m.maska 01.12.18, 15:00 TVN24 obrazkami burd z Paryża podsumowuje trzy lata rządów PiS. Goebbels by na to nie wpadł, a ich paskowy - voila! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: TVN24 01.12.18, 16:07 a74-7 napisał: > podprogowe ,hehehe Oni wiedza jakich maja widzow, uwazaja ich za idiotow, no i tak ich tez traktuja... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: TVN24 01.12.18, 19:49 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > > podprogowe ,hehehe > > Oni wiedza jakich maja widzow, uwazaja ich za idiotow, no i tak ich tez traktuj > a... > > Tu nie chodzi o "nie chcesz - nie oglądaj", bo to dywersyjna antypolska stacja udająca polską. dorzeczy.pl/25981 Tysiące ludzi domagają sie cofnięcia koncesji! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: TVN24 01.12.18, 19:50 Nareszcie dowiedziałam się, kto prowokuje zamieszki w Paryżu,to chuligani i skrajna prawica w/g tej szczujni! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: TVN24 02.12.18, 08:22 a74-7 napisał: > znaczy siem rodowici Francuzi to tez nacjonalisci Zaraz się dowiemy ,że to z inspiracji PiS i Kaczyńskiego! Odpowiedz Link
m.maska Re: TVN24 02.12.18, 08:35 rena-ta49 napisała: > a74-7 napisał: > > > znaczy siem rodowici Francuzi to tez nacjonalisci > > Zaraz się dowiemy ,że to z inspiracji PiS i Kaczyńskiego! No przeciez, ze tak... gdzies czytalam pretensje, ze w PE PiS obsadza stanowiska swoimi ludzmi - albo niektorym juz na mozg uderza, albo to "prawda" ale jesli tak, to suuuuuper, znaczy niedlugo Kaczynski bedzie rzadzil z Brukseli - ale skoro obsadza juz stanowiska tam, to niech wykopnie tez niektorych, ktorzy juz tam siedza.... hahaha - tuskowa inteligencja juz tak tokuje, ze nawet nie zauwaza swojej smiesznosci. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: TVN24 02.12.18, 13:30 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > a74-7 napisał: > > > > > znaczy siem rodowici Francuzi to tez nacjonalisci > > > > Zaraz się dowiemy ,że to z inspiracji PiS i Kaczyńskiego! > > No przeciez, ze tak... gdzies czytalam pretensje, ze w PE PiS obsadza stanowisk > a swoimi ludzmi - albo niektorym juz na mozg uderza, albo to "prawda" ale je > sli tak, to suuuuuper, znaczy niedlugo Kaczynski bedzie rzadzil z Brukseli - al > e skoro obsadza juz stanowiska tam, to niech wykopnie tez niektorych, ktorzy ju > z tam siedza.... hahaha - tuskowa inteligencja juz tak tokuje, ze nawet nie zau > waza swojej smiesznosci. hehe, życzę tego jemu i nam Odpowiedz Link
super.halusia Re: TVN24 02.12.18, 14:27 Nie oglądam tej stacji,dla mnie to badziewna stacja Odpowiedz Link
m.maska Re: TVN24 02.12.18, 14:43 No ja akurat nie musze nawet wybierac - mam tutaj kilka polskich stacji, ale tej juz od lat nie... Odpowiedz Link