Dodaj do ulubionych

pomoc domowa

30.11.06, 13:33
przyjmę pania do sprzątania domu raz w tygodniu proszę pisać pringa5@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Pati Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:38
      Napisz ile placisz i ktory dzien Cie interesuje i jakie godziny i gdzie
      mieszkasz..
      • Gość: pomoc_domowa2 Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:48
        wysłałam już maila
        • Gość: pringa Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:08
          mieszkam w Gnaszynie Górnym .sobota 6 godzin dziennie 40 zl.w piątek u mojej
          koleżankiwięcej pracy
          • Gość: gosc Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:12
            za wysprzatanie całego domu powinnas zapłacic wiecej a nie 40zł za 6 godzin pracy.
            • pringa5 Re: pomoc domowa 30.11.06, 15:37
              dlaczego piszesz ile powinnam zapłacić jeśli nie widziałaś mojego domu co w nim
              jest do zrobienia i czego oczekuję.myślę że ta osoba która podejmie się tej
              pracy będzie miała bardzo dobrze.jeśli to kogoś nie interesuje poco się wpisuje
              niech sam da zarobić dużo jest ludzi potrzebujących a ze wszystkim można się
              dogadać.
              • Gość: Pati Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:11
                Dzieki za odpowiedz ale ja jednak rezygnuje, bo w soboty akurat opiekuje sie
                dzieckiem takze odpada.Pozdrawiam!
                • Gość: .... Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:57
                  Moderatorze wypie.. na zbity pysk ten śmieć z tego forum a ta lala niech
                  sama zapindala !!
              • Gość: mama Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:08
                pringa5 napisała:

> dlaczego piszesz ile powinnam zapłacić jeśli nie widziałaś mojego domu co w nim
                > jest do zrobienia i czego oczekuję.myślę że ta osoba która podejmie się tej
                > pracy będzie miała bardzo dobrze.jeśli to kogoś nie interesuje poco się wpisuje
                > niech sam da zarobić dużo jest ludzi potrzebujących a ze wszystkim można się
                > dogadać.

sama zasuwaj ropucho a nie śmieć tego forum, tu sie dyskutuje a nie oglasza babo
    • Gość: kot Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:58
      pringa5 napisała:

> przyjmę pania do sprzątania domu raz w tygodniu proszę pisać pringa5@gazeta.pl

a co w dupsku juz ci sie poprzewracalo z tej pychy !
      na porzadny anons w gazecie cie babszczylu nie stac ?
      śmiecić tylko babszczylu poptrafisz na forum ?
      • Gość: ale wsiury Re: pomoc domowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:06
        kobita pisze,bo pisze.

Nie podoba się ,to nie odpowiadajcie.A tak podbijacie wątek wsiury...bleeee
        • Gość: .. Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:21
          Gość portalu: ale wsiury napisał(a):

> kobita pisze,bo pisze.
          >
          > Nie podoba się ,to nie odpowiadajcie.A tak podbijacie wątek wsiury...bleeee

to niech sobie "PANI" lepi kloca pusci, ulży babszczylowi !
    • sosad Re: pomoc domowa 01.12.06, 14:23
      ma maila to z grzecznosci mogla odpisac
      za takie pieniadze sama sie zatrudnij
      • Gość: a jak myslisz za Re: pomoc domowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:53
        jakie zatrudnia się pomoc domową ?

Ten 36-letni górnik,co zginął na Halembie,zarabiał 900 zeta na miesiąc.A co
        porownujesz 6 godzin pracy .Zresztą ja biorę zawsze firmę i płacę 6 zł na
        godz.To ile dostaje pracownica na rękę ?

Jak chodziła mi pani,to brała 50zł za 7 godz.i obiad,kawa itd...dojazd też.Obie
        byłyśmy zadowolone,ale wyjechała do Krakowa,do córki.
        • pringa5 Re: pomoc domowa 04.12.06, 13:43
          czy może napisać do mnie ines zgubiłam jej numer tel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka