aktywista13 19.02.04, 09:00 Co sądzicie o wspólnym ststucie z A? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10541&w=10692131&a=10860879 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooj Re: Statut dla B 19.02.04, 09:18 no eee tego aktywisto no ..to troszkę nie halo tzn nie sama propozycja ale może zgłaszający nie ten? opracowanie statutu to jednak kilkadziesiąt godzin pracy (co najmniej) albo jak kto woli -parę tysięcy złotych jesi zlecone na zewnątrz może nie dysponuj aż tak swobodnie pracą krokodylową? tzn i tak tajny nie będzie ale ...no wyczucia trochę kto co sądzi? prawie zerowe zainteresowanie podczas tworzenia a teraz takie propozycje to no... ale może się czepiam. Zdanie moje napisałem nie stanowisko komisji, MA, większej liczby tworców więc prosze nie pzrenosić egoizmu na wszystkich ww Odpowiedz Link
aktywista13 Re: Statut dla B 19.02.04, 09:21 Myślę, ze gdyby etap B zapłacił za to uczciwie autorowi, to wtedy byłoby ok. I dla nich i dla nas. Chyba się z tym zgodzisz? Odpowiedz Link
mooj Re: Statut dla B 19.02.04, 09:32 nie wiem -nie jestem agentem autora a mój wklad nie był na tyle duży żeby były podstawy do jakiś wycen jakich "nas"? jeśli jest cokolwiek do rozliczania to nie pomiędzy "nami" a B! tylko pomiędzy autorami a B. chyba że aktywisto nie potrafię zidentyfikowac nicka z osobą i niesłusznie wykluczam Cię z udziału w pracach nad statutem pozdrawiam Odpowiedz Link
adresarka Re: Statut dla B 19.02.04, 09:42 Dajmy takto kasę temu krokodylowi(?) i miejmy też statut. Po co przecierać szlak jeszcze raz!!! Bo chyba ten Krokodyl to podstawowy autor statutu i poprawek? A ja na naszego zarządcę nie liczę, wolę skorzystać z tego, co wy już zrobiliście. Tak chyba będzie taniej i lepeij dla wszystkich. Odpowiedz Link
gelkaa Re: Statut dla B 19.02.04, 09:48 mysle ze jesli statut chodzi to musicie sie wypowiedziec razem jako wspolnota, a moze u was tez jest taki krokodyl i inni zdolni ktorzy mogli by to zrobic trzeba tylko popytac a dalczego nie mozecie liczyc na zarzadce? Odpowiedz Link
zzdorka Re: Statut dla B 19.02.04, 18:52 Ja jestem za wspolnym statutem i za tym, aby za niego zaplacic autorowi. Jakos pokladam wiecej wiary w A-etapowcow, bo i juz madrzejsi czasowo i jakos chyba tylko lokatorzy z A (moze sie myle) wiedza z czym to sie je. Trzeba zrobic jakies spotkanie, tylko z moich informacji akty podpisala dopiero mala garstka lokatorow. Nie wiem czy cos ustalimy. Odpowiedz Link
aktywista13 Re: Statut dla B 20.02.04, 15:38 Jeśli za tym statutem zagłosuje TUrret w etapie A, to przejdzie i w etapie B. Szybciej, łatwiej i przyjemniej... Odpowiedz Link