IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.12, 15:10
Czy zgadzasz się z tezą, że
PROFESJONALNY MANAGER JEST GWARANCJĄ SUKCESU?
Z takiego samego założenia wychodzi realizator projektu „Wiedza i doświadczenie w zarządzaniu” realizowanego od 1.05.2012 do 30.04.2013 r. na terenie woj. wielkopolskiego, Viamed s.c. Pracownia Rozwoju Osobistego SELF Jerzy Wieczorek, Joanna Mirowska-Wieczorek.
Projekt skierowany jest do mikro- i małych przedsiębiorstw z woj. wielkopolskiego, działających w branży handlowej, hotelowej i gastronomicznej oraz ich pracowników w przedziale wiekowym 50+ zatrudnionych na stanowiskach kierowniczych lub stanowiskach wyższego szczebla.
Wierzymy, że poprzez wsparcie udzielone managerom poprawią się warunki i satysfakcja z pracy zarówno samej kadry zarządzającej jak i ich podwładnych a czyż nie człowiek jest w obecnych czasach najlepszą inwestycją? Poprzez wiedzę nabytą na szkoleniach proponowanych w ramach projektu dowiesz się: jak motywować swoich pracowników aby nie wypalili się zawodowo oraz w jaki sposób elastyczne formy zatrudnienia pracowników mogą przynieść korzyści firmie i samym zatrudnionym.

W ramach projektu zaplanowano 3 cykle szkoleń:
 Zarządzanie kapitałem ludzkim
 Pozafinansowe metody motywowania pracowników
 Elastyczne formy zatrudnienia

Terminy szkoleń ustalane są po zebraniu liczby 10 uczestników projektu.
Pierwsze szkolenia już w CZERWCU 2012.
Chcesz wziąć udział w projekcie? A może chciałbyś/-łabyś aby Twoi pracownicy podnieśli swoje kwalifikacje?
Nie zwlekaj! Zadzwoń, napisz: tel. 661 174 303, e-mail: wiedza-doswiadczenie@proself.pl i zajrzyj na naszą stronę: WWW.wiedzaidoswiadczenie.pl

Do udziału w projekcie szczególnie zachęcamy kobiety!

Projekt: „Wiedza i doświadczenie w zarządzaniu” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Priorytet VIII. Regionalne kadry gospodarki, Działanie 8.1. Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie, 8.1.1. Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw.
Obserwuj wątek
    • luiza112 Re: Szkolenia 01.10.13, 08:27
      O tym, że dobrze wyszkolona kadra zarządzająca jest gwarancją sukcesu dowiedziałam się dopiero po szkoelniach z zakresu zarządzania czasem, pracownikami i projektami. Wcześniej wydawało mi się, że wystarczy zainwestować w odpowiedni program by, dobrze wykonywać swoje obowiązki. Polecam więc szkolenia zarządzanie zespołem oraz zarządzanie projektami wszystkim przedsiębiorcom. Jeśli chcecie dowiedzieć się więc warto zajrzeć na www.leadership-center.pl
    • anna_198406 Re: Szkolenia 18.11.15, 13:11
      Nasza firma korzysta ze szkoleń firmy: aliorinstytut.pl/. Mieliśmy dwa problemy: z działem sprzedażowym i z managerami, którzy nie radzili sobie z prowadzeniem zespołów. Te szkolenia, to były naprawdę dobrze zainwestowane pieniądze. Pracownicy szybko zaufali trenerom, aktywnie uczestniczyli w szkoleniach, a wszystko to przełożyło się na coraz to sprawniej funkcjonujący dział sprzedaży. Także jeżeli ktoś poszukuje firmy szkoleniowej to polecam bardzo.
    • 1mariol Re: Szkolenia 06.04.17, 19:17
      korzystam z tych szkoleń i jestem nie zadowolona wypłaty nie sa w terminie ....a stażu sie szuka na własną ręke ....nie polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka