hallon 06.08.05, 18:12 Ieikó! Czy fy frzysdzy na solarjóm jezdeźcie wfyscy? Czy tipsy zakuadadźie? Pszyszułam tó rzeby pogadadź o trędi nowoździah a fy na solarjóm! Ieikó pszyicie bo mi siem nódzi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrent9 Re: kórde! 06.08.05, 18:22 che challą, a ja tójeżdże jezdę... typśara mi robi typsy na palcah u noguf a rentze mą volne morze na kfile na czada vejde? Odpowiedz Link
dr.kibler Re: kórde! lebele 06.08.05, 18:26 ja hcem weźdź na czatd kozmogierlz i niemogem bomi siem taki maly kfadratzik na czewrono pżegreźlony poka-zuje, cojezd qrde?mrze dla tego rze jam kozmoboj? chelp mnie plizzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
hallon Re: kórde! 06.08.05, 18:38 ia nje mogem na chat, bo nje mam Iawy i tyh... plahinów do njei czy iakos tam to siem na zywa. I mam bakterję, czy tam virósa na kompje i sje boie sciongnondź Iawe. Dopjero w ponjeciauek bende miaua antywirósa, i morze fetdy nje bende miaua virósa. Odpowiedz Link
dr.kibler Re: kórde! 06.08.05, 18:44 orzesz, to masz pżerombane.Amasz koty to nortona? bo bez tego to niepociongniesz.Morze pókicozrubse pożondek zapo mocom Ad Avare SE ( personal edition) Odpowiedz Link
dr.kibler Re: kórde! 06.08.05, 18:46 ajamam yawe a robatstfa niemam a itag nie dziala ten tszat Odpowiedz Link
hallon Re: kórde! 06.08.05, 19:04 miauam tego symandega ale mi siem zkończyuł okres órzywanja i mószem nofy kópidź bo w tiwi mufili rze teras czeba mjedź dfa antywirósy co by bydź bespiecznym w intęrecie. W ponieciauek pujde do sklepó to morze iakiź misiadzeg doraci jakiź antywiróz. BÓZI! Odpowiedz Link
wave32 Chalą... 06.08.05, 19:09 ...nie kópój. Tó mash linga do avasta,: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23618&w=16221071&a=17815177 Odpowiedz Link
wave32 Tó nowsha ferzja 06.08.05, 19:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23618&w=16221071&a=26259872 Odpowiedz Link
dr.kibler Re: Tó nowsha ferzja 06.08.05, 19:15 wave32 napisał: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23618&w=16221071&a=26259872 a mosze ty mie powierz pszy okazjj dla czego ja mam ten pszekreźlony na czrwono kfadradzig jak np na tszad kce wejźdź bo ja wid-ze ze tynie lamer Odpowiedz Link
dr.kibler Re: Jagi kfadracig Doktoże? 06.08.05, 19:26 nojagto jagi? tosz jak kliknem nz lhynk czda, ten ztond pot nazwou forumu naszego to mnie sim zdronka roztwiera na kturey w gurnem prafem narorznigu jezd prostokond durzy, puzdy pionofy a z kolej w lefym, gurnym narorzniku tegurz prozdokonda jezd maludki kfadradzig pżekreźlony bo pżekondnych na czy wrono. Odpowiedz Link
dr.kibler Re: Chalą... 06.08.05, 19:12 no wuaźnie, jusz zdonrzyu ci pozuadź. Dfa rasy da je gdo shypko daje Odpowiedz Link
dr.kibler siem hyba wygupiaż 06.08.05, 19:10 tojarenia ci poźle zaras na adres gaze toWy lyng do adAv i juszpo kuopodzie i sfarantaunuje ci tych robakuf. Zara ślem. Odpowiedz Link
hallon Re: siem hyba wygupiaż 06.08.05, 19:16 Ieikó! Ale fy dopszy dla mnje jezdeście Asz mi serdórzgo mocniei zabiłuo LOWE FSZYSTKIH! Odpowiedz Link
wave32 Jeshcze to: 06.08.05, 19:19 sobie za inztalój: www.idg.pl/ftp/pc_3510/SpyBot%20Search%20&%20Destroy%201.3.html Odpowiedz Link
okrent9 Re: siem hyba wygupiaż 06.08.05, 19:19 coprafda ja ńedobra jezdę bo ci o kąputerah nidz ńedoradziuą ale će zaprashą na czada Odpowiedz Link
dr.kibler Re: siem hyba wygupiaż 06.08.05, 19:21 hallon napisała: > Ieikó! Ale fy dopszy dla mnje jezdeście Asz mi serdórzgo mocniei zabiłuo > > LOWE FSZYSTKIH! imy tsiebie lowe mucz. Nio f kaszdym rasie ja. Pi-Si. a kazka cizoz tanie w karmanie na domPerynion-champagne cobyź jom gupia f zglepbie kompowym wydala. Odpowiedz Link
dr.kibler Re: Doktoże... 06.08.05, 19:47 wuaźnie sprafdzałem w nażendziach internet/zaafanzowanych i nidz tam nie wyczaiłem.Lamerztfo, od dzo Odpowiedz Link
hallon Re: Chelą... 06.08.05, 19:36 kóóóóórcze! hyba mószem iakiegoź misiadźga zaprosidź do domó bo nje wjem czy dam sobje radem z tym frzyzdkim! Bo mui misiaczeg nie ómie na komóteże jnstalofadź tyh antivirósuf. RATÓNGÓ! za mocno nacizneuam klafirz na klafiatóże i mi tips penkł! AAAAA!! Odpowiedz Link
wave32 Re: Chelą... 06.08.05, 19:41 mash linka : www.avast.com/i_kat_207.php?lang=POL teras ńe bendzie problemó? Odpowiedz Link
wave32 Re: Chelą... 06.08.05, 19:45 po rejestracji wejdź: www.avast.com/eng/down_home.html i przy wersji "polish" kliknij na "downland" zainicjujesz proces instalacji Odpowiedz Link
wave32 Re: tiaaa dohtorga to nigt nie pora ! Tuje n/t 06.08.05, 19:46 Doktoże, pytauę czy mash javę. Odpowiedz Link
hallon Re: tiaaa dohtorga to nigt nie pora ! Tuje n/t 06.08.05, 19:48 ia mogem tylgo pszesuadź firtółalnego bóziaka I bende tszymaua kcióki rzeby ci siem komóter naprafił I rzebym ia daua rade virósuf siem pozbydź i rzebyśmy na czacie siem spodkali. FRZYZDZY! Lowe! Odpowiedz Link
hallon Re: Chelą... 06.08.05, 19:55 bo onj tam piszom rze klócz dostanę w ciongó 3000 minót... a to iest dórzo czasó. Czy myźlirz, rze mogem ściongać nawet iak czekam na ten klócz? Odpowiedz Link
dr.kibler Re: tiaaa dohtorga to nigt nie pora ! Tuje n/t 06.08.05, 19:56 hallon napisała: > ia mogem tylgo pszesuadź firtółalnego bóziaka I bende tszymaua kcióki rzeby > ci siem komóter naprafił I rzebym ia daua rade virósuf siem pozbydź i > rzebyśmy na czacie siem spodkali. FRZYZDZY! > Lowe! cengju i ciza zdroszczem, bo ciebie potratofali a mie nje. Żuje Gdzie mam zprawdzidź manie JaffY ? zprawdzałem w mjejzdzach logitsznyh i tam nic o javie. Dży to jezd brogram ozobny czy potpienty pod W.xp w pagiecie ? Odpowiedz Link
wave32 Re: tiaaa dohtorga to nigt nie pora ! Tuje n/t 06.08.05, 19:58 Doktoże mash: dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=40&id=485 Odpowiedz Link
hallon Re: tiaaa dohtorga to nigt nie pora ! Tuje n/t 06.08.05, 20:01 ówarzai z Javom bo ia z njom sobje virósa ścionguam. Bi kerful! Odpowiedz Link
dr.kibler Re: Doktoże, 06.08.05, 20:34 wave32 napisał: > www.java.com/en/download/manual.jsp Barzo cenks ju, 34-ta Falo. Morze bydź tesz tag - rze misiem niezaizdaluje, bo niehfaloncy sie mam tu b. obżernego nortona super profezional i cuź jeżdże na de- ser , co mi fgrał pefien adin wilko_sieciowo_serwerowy dopieroco, i to to nidz niedo pużdża. Zara bede trajowadź. Jeżdżę raz Wam dienki i buźiaczki miźki mile i łykiendu dla waz dobrego reszty rzyczem. A jakbyździe mieli broblemy strowodne to walcie do mnie, kożyździ matherialnyh nie brzyjmuje ( od wczoraj Odpowiedz Link
dr.kibler Re: Doktoże, 06.08.05, 20:46 wave32 napisał: > ))) > > S.P. > 32-ga siem zaizdalofau !!! taga uadna igonka z wilsznkom kaffy na bulbicie jezd jusz. Pi Si. a dladżego ty piżesz rze ty S P ?? ( źwientey bamienci - 3 co?? do ma bydź ?? bo siem sciepko sdenerfowauem/uam ) Odpowiedz Link
wave32 Re: Doktoże, 06.08.05, 20:55 dr.kibler napisał: bo siem sciepko sdenerfowauem/uam ) Kibler, Ty jezdeś lazga, czy boj, bo ńe fię. Odpowiedz Link
okrent9 Re: Doktoże, 06.08.05, 22:02 no łejv ja tesh ńevję, ale tshy to varzne morze drkibler jes midlsegz? Odpowiedz Link
powerpuffgirl w sprawje virusuf 06.08.05, 22:46 fprawdzię pracujem dla Pandi Softłer, ale uwarzam, że najleprze antyvirusy robi McAffie. Doraznie warto zrobidź besplatnego skana Pandy, Kasperskiego lup cokolwjeg (www.pcworld.pl/news/80782.html) i Ci tesz naprawi co masz skopanę... Aha i tszeba mojim zadaniem wywalidź IE i sie pszeżucić na Firefoxa, bo nie jezd taki dziórawy. Cauje goronco ** Odpowiedz Link
dr.kibler Re: w sprawje virusuf 06.08.05, 23:04 powerpuffgirl napisała: > fprawdzię pracujem dla Pandi Softłer, ale uwarzam, że najleprze antyvirusy robi > McAffie. Doraznie warto zrobidź besplatnego skana Pandy, Kasperskiego lup > cokolwjeg (www.pcworld.pl/news/80782.html) i Ci tesz naprawi co masz > skopanę... Aha i tszeba mojim zadaniem wywalidź IE i sie pszeżucić na Firefoxa, > bo nie jezd taki dziórawy. > > Cauje goronco ** > jusz szłem zpadź, ale muszem tusiem jednag dopizadź... co tyza brednie piżeż, qrde, kazpersky to zmula, jezd ozdro pżereglamowany, wont s tym mnie pashoł! A i Pan - da tysz do pupy bo pan nie da. Tysz zmula, dórzo ryczy a malo mlega daje. Tylko northon hihg opszen ruleeeezzzz! Apoza tem to jusz nic nie powiem bo dyszkórsz jezd of topic. Som powarzne zprawy do okoła amytu o kacpersym. Moja podrenczna sioztżydżka ma roswud w ponidzialek i ja sdaie jako jey zwiadek . wy ŁAN czam sie, muszem przemyźledź linie obrony . Żygnam unirzenie. Odpowiedz Link
wave32 Re: w sprawje virusuf 06.08.05, 23:12 Zpokojńe dogtoze. Pauerka mufiua o "dorażnym" skańe. Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: w sprawje virusuf 06.08.05, 23:23 powię tak - fszystkie antyviry opcionrzajim system, najbardziej hyba smątek. Mam 3 kompy i na kaszdym innego antyvira: w domu McAffie, na la ptoku Pan da a f bjuże Smątka. Rzaden nie puszcza viruf, ale kaszdy kąp chodzi z nimi wolniej. Majonc takie poruw nanie stwierdzą, rze naj lepszy jest McAffie. Pracujem f tej branrzy wienc troche rzeczy wję i sporo psztestowałą. A kasperski jest ruski wienc be Posdro doktorkó i nie iryguj sie tak plissss Odpowiedz Link
dr.kibler Re: w sprawje virusuf 06.08.05, 23:27 wave32 napisał: > Zpokojńe dogtoze. Pauerka mufiua o "dorażnym" skańe. toź mie uzpokoiła bobch nie zaznoł, byłem bewien rze hozi o iztalke. Dziź dyrzór mam tródny, sami al kocho lizy i pszertonzeni pszez rzycie a i jeden pszes tramwaj. Jusz nie wyrabiamsie i siem wyłanczam nieh siem zieje co ze kce ja zpadam.w puł zen si zapadam. buziadżgi i załuski -> w Załuskach na trazie E7 krencom ztale serial ZłotoPolskih , to tylgo tag bez apropos misie nawinęłło. Odpowiedz Link
dr.kibler Re: kórde! 06.08.05, 23:07 wave32 napisał: > co???? > Na jakim bazeńe? > Kompielofym? no so dy, ona u mje na otdziale na basenie siezi Odpowiedz Link
nonstop Re: kórde! 07.08.05, 12:48 jezdem pot wrasznjem, bo ómje wszyho dziaóa, mam hyba sos zepsóte... Odpowiedz Link