Dodaj do ulubionych

Znow w podrozy

05.11.16, 20:44
Jestem w drodze do Wrocka i mam nadzieje, ze pogoda dopisze... Budynek Muzeum Narodowego stal sie hitem internetu, nie dziwie się, znam bardzo dobrze...

www.mnwr.art.pl/CMS/aktualnosci/aktualnosci.html
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Znow w podrozy 05.11.16, 20:55
      Pieknie ktoś podciągnał kolory na fotce wink
      • m.maska Re: Znow w podrozy 05.11.16, 22:56
        Ale ono tak wyglada, to Muzeum, mam nadzieje na sloneczne dni i kilka fajnych fot.
        • m.maska Re: Znow w podrozy 05.11.16, 22:59
          A tuz na przeciwleglym brzegu Odry, Ostrow Tumski I Ogrod Botaniczny, jest szansa na "kolory".
          • rudka-a Re: Znow w podrozy 05.11.16, 23:01
            Jakbyś miała kłopoty z wrzuceniem na forum, to daj na maila, jak Ci wkleję na K. big_grinbig_grin
            big_grin
            • m.maska Re: Znow w podrozy 05.11.16, 23:10
              I do tego pewnie przez cyt.hosting.... hahaha...
              • al-szamanka Re: Znow w podrozy 06.11.16, 05:37
                No ciekawe z tą pogodą, u mnie zaczęło bębnić o szyby tuż po północy i nie ustaje sad
                • rena-ta49 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 09:09
                  Tu gdzie jestem też leje od rana,nic nie wskazuje na przejaśnienia.
                  W górach jak zacznie lać to kichasmile
                  • al-szamanka Re: Znow w podrozy 06.11.16, 11:38
                    rena-ta49 napisała:

> Tu gdzie jestem też leje od rana,nic nie wskazuje na przejaśnienia.
                    > W górach jak zacznie lać to kichasmile

Skad ja to znam... mieszkam w dolinie otoczonej gorami smile
                    • a74-7 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 11:54
                      mialo lac, jest slonecznie ,
                      kota plazuje sie w sloneczku po trudach wczorajszego fajerwerkowego wieczora.
            • m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 18:33
              rudka-a napisała:

> Jakbyś miała kłopoty z wrzuceniem na forum, to daj na maila, jak Ci wkleję na K
              > . big_grinbig_grin
              > big_grin
              >

Sie zmobilizowalam i poszlam... pogoda nie za bardzo, bo troche pokapywalo no i oczywiscie zapomnialam, ze tutaj sciemnia sie godzine wczesniej niz u mnie, wiec juz tak krotko przed zmrokiem a i tak kolorowe jest to Muzeum jak sie patrzy - w sloncu musi wygladac bajecznie...
              Sama se wrzucilam "na jakis hosting" - a tak po polsku, to przypisalam adres tej focie smile

https://fs5.directupload.net/images/user/161106/58b4qikt.jpg
              • a74-7 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:27
                Fajnie to wyglada.
                Brakuje tylko znajomej postaci na schodach wink
                • rudka-a Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:33
                  Rzeczywiście...muśnięty promieniem musi prezentować się super.
                  Nooo, i cieszę się, że udało Ci się wkleić na forum bez mojej pomocy wink
                  • m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:51
                    rudka-a napisała:

> Rzeczywiście...muśnięty promieniem musi prezentować się super.
                    > Nooo, i cieszę się, że udało Ci się wkleić na forum bez mojej pomocy wink
                    >

Tyle lat na forum, to juz mi tego rodzaju pomoc niepotrzebna... wink wybitnie inteligentnym sprawia to nadal problemy...
                • m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:45
                  a74-7 napisał:

> Fajnie to wyglada.
                  > Brakuje tylko znajomej postaci na schodach wink

Litosci... Wrocek to moje rodzinne miasto, ktore wyzwala we mnie niezwykle emocje... wink
                  • a74-7 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:56
                    To mialo byc odebrane pozytywnie,masko smile
                    Widzisz, ze tez czekam, kiedy podzielisz sie emocjami z nami.
                    Ja nigdy we Wrocku nie bylam …. chlone wiec…
                    • m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 22:17
                      wink a mnie sie skojarzylo z tymi wszystkimi zabytkami i zawsze cos przyklejone do obiektow, i te okulary...
                      Wrocek ma duzo zieleni i duzo wody - miasto na kanalach lezy... kilka wysepek ma...mosty mu wymalowali na niebiesko - to niesamowite, kto wymyslil, zeby Most Grunwaldzki na niebiesko pomalowac... jeszcze uchronil sie Ostrow Tumski z latarnikiem, ktory co wieczor zapala gazowe latarnie smile

wroclawnadodra.pl/miasto-stu-mostow-legendy-grunwaldzkiego/
                    • m.maska Re: Znow w podrozy 08.11.16, 23:33
                      a74-7 napisał:

> To mialo byc odebrane pozytywnie,masko smile
                      > Widzisz, ze tez czekam, kiedy podzielisz sie emocjami z nami.
                      > Ja nigdy we Wrocku nie bylam …. chlone wiec…

I dzisiaj wybralam sie pod Muzeum, slonce ukazywalo sie i znikalo - oczywiscie kiedy tam przyszlam skrylo sie za chmurami, ale zrobilam foty z Mostu Pokoju... osobiscie unikam spogladania na prawo wink w lewo - widok super: Ostrow Tumski i Stary Wroclaw, po prawej szkoda gadac - dlugie lata staly tam tylko dwa niewielkie klocki ale w ostatnim czasie zaanektowali wszystko zielone na kolejne klocki...

https://fs5.directupload.net/images/user/161108/28wef95w.jpg
                      • al-szamanka Re: Znow w podrozy 09.11.16, 06:06
                        m.maska napisała:

> a74-7 napisał:
                        >
                        > > To mialo byc odebrane pozytywnie,masko smile
                        > > Widzisz, ze tez czekam, kiedy podzielisz sie emocjami z nami.
                        > > Ja nigdy we Wrocku nie bylam …. chlone wiec…
                        >
                        > I dzisiaj wybralam sie pod Muzeum, slonce ukazywalo sie i znikalo - oczywiscie
                        > kiedy tam przyszlam skrylo sie za chmurami, ale zrobilam foty z Mostu Pokoju...
                        > osobiscie unikam spogladania na prawo wink w lewo - widok super: Ostrow Tumski i
                        > Stary Wroclaw, po prawej szkoda gadac - dlugie lata staly tam tylko dwa niewie
                        > lkie klocki ale w ostatnim czasie zaanektowali wszystko zielone na kolejne kloc
                        > ki...
                        >
                        > https://fs5.directupload.net/images/user/161108/28wef95w.jpg

Ojej, prawie nie poznaję Wrocławia, w którym spędziłam pięknych 5 lat.
      • m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 14:34
        rudka-a napisała:

> Pieknie ktoś podciągnał kolory na fotce wink

Przejezdzalam dzisiaj "ciemnym" rankiem tuz obok, spojrzalam na gmach, nie odpadly jeszcze, a to oznacza, ze nadal ma swoja jesienna "sukienke". Mimo, ze slonce jakos nie zapowiada, ze wyjrzy zza chmur, ale postanowilam, ze jeszcze dzisiaj pojde to zobaczyc smile
    • m.maska T-mobile 14.11.16, 20:07
      Znowu mi pozmienialo cos... do tej pory to mi tam pobierali z konta iles tam co miesiac i przedluzali waznosc sim-a na rok a teraz mi cos popsuli.... poszlam dzisiaj zeby dowiedziec sie, czy moge w jakis sposob nadal przedluzac - nieeee powiedziala pani, doladowac za 50zl - przedluza sie na 3 miesiace. No to pytam: a jesli doladuje 100zl? to i tak tylko 3 miesiace - no to rzeczywiscie poprawa jak diabli...
      • m.maska Re: T-mobile 14.11.16, 20:11
        Ja tego nie rozumiem - moj niemiecki sim przestanie funkcjonowac dopiero jesli przez dwa lata go nie doladuje.
        • al-szamanka Re: T-mobile 14.11.16, 20:44
          m.maska napisała:

> Ja tego nie rozumiem - moj niemiecki sim przestanie funkcjonowac dopiero jesli
          > przez dwa lata go nie doladuje.
          >

Mój austriacki przez rok bez doładowania.
          • m.maska Re: T-mobile 14.11.16, 20:49
            Eeeee i jesli nie dolduje to mi jeszcze przysla powiadomienie, ze jesli nie doladuje do tego i tego to... a jesli doladuje w ciagu roku dwa razy po 15€ to juz przez 4 lata nie beda mnie niepokoic...
            • al-szamanka Re: T-mobile 14.11.16, 21:08
              Ale zajrzałam do netu i widzę, że dzisiaj rano było we Wrocku parę minusów... może Ci chip zamarzł big_grin
              • m.maska Re: T-mobile 14.11.16, 21:48
                No zimno jest... ponoc od srody ma byc juz cieplej... ale coz sie dziwc, Ksiezyc w pelni i widac go - to i zimno jest.
    • m.maska Re: Znow w podrozy 15.11.16, 20:53
      Ufff od jutra ma byc juz cieplej... 9° no to ja poprosze niech sie tak utrzyma...
      Nie lubie zimy... uncertain
      • m.maska Pogodowo sympatycznie 23.11.16, 14:06
        No i ladnie jest, wiosennie prawie - tyle, ze w miedzyczasie Muzeum Narodowe zmienilo barwe na gleboko buraczkowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka