacikowa, słychać modulację głosu? Odpowiedz Link
trio.tercet.i.smyczek Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 22:56 Lalkami się już nie bawię. A arbuz prędzej mi się kojarzy, że na pustyni wody nie ma. A to nie Twój pająk? Odpowiedz Link
trio.tercet.i.smyczek Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 23:00 A ta siatka pajęcza, jak w desce sęk? Odpowiedz Link
wubetka Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 23:10 o, lewy nickus :> odczep sie od mojego pajaka. to jedyny jakiego znosze Odpowiedz Link
wacikowa Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 23:17 bugcity.pl/index.php?strip_id=3#komiks cudny on :D Odpowiedz Link
trio.tercet.i.smyczek Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 23:32 Co sobie pooglądałam (przy okazji, trudno, całą prowizję wyczerpałam) to sobie pooglądałam. A taka miła byłaś kiedyś Wubetka. Też możesz sukienkę sobie zmienić, no....., np. na "rosyjska ruletka". Ale co ja Ci podpowiadała będę jak Ty się i tak uprzesz, mówiąc; o nie! ja na tego konia nie wsiędę. A to był Twój Pająk. Patrz, jak go honoruję. A tak dużo piszę, bo, niestety, już się nie zaloguję. Nie to, żebym nie chciała. Ale ten co daje i odbiera, i tak dalej.... Odpowiedz Link
wubetka Re: Odwzajemniam się trio! 01.11.08, 01:34 trio.tercet.i.smyczek napisała: > > A taka miła byłaś kiedyś Wubetka. > Też możesz sukienkę sobie zmienić, no....., np. na "rosyjska ruletka". > Ale co ja Ci podpowiadała będę jak Ty się i tak uprzesz, mówiąc; > o nie! ja na tego konia nie wsiędę. > wyciag z cytatu posta powyzej, gdyby ktos mial watpliwosci ;) mila jestem tylko dla znajomych, wiec sie nie dziw. piszesz jak znana osoba, ale nick obcy. z kim pisze? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Odwzajemniam się trio! 31.10.08, 23:34 wacikowa napisała: > bugcity.pl/index.php?strip_id=3#komiks > cudny on :D Cudny, ale długi. Trzeba oglądać na trzeźwo. :) Odpowiedz Link
wubetka Re: uuuuuuuuu..... 01.11.08, 01:35 o, a to calkiem ladne jest :) az sie zdziwilam Odpowiedz Link
czarownica_ma Re: uuuuuuuuu..... 01.11.08, 01:44 ech...zdziwiłaś? miałaś się wystraszyć!:) Odpowiedz Link