al-szamanka 20.03.21, 19:14 ... i zdarza się, że baba bez mózgu czasami mówi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: lewacka ynteligencja 20.03.21, 21:29 Widziałam, jak to mówiła. Wyraz twarzy kompletnie zdebilały, no ale głosząc takie prawdy nie można mieć innego. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 00:25 al-szamanka napisała: > Widziałam, jak to mówiła. Wyraz twarzy kompletnie zdebilały, no ale głosząc tak > ie prawdy nie można mieć innego. > Tez to widzialam, ale widzialam tez mine J.Łęskiego - bezcenna. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 00:27 "...Jednak posłanka Nowej Lewicy najbardziej zaskoczyła wszystkich swoim poglądem na temat rodzenia dzieci. -Zdarzają się takie sytuacje, że biologiczny, podkreślam biologiczny mężczyzna rodzi dziecko. To się zdarza – powiedziała parlamentarzystka, ku zaskoczeniu prowadzącego. Co jeszcze ciekawe Żukowska powiedziała, że kilka takich przypadków zdarzało się na świecie i przygotowałaby nawet artykuł na tę okazję, gdyby wiedziała, że o tym będzie rozmawiać. Dziennikarz jednak dalej niedowierzał i pytał się, gdzie taki biologiczny mężczyzna nosi dziecko do czasu rozwiązania. –Bo to jest osoba z macicą – powiedziała posłanka. -Czy ja dobrze rozumiem, chodzi pani o biologicznego mężczyznę, który posiada macicę, tak? – pytał dalej niedowierzający Jacek Łęski. W tym momencie Żukowska stwierdziła, że jest zależne od tzw. płci chromosomalnej oraz płci mózgu, jednak nie rozwinęła dalej tematu. Być może słusznie, bo już na tym etapie bardzo ciężko było pojąć dotychczasową teorię posłanki nt. rodzenia dzieci przez biologicznych mężczyzn." Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 09:59 Tutaj już psychiatra nie pomoże - przypadek nierokujący poprawę zdrowia psychicznego... Szkoda ,że nie powiedziała gdzie ta macica i którędy odbył się ten poród. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 14:01 rena-ta49 napisała: > Tutaj już psychiatra nie pomoże - przypadek nierokujący poprawę zdrowia psychi > cznego... > Szkoda ,że nie powiedziała gdzie ta macica i którędy odbył się ten poród. No jak gdzie... historia zna takie przypadki i wszyscy o tym uczylismy sie... no oczywiscie w glowie ta macica... Nie pamietasz Renata, ze tak urodzila sie Pallas Atena, wyskoczyla z glowy Zeusa. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: lewacka ynteligencja 22.03.21, 15:43 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Tutaj już psychiatra nie pomoże - przypadek nierokujący poprawę zdrowia > psychi > > cznego... > > Szkoda ,że nie powiedziała gdzie ta macica i którędy odbył się ten poród. > > No jak gdzie... historia zna takie przypadki i wszyscy o tym uczylismy sie... n > o oczywiscie w glowie ta > macica... > Nie pamietasz Renata, ze tak urodzila sie Pallas Atena, wyskoczyla z glowy Zeus > a. > > Wiem,wiem u bogów zdarzały się różne przypadki. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 22.03.21, 16:17 rena-ta49 napisała: > m.maska napisała: > > > rena-ta49 napisała: > > > > > Tutaj już psychiatra nie pomoże - przypadek nierokujący poprawę zdrowia > > psychicznego... > > > Szkoda ,że nie powiedziała gdzie ta macica i którędy odbył się ten poród. > > > > No jak gdzie... historia zna takie przypadki i wszyscy o tym uczylismy sie... no oczywiscie w glowie ta > > macica... > > Nie pamietasz Renata, ze tak urodzila sie Pallas Atena, wyskoczyla z glowy Zeusa. > > > > > > Wiem,wiem u bogów zdarzały się różne przypadki. No Wenus zrodzila sie z muszli, no z macicy... perlowej. Odpowiedz Link
a74-7 Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 13:46 Z szkoda czasu , chyba nie wierzysz w to ,ze bede rozmawiala z toba w temacie: "Nie dziwota, ze po tylu latach facet wyrwal do ladniejszej, madrzejszej i lepszej - ale wcale nie mlodszej! Wiec o czyms to chaba swiadczy, prawda" Niech rzuci kamieniem pierwszy ten ,ktorego malzenstwo bylo uslane rozami ,nie rozpadlo sie z tego czy innego powodu , itd,itp..... albo w temacie: " Jedno jest dobre: przyglup nie wydal na Swiat zadnych dzieci ( oj bo dzialo sie, dzialo!big_grin) i to jest jedyna pozytywna stona" Popierasz lewactwo ,ktore lata z macicami na sztandarach , a tu taki zonk, no,no. No wiec konsekwentnie : A huj komu do mojej/jej macicy ... Musialam uzyc sztandarowego slowa , sorry. No chyba ,ze do tych macic biologicznych mezczyzn ... to help yourself Milego malowania Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 14:04 a74-7 napisał: > Z > szkoda czasu , chyba nie wierzysz w to ,ze bede rozmawiala z toba w temacie: > "Nie dziwota, ze po tylu latach facet wyrwal do ladniejszej, madrzejszej i leps > zej - ale wcale nie mlodszej! Wiec o czyms to chaba swiadczy, prawda" > Niech rzuci kamieniem pierwszy ten ,ktorego malzenstwo bylo uslane rozami ,nie > rozpadlo sie z tego czy innego powodu , itd,itp..... > albo w temacie: > " Jedno jest dobre: przyglup nie wydal na Swiat zadnych dzieci ( oj bo dzialo s > ie, dzialo!big_grin) i to jest jedyna pozytywna stona" > > Popierasz lewactwo ,ktore lata z macicami na sztandarach , a tu taki zonk, no, > no. > No wiec konsekwentnie : A huj komu do mojej/jej macicy ... Musialam uzyc szt > andarowego slowa , sorry. > No chyba ,ze do tych macic biologicznych mezczyzn ... to help yourself > Milego malowania > I on to naprawde napisal? Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 22.03.21, 01:45 a74-7 napisał: > no napisal. Mysle, ze te "teksty" lepiej pasowalyby na watek pt. Bagno... Wyraznie nie moze sie biedactwo uwolnic od nas... Odpowiedz Link
a74-7 Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 17:06 szkoda czasu. Nastepnym razem otworze watek Degrengolada. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 21.03.21, 21:32 Raz prozą, raz rymem - walczymy z propagandowym reżimem · Biorąc pod uwagę nieprawdopodobną łatwość, z jaką wszelkiej maści lewactwo dokonuje brutalnego samozaorania a może nawet intelektualnego samogwałtu, coraz częściej odnoszę wrażenie, że lewactwo to nie jest światopogląd tylko jakaś postać z kreskówki. 🙂 Stopniowanie: głupi ---> głupszy ---> najgłupszy ---> o rany jaka ameba ---> lewak. W tej kolejności. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 10.09.21, 11:19 *** I co w tym najsmutniejsze, to to, ze oni wyglaszaja takie glupoty i wcale sie tego nie wstydza - te ameby nie maja nawet swiadomosci, ze robia z siebie idiotow. Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 10.09.21, 11:20 Wlasciwie nie ma sie co dziwic, bo to ta sama lewaczka, ktora twierdzila, ze mezczyzni rodza dzieci... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: lewacka ynteligencja 10.09.21, 20:30 m.maska napisała: > Wlasciwie nie ma sie co dziwic, bo to ta sama lewaczka, ktora twierdzila, ze m > ezczyzni rodza dzieci... > Wyjątkowo rozumna Odpowiedz Link
m.maska Re: lewacka ynteligencja 10.09.21, 11:24 m.maska napisała: > > > *** > alez oczywiscie i jak najbardziej... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: lewacka ynteligencja 10.09.21, 20:28 m.maska napisała: > Ach, jaki ten tron musiał być straszny. Torturowani musieli zapewne siedzieć na brzytwach, odłamkach szkła i gwoździach... ale wytrwali bez wrzasków - może ich kneblowano? Odpowiedz Link