a74-7 18.07.20, 20:26 czy ktos jeszcze czyta doktorka Trzocha ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Mam pytanie :):) 18.07.20, 21:34 hahaha.... moze ktos jeszcze czyta - ja w kazdym razie ciekawa nie jestem - wszystko co mogl z siebie wypluc wyplul juz dawno, teraz to juz tylko klepanie starych kotletow. Ale jestem przekonana, ze sam siebie czyta po kilka razy i upaja sie faktem, ze "publikuje". Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Mam pytanie :):) 18.07.20, 22:40 Hehe, mam go na ignorze, wiec nie da rady. A gdy go kiedys czytalam, to ewentualnie pierwsze i ostatnie zdanie, bo do trocin zawsze mialam niechec. Pamietam, jak kiedys napisalam, ze wszystkie jego teksty czytam na glos i nagrywam, a potem wsluchuje sie wielokrotnie, odszukujac coraz to nowe prawdy Ale sie puszyl i udawal skromnego. Mialam ubaw nie z tej ziemi I nie tylko ja Odpowiedz Link
a74-7 Re: Mam pytanie :):) 18.07.20, 22:44 Powiem tak: po prostu : Pyerdoli ostatnio dziadus , i tyle w temacie . Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam pytanie :):) 19.07.20, 01:18 a74-7 napisał: > Powiem tak: po prostu : > Pyerdoli ostatnio dziadus , > i tyle w temacie . > ostatnio? tzn. ze jest jeszcze gorzej niz bylo? to sie da jeszcze stopniowac? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Mam pytanie :):) 19.07.20, 18:15 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > > Powiem tak: po prostu : > > Pyerdoli ostatnio dziadus , > > i tyle w temacie . > > > > ostatnio? tzn. ze jest jeszcze gorzej niz bylo? to sie da jeszcze stopniowac? Dokładnie to samo pomyślałam... nie da się! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Mam pytanie :):) 18.07.20, 23:06 Bandzioch wlasnej foczki pozostanie bandziochem Ale jest jeszcze inny wymiar ;D Alabina - Alabina (Original Version) - Official Video Odpowiedz Link