Gość: majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:47 Witam; Gdzie jest fryzjer w Szczecinie godny polecenia...?. Byłam w Beverly Hills ale ceny mnie powaliły. Prosze o pomoc . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Fryzjer w Szczecinie IP: *.ksiaznica.szczecin.pl / *.ksiaznica.szczecin.pl 21.07.06, 12:56 Polecam Panią Magdę w salonie na ul. Wieniawskiego (otwarty będzie w sierpniu). Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Fryzjer w Szczecinie 21.07.06, 12:58 polecam UM to najleprzy fryzjer w mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Fryzjer w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:23 A gdzie jest UM?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Fryzjer w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:37 POLECAM GOLDWELLA NA KRÓLOWEJ JADWIGI.Strzyżenie około 40 zł, zniżka dla studentów(36).Wchodziłam z zamiarem lekkiego ścięcia a wyszłam z fajną fryzurką ,która nadała mojej twarzy inny wyraz. W tygodniu idę drugi raz i mam nadzieje,że i tym razem wyjde usatysfakcjonowana. polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś