Dodaj do ulubionych

Podziękę składam

29.07.09, 22:28
Za peep show,za to żeś człowiek nieskąpy,za całą tą organoleptykę,i za to,że
pokazałeś mi to co masz na czubku.
:-}
Obserwuj wątek
    • modliszka61 Re: Podziękę składam 02.08.09, 20:41
      Na bociana czekam.Domowego.
    • zbyfauch Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranżady.. 06.08.09, 11:55
      ...czy jakoś tam...

https://tinyurl.com/lu3pux

Mysz perska.
      • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 06.08.09, 11:57
        Proszę zauważyć, że mysza bez uwięzi, coby z dywanikiem odfrunąć
        mogła.
        • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 06.08.09, 20:25
          Pan mało pokazac,ja dużo,dużo zrozumiec i wyobrazic.. ;}}}}
          • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 06.08.09, 20:26
            W naszych kręgach mówi się orĘżada
            • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 11.08.09, 16:01
              Rech,rech,rech,bocian zdechł.
              A my temu rede,rade,rade...

Niebezpiecznie tak drażnic Siekierezadę ;-}
              • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 17.08.09, 19:44
                modliszka61 napisała:
                > Rech,rech,rech,bocian zdechł.

Aż się boję zapytać, o czym to znowu zapomniałem...i proszę o łagodny wymiar kary. :) https://tinyurl.com/le7j33
                • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 17.08.09, 22:57
                  Bocianaś zdjął.Domowego.Gdzies w okolicach Kurchausu.Obiecałeś edytowac.
                  Obiecałeś..
                  • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 18.08.09, 08:29
                    modliszka61 napisała:

> Bocianaś zdjął.Domowego.Gdzies w okolicach Kurchausu.
                    > Obiecałeś edytowac. Obiecałeś..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............!!!!
                    • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 18.08.09, 08:39
                      https://tinyurl.com/q3b9lt
                      • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 18.08.09, 08:40
                        https://tinyurl.com/oh3vj5
                        • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 18.08.09, 23:19
                          Ach,ach!! Z tej całej menażerii wybieram uzależnionego kominiarczyka.Bo lubię. ;-}}
                          Idzie kominiarz po drabinie.
                          Fiku,miku,już w kominie.
                          Piękne,bo obleśne,co nie? ;-}
                          • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 19.08.09, 22:21
                            Koleżanka, rozumiem, o kopulacji osobnika płci męskiej, niskiego wzrostu z
                            osobnikiem płci żeńskiej wzrostu wysokiego?
                            Piękne.
                            • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 20.08.09, 09:17
                              Użyłam bałamutnego skrótu myślowego.
                              Mała rzecz,a cieszy. ;-}}}
                              • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 20.08.09, 19:50
                                Pan mnie bardzo rozumie.Pozwolisz,że w związku z tym wspinaniem kominiarczyka
                                zaintonuję stosowną i logiczną pieśń. :-}

www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8
                                • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 20.08.09, 22:28
                                  A ja myślałem, że o to chodzi. :)
                                  • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 20.08.09, 22:48
                                    Wibrator? Podświetlany? Na wizji?
                                    W życiu!
                                    • zbyfauch Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 21.08.09, 09:29
                                      To najnowszy wynalazek, drabinator, wykonany w nawiązaniu do
                                      kształtu łańcucha DNA.
                                      Bardzo drogi i bardzo modny.
                                      • modliszka61 Re: Pozdrowienia od czubka dla Szerechere...oranż 21.08.09, 17:27
                                        Modne też jest alternatywne badanie krtani drugim wypustem .
                                        Fajna ta drabinka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka