Dodaj do ulubionych

Wjazd/Wyjazd

15.06.04, 10:39
Czy ktos cos wie o 2gim wjezdzie i wyjezdzie na osiedle? ( zreszta bardzo
potrzebnym)
Obserwuj wątek
    • rkozlo Re: Wjazd/Wyjazd 15.06.04, 10:44
      Ja wiem. NIE BĘDZIE drugiego wjazdu, pytałem w biurze sprzedaży Turreta. Skoro
      teraz jest ciasno to co będzie się działo po zasiedleniu bloku C???
      • zz_marcin Re: Wjazd/Wyjazd 15.06.04, 10:56
        Przecież obecny wjazd jest usytuowany w tak wspaniałym miejscu, że drugi nie
        jest potrzebny. Ludzie mało spacerują - dzięki TP muszą robić rundę wokół etapu
        A, pan SB zaraz pięknie określiłby to "akcja na rzecz zdrowia mieszkańców ZZ".
        A ruch samochodów w bramie - że niby będą korki, a gdzie ich nie ma?
        Póki co mam nadzieję, że furta będzie głośniej trzaskała, bo obecny rumor jest
        stanowczo zbyt cichy i nie słyszę go u siebie w etapie B - a warto w nocy
        wiedzieć, że ktoś wszedł na teren osiedla.
        • stewald Re: Wjazd/Wyjazd 15.06.04, 12:35
          Obecnie wjazdu nie będzie, ale docelowo ma być od strony PGR-u. Zrobiony będzie
          dopiero wtedy, kiedy zostanie wybudowana przez ZTM nowa uliczka z tamtej
          strony. Tylko nie wiadomo kiedy to nastąpi.
          • smart16v uliczka? 15.06.04, 12:59
            Czy to znaczy, że za B od strony PGR będzie jakaś uliczka? Tylko dokąd? Do
            rzeczki?
            A może ktoś wie, czy coś wiadomo w sprawie tej górki i pola? Co tam będzie?
            Z góry dzięki za info.

• mooj Re: uliczka? 15.06.04, 13:13
              tak to oznacza ze na terenie PGR wzdłuż terenu ZZ (zarówno ZZ I jak i B) jest
              planowana ulica (dla potzreb wywodu "U")
              docelowo komunikacja z ZZ ma sie odbywac poprzez uliczkę "U" a nie istniejąca
              bramę
              "U" ma slżyć także jako komunikacja sąsiadów (obecnie PGR) z Wincentego

co będzie na terenie PGR -nie wiadomo
              generalnie nieuciazliwe czyli mieskznaiówka + ew. usługi

do momentu powstania "U" i przeniesienia bramy będziemy cierpieć ew. postaramy
              się WSPÓLNIE o jakies rozwiązanie problemu. Jak jest na to szansa?...
              kiedy? zdaje się, ze niewczesniej niż w 2011 roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka