pringa5 30.11.06, 13:33 przyjmę pania do sprzątania domu raz w tygodniu proszę pisać pringa5@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:38 Napisz ile placisz i ktory dzien Cie interesuje i jakie godziny i gdzie mieszkasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc_domowa2 Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:48 wysłałam już maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pringa Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:08 mieszkam w Gnaszynie Górnym .sobota 6 godzin dziennie 40 zl.w piątek u mojej koleżankiwięcej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:12 za wysprzatanie całego domu powinnas zapłacic wiecej a nie 40zł za 6 godzin pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pringa5 Re: pomoc domowa 30.11.06, 15:37 dlaczego piszesz ile powinnam zapłacić jeśli nie widziałaś mojego domu co w nim jest do zrobienia i czego oczekuję.myślę że ta osoba która podejmie się tej pracy będzie miała bardzo dobrze.jeśli to kogoś nie interesuje poco się wpisuje niech sam da zarobić dużo jest ludzi potrzebujących a ze wszystkim można się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:11 Dzieki za odpowiedz ale ja jednak rezygnuje, bo w soboty akurat opiekuje sie dzieckiem takze odpada.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:57 Moderatorze wypie.. na zbity pysk ten śmieć z tego forum a ta lala niech sama zapindala !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:08 pringa5 napisała: > dlaczego piszesz ile powinnam zapłacić jeśli nie widziałaś mojego domu co w nim > jest do zrobienia i czego oczekuję.myślę że ta osoba która podejmie się tej > pracy będzie miała bardzo dobrze.jeśli to kogoś nie interesuje poco się wpisuje > niech sam da zarobić dużo jest ludzi potrzebujących a ze wszystkim można się > dogadać. sama zasuwaj ropucho a nie śmieć tego forum, tu sie dyskutuje a nie oglasza babo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:58 pringa5 napisała: > przyjmę pania do sprzątania domu raz w tygodniu proszę pisać pringa5@gazeta.pl a co w dupsku juz ci sie poprzewracalo z tej pychy ! na porzadny anons w gazecie cie babszczylu nie stac ? śmiecić tylko babszczylu poptrafisz na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale wsiury Re: pomoc domowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:06 kobita pisze,bo pisze. Nie podoba się ,to nie odpowiadajcie.A tak podbijacie wątek wsiury...bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:21 Gość portalu: ale wsiury napisał(a): > kobita pisze,bo pisze. > > Nie podoba się ,to nie odpowiadajcie.A tak podbijacie wątek wsiury...bleeee to niech sobie "PANI" lepi kloca pusci, ulży babszczylowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
sosad Re: pomoc domowa 01.12.06, 14:23 ma maila to z grzecznosci mogla odpisac za takie pieniadze sama sie zatrudnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jak myslisz za Re: pomoc domowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:53 jakie zatrudnia się pomoc domową ? Ten 36-letni górnik,co zginął na Halembie,zarabiał 900 zeta na miesiąc.A co porownujesz 6 godzin pracy .Zresztą ja biorę zawsze firmę i płacę 6 zł na godz.To ile dostaje pracownica na rękę ? Jak chodziła mi pani,to brała 50zł za 7 godz.i obiad,kawa itd...dojazd też.Obie byłyśmy zadowolone,ale wyjechała do Krakowa,do córki. Odpowiedz Link Zgłoś
pringa5 Re: pomoc domowa 04.12.06, 13:43 czy może napisać do mnie ines zgubiłam jej numer tel. Odpowiedz Link Zgłoś