m.maska 05.11.16, 20:44 Jestem w drodze do Wrocka i mam nadzieje, ze pogoda dopisze... Budynek Muzeum Narodowego stal sie hitem internetu, nie dziwie się, znam bardzo dobrze... www.mnwr.art.pl/CMS/aktualnosci/aktualnosci.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Znow w podrozy 05.11.16, 22:56 Ale ono tak wyglada, to Muzeum, mam nadzieje na sloneczne dni i kilka fajnych fot. Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 05.11.16, 22:59 A tuz na przeciwleglym brzegu Odry, Ostrow Tumski I Ogrod Botaniczny, jest szansa na "kolory". Odpowiedz Link
rudka-a Re: Znow w podrozy 05.11.16, 23:01 Jakbyś miała kłopoty z wrzuceniem na forum, to daj na maila, jak Ci wkleję na K. Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 05.11.16, 23:10 I do tego pewnie przez cyt.hosting.... hahaha... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Znow w podrozy 06.11.16, 05:37 No ciekawe z tą pogodą, u mnie zaczęło bębnić o szyby tuż po północy i nie ustaje Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 09:09 Tu gdzie jestem też leje od rana,nic nie wskazuje na przejaśnienia. W górach jak zacznie lać to kicha Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Znow w podrozy 06.11.16, 11:38 rena-ta49 napisała: > Tu gdzie jestem też leje od rana,nic nie wskazuje na przejaśnienia. > W górach jak zacznie lać to kicha Skad ja to znam... mieszkam w dolinie otoczonej gorami Odpowiedz Link
a74-7 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 11:54 mialo lac, jest slonecznie , kota plazuje sie w sloneczku po trudach wczorajszego fajerwerkowego wieczora. Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 18:33 rudka-a napisała: > Jakbyś miała kłopoty z wrzuceniem na forum, to daj na maila, jak Ci wkleję na K > . > > Sie zmobilizowalam i poszlam... pogoda nie za bardzo, bo troche pokapywalo no i oczywiscie zapomnialam, ze tutaj sciemnia sie godzine wczesniej niz u mnie, wiec juz tak krotko przed zmrokiem a i tak kolorowe jest to Muzeum jak sie patrzy - w sloncu musi wygladac bajecznie... Sama se wrzucilam "na jakis hosting" - a tak po polsku, to przypisalam adres tej focie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:27 Fajnie to wyglada. Brakuje tylko znajomej postaci na schodach Odpowiedz Link
rudka-a Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:33 Rzeczywiście...muśnięty promieniem musi prezentować się super. Nooo, i cieszę się, że udało Ci się wkleić na forum bez mojej pomocy Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:51 rudka-a napisała: > Rzeczywiście...muśnięty promieniem musi prezentować się super. > Nooo, i cieszę się, że udało Ci się wkleić na forum bez mojej pomocy > Tyle lat na forum, to juz mi tego rodzaju pomoc niepotrzebna... wybitnie inteligentnym sprawia to nadal problemy... Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:45 a74-7 napisał: > Fajnie to wyglada. > Brakuje tylko znajomej postaci na schodach Litosci... Wrocek to moje rodzinne miasto, ktore wyzwala we mnie niezwykle emocje... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Znow w podrozy 06.11.16, 19:56 To mialo byc odebrane pozytywnie,masko Widzisz, ze tez czekam, kiedy podzielisz sie emocjami z nami. Ja nigdy we Wrocku nie bylam …. chlone wiec… Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 22:17 a mnie sie skojarzylo z tymi wszystkimi zabytkami i zawsze cos przyklejone do obiektow, i te okulary... Wrocek ma duzo zieleni i duzo wody - miasto na kanalach lezy... kilka wysepek ma...mosty mu wymalowali na niebiesko - to niesamowite, kto wymyslil, zeby Most Grunwaldzki na niebiesko pomalowac... jeszcze uchronil sie Ostrow Tumski z latarnikiem, ktory co wieczor zapala gazowe latarnie wroclawnadodra.pl/miasto-stu-mostow-legendy-grunwaldzkiego/ Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 08.11.16, 23:33 a74-7 napisał: > To mialo byc odebrane pozytywnie,masko > Widzisz, ze tez czekam, kiedy podzielisz sie emocjami z nami. > Ja nigdy we Wrocku nie bylam …. chlone wiec… I dzisiaj wybralam sie pod Muzeum, slonce ukazywalo sie i znikalo - oczywiscie kiedy tam przyszlam skrylo sie za chmurami, ale zrobilam foty z Mostu Pokoju... osobiscie unikam spogladania na prawo w lewo - widok super: Ostrow Tumski i Stary Wroclaw, po prawej szkoda gadac - dlugie lata staly tam tylko dwa niewielkie klocki ale w ostatnim czasie zaanektowali wszystko zielone na kolejne klocki... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Znow w podrozy 09.11.16, 06:06 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > > To mialo byc odebrane pozytywnie,masko > > Widzisz, ze tez czekam, kiedy podzielisz sie emocjami z nami. > > Ja nigdy we Wrocku nie bylam …. chlone wiec… > > I dzisiaj wybralam sie pod Muzeum, slonce ukazywalo sie i znikalo - oczywiscie > kiedy tam przyszlam skrylo sie za chmurami, ale zrobilam foty z Mostu Pokoju... > osobiscie unikam spogladania na prawo w lewo - widok super: Ostrow Tumski i > Stary Wroclaw, po prawej szkoda gadac - dlugie lata staly tam tylko dwa niewie > lkie klocki ale w ostatnim czasie zaanektowali wszystko zielone na kolejne kloc > ki... > > Ojej, prawie nie poznaję Wrocławia, w którym spędziłam pięknych 5 lat. Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 06.11.16, 14:34 rudka-a napisała: > Pieknie ktoś podciągnał kolory na fotce Przejezdzalam dzisiaj "ciemnym" rankiem tuz obok, spojrzalam na gmach, nie odpadly jeszcze, a to oznacza, ze nadal ma swoja jesienna "sukienke". Mimo, ze slonce jakos nie zapowiada, ze wyjrzy zza chmur, ale postanowilam, ze jeszcze dzisiaj pojde to zobaczyc Odpowiedz Link
m.maska T-mobile 14.11.16, 20:07 Znowu mi pozmienialo cos... do tej pory to mi tam pobierali z konta iles tam co miesiac i przedluzali waznosc sim-a na rok a teraz mi cos popsuli.... poszlam dzisiaj zeby dowiedziec sie, czy moge w jakis sposob nadal przedluzac - nieeee powiedziala pani, doladowac za 50zl - przedluza sie na 3 miesiace. No to pytam: a jesli doladuje 100zl? to i tak tylko 3 miesiace - no to rzeczywiscie poprawa jak diabli... Odpowiedz Link
m.maska Re: T-mobile 14.11.16, 20:11 Ja tego nie rozumiem - moj niemiecki sim przestanie funkcjonowac dopiero jesli przez dwa lata go nie doladuje. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: T-mobile 14.11.16, 20:44 m.maska napisała: > Ja tego nie rozumiem - moj niemiecki sim przestanie funkcjonowac dopiero jesli > przez dwa lata go nie doladuje. > Mój austriacki przez rok bez doładowania. Odpowiedz Link
m.maska Re: T-mobile 14.11.16, 20:49 Eeeee i jesli nie dolduje to mi jeszcze przysla powiadomienie, ze jesli nie doladuje do tego i tego to... a jesli doladuje w ciagu roku dwa razy po 15€ to juz przez 4 lata nie beda mnie niepokoic... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: T-mobile 14.11.16, 21:08 Ale zajrzałam do netu i widzę, że dzisiaj rano było we Wrocku parę minusów... może Ci chip zamarzł Odpowiedz Link
m.maska Re: T-mobile 14.11.16, 21:48 No zimno jest... ponoc od srody ma byc juz cieplej... ale coz sie dziwc, Ksiezyc w pelni i widac go - to i zimno jest. Odpowiedz Link
m.maska Re: Znow w podrozy 15.11.16, 20:53 Ufff od jutra ma byc juz cieplej... 9° no to ja poprosze niech sie tak utrzyma... Nie lubie zimy... Odpowiedz Link
m.maska Pogodowo sympatycznie 23.11.16, 14:06 No i ladnie jest, wiosennie prawie - tyle, ze w miedzyczasie Muzeum Narodowe zmienilo barwe na gleboko buraczkowa... Odpowiedz Link