doradon 08.06.09, 10:20 Szukam osoby do naprawy zmywarki w Legionowie. Proszę polećcie mi sprawdzonego fachowca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: Naprawa zmywarki 08.06.09, 10:44 Przy postoju taxi przy Anacie. Tam jest punkt naprawy AGD, tylko nie wiem czy samemu nie trzeba tam dowieść (może mają swoj transport?), ale gosc jest sprawdzony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Naprawa zmywarki 08.06.09, 14:54 Nie tzreba dowozic, a tez poelcam, bo potrafi przyjsc obejtrzec i wycenic koszt naprawy, co pozwala na podjecie decyzji, czy naprawa jest oplacalna czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
doradon Re: Naprawa zmywarki 09.06.09, 11:03 przez ostatni miesiąc zmywarka pozostawiała białe zacieki na sztućcach, i tym samym musiałam je ponownie płukać pod wodą.Zmywarkę myłam, kupowałam przeróżne super środki czyszczące i nic! A ostatnio po włączeniu zaczęła pracować i tak pracowała przez 5 godzin.Po wyłączeniu jej okazało się,że na dole "stoi" woda. naczynia były czyste, poza sztućcami z białym nalotem ale oczywiście mokre. Dzwoniłam do wszystkich możliwych napraw w L-wie AGD i wszędzie słyszałam to samo nikt u nas nie zajmuje się naprawą zmywarek ... bo to niszowy i nieopłacalny interes.(?) Nie ukrywam byłam zdumiona! Bardzo dziękuję za pomoc. Dzisiaj zajrzę do polecanej przez państwa osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: Naprawa zmywarki 09.06.09, 19:05 z twojego opisu wnioskuje że może być problem z programatorem , bądź firmware tej zmywarki , tak , jakby się zapętlała i nie wykonywała pewnych punktów pracy , biały nalot to brak końcowego płukania czystą wodą . Ja w mojej ARDO przezyłem to juz kilka razy , znalazłem nawet na sieci info jak ją zresetować. Może twojej to tez pomoże, ale nie wiem jaki masz model. Odpowiedz Link Zgłoś
doradon Re: Naprawa zmywarki 10.06.09, 12:02 Jak się okazało "padła" grzałka.Przyjechał pan i wszystko w 2 godziny naprawił. Jak na razie działa bez zarzutu poczekamy co będzie po kilku myciach. Jeżeli ktoś by potrzebował kontaktu mogę podrzucić telefon do fachowca:) aha-zmywarka firmy bosch Jeszcze raz bardzo dziękuje za informacje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Naprawa zmywarki 10.06.09, 12:56 To ja,tak na wszelki wypadek,poprosze ten telefon.Też mam boscha. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.guzik Re: Naprawa zmywarki 10.06.09, 18:59 Ja też poproszę o telefon. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
doradon Naprawa zmywarki namiary 15.06.09, 11:01 Dla zainteresowanych podaję tel kontaktowy do Pana Marcina - przyjechał, zrobił i zmywarka działa jak nowa 0 602 365 909 Pozdrawiam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Naprawa zmywarki namiary 12.09.13, 01:41 Próbowałam się do tego człowieka dodzwonić. ZEro kontaktu ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kamila561 Re: Naprawa zmywarki 12.09.13, 01:18 Witam. Niedawno naprawiał u mnie zmywarkę Pan Andrzej, z polecenia i mogę polecić dalej. Nr tel. 889 320 959 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam120 Re: Naprawa zmywarki IP: *.rev.kpsi.pl 23.11.17, 20:14 ja zawsze mając problem ze zmywarką korzystam z serwisu www.naprawek.pl i w zamian otrzymuję kompetentną osobę, która szybko upora się z problemem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś