zbyfauch 01.04.08, 00:08 i wyszło, że muszę zacząć pierwszy. Dziękuję za oklaski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 01.04.08, 22:28 Witam pierwszą gościówę w pustelni. :) Na powitanie zagra orkiestra z zaprzyjaźnionej wioski. Proszę zwrócić uwagę na sekcję baletową. Orkiestra tusz! Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Rzuciłem kulki 01.04.08, 22:52 Zaiste zacnie bujała się owa sekcja :) Zajrzę tu dnia następnego jeśli pozwolisz ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 01.04.08, 23:10 Pustelnia czynna całą dobę. ;) Czuj się jak u siebie. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Coś ładnego na dobranoc. 02.04.08, 08:43 A dzień dobry. Niestety, w pracy nie mam wjazdu na tubę więc sam zaśpiewam pieść powitalną. <śpiewa> <pięknie śpiewa> Pytanie na dzisiaj: Co jest tezą założenia nogi na nogę? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Coś ładnego na dobranoc. 02.04.08, 15:49 demonii.larua napisała: > Ucisk. Brawo! Założenie nogi na nogę powoduje ucisk o wartości wprost proporcjonalnej do ścisku plus masa nogi nałożnej, gdzie ścisk nogi podłożnej jest do pominięcia. > (pięknie śpiewasz) To wokalna wersja gadu-gadu, o nazwie śpiewu-śpiewu. Odpowiedz Link
akin1om Re: Rzuciłem kulki 05.04.08, 22:56 Rzuciłeś kulki i poszedłeś sobie? A może już dopadła Cię acedia? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 05.04.08, 23:12 akin1om napisała: > Rzuciłeś kulki i poszedłeś sobie? > A może już dopadła Cię acedia? Nie utrzymuję stosunków z tą panią. Jestem nihilistą, nie apatytem. Po prostu czasami też mieszkam. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 15:03 Patrzcie, nawet nie pamiętałem, że wygrzebałem grajdoła na prima aprilis. Odpowiedz Link
konto_online Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 15:05 z dzisiaj to z jakiej okazji tak to wygrzebałeś byłeś właśnie teraz? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 15:14 konto_online napisał: > z dzisiaj to z jakiej okazji tak to wygrzebałeś byłeś właśnie > teraz? Nie mam pojęcia. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 15:19 konto_online napisał: > jeszcze na kacu po wczorajszym? :) Wczoraj to mnie tylko łeb nawalał. Próbowałem wyleczyć piwem ale z mizernym skutkiem więc po południu poszedłem spać. Teraz już prawie puściło. Odpowiedz Link
kejsi1975 Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 17:14 zbyfauch napisał: > i wyszło, że muszę zacząć pierwszy. > Dziękuję za oklaski. O, spóźniłam się Odpowiedz Link
konto_online Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 17:17 > O, spóźniłam się nie, dlaczego? też sobie możesz rzucić, chyba? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 19:10 kejsi1975 napisała: > O, spóźniłam się Zawsze możesz zacząć jako druga. Nie będzie to co prawda pierwszy wpis w pustelni ale zaczynane było na razie tylko raz. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 19:11 wacikowa napisała: > Czy to te kulki które mam na myśli?:> Gdybym był w stosunku do siebie złośliwy, napisałbym, że nie zwykłem rzucać grochem o ścianę. :) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 21:09 Eeee nieee:))) Ja mówiłam o kulkach smakulkach:> pl.wikipedia.org/wiki/Chi%C5%84skie_kulki Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 09.06.08, 22:05 wacikowa napisała: > Eeee nieee:))) Ja mówiłam o kulkach smakulkach:> Takich kulków nie posiadam. :( Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 10.06.08, 07:22 wacikowa napisała: > Pożyczyłabym Ci ale się tego nie robi:) Nawet na święta? Przastroiłbym pięknie choinkę. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Rzuciłem kulki 10.06.08, 08:41 wacikowa napisała: > hehehe na święta Ci kupię:) Będzie alternatywna choinka. Na czubku neonowy wibrator z dzwoneczkami, na gałązkach kulki i anielskie włosy, łonowe. Odpowiedz Link
konto_online Re: Rzuciłem kulki 10.06.08, 08:56 wacikowa napisała: > A pod choinką laska mikołajowa:D trochę sobie człowiek wątek odpuści a tu juz cholera Gwiazdka, no no no Odpowiedz Link
wacikowa Re: Rzuciłem kulki 10.06.08, 09:40 Planujemy przyszłość:))) Ty uważaj bo facet zazdrosny o Cię:D Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Minął rok od rzucenia kulek. 01.04.09, 15:11 Czyżbyś przestał uprawiać nielegalny proceder grą "Gdzie kuleczka" na targowiskach miejskich ? Szkoda.nie było lepszego od Ciebie w szybkim zamienianiu kubeczków. Odpowiedz Link
ostatni_koralik jakaś forumowa rocznica? 02.04.09, 00:13 rzucam zatem garść kulek zielonych.. na dalsze, dobre kulanie się:) tinyurl.com/cccym6 Odpowiedz Link
moschinogosia Re: jakaś forumowa rocznica? 04.04.09, 00:24 ostatni_koralik napisał: > > rzucam zatem garść kulek zielonych.. na dalsze, dobre kulanie się:) > > tinyurl.com/cccym6 O, jakie ładne! Mogę się dołączyć do kulania i rzucania nimi? Nie pogubię ich... Odpowiedz Link
modliszka61 Re: jakaś forumowa rocznica? 04.04.09, 10:24 A czy występuje u Pani moc odwagi osobistej do kulania niezbędnej? Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: jakaś forumowa rocznica? 06.04.09, 21:39 modliszka61 napisała: > A czy występuje u Pani moc odwagi osobistej do kulania niezbędnej? ależ Modliszko to kulki moc mają:) Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: jakaś forumowa rocznica? 06.04.09, 21:37 moschinogosia napisała: tinyurl.com/cccym6 > O, jakie ładne! Mogę się dołączyć do kulania i rzucania nimi? Nie pogubię ich.. możesz:) kulaj, rzucaj, ...śmiało! Odpowiedz Link
zbyfauch Dzisiaj nie rocznica ale... 07.01.10, 15:55 pierwszego kwietnia miną dwa lata. Znaczy wpadłem na na tę wiekopomną konkluzję po stwierdzeniu, że Pustelnia ma już niektóre wątki zarchiwizowane. Następuje to podobno automatycznie po roku leżenia odłogiem. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Dzisiaj nie rocznica ale... 07.01.10, 22:06 Wykradles mi pomysl na nazwe forum... z glowy :D Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Dzisiaj nie rocznica ale... 07.01.10, 22:24 zielona_mina napisała: > Wykradles mi pomysl na nazwe forum... z glowy :D Znaczy jak, dokonałem kradzieży z włamaniem, kradzieży z trepanacją? Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Dzisiaj nie rocznica ale... 07.01.10, 23:18 Zawlaszczenie cudzego mienia przy uzyciu technik tele-patetycznych. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Dzisiaj nie rocznica ale... 08.01.10, 07:40 zielona_mina napisała: > Zawlaszczenie cudzego mienia przy uzyciu technik > tele-patetycznych. Fajny zawód, technik telepatetyk. Skoro czujesz się ideową co najmniej współwłaścicielką Pustelni, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś ją współlepiła. Możesz dolepić nawet drugie skrzydło i basen. :) Odpowiedz Link
zielona.plama Re: Dzisiaj nie rocznica ale... 10.01.10, 12:23 zielona_mina napisała: > Zawlaszczenie cudzego mienia [...] zaklepane było?:) zielona_mina to zupełnie coś innego niż zielona.plama choć na pierwszy rzut oka wydają się takie podobne "pustelnia" może mieć też różne znaczenie...nieprawdaż?:) Odpowiedz Link