grzegorz_zz Re: do zz138b 19.06.05, 07:11 Marcin nie masz skonfigurowanej poczty na gazecie. Info do ciebie. Lokal 88 po poludniami. Mnie nie ma, wiec zostaw mojej zonie. Mialo byc 6 godzi + 6 6 godzin z 6 kwietnia. Bede uchwytny w czartek. Odpowiedz Link
robert28 Re: do zz138b 19.06.05, 11:04 Mam pytanie jako do członka Komisji Rewizyjnej, czy KR widziała i czytała tę nieszczęsną uchwałę z grudnia 2003 o wynagrodzeniu zarządcy oraz czy odbyło się to naprawdę na walnym wspólnoty/protokół i nagranie/w grudniu 2003.Bo może zaczniemy od początku? Ja wiem że dziś jest niedziela i tylko nieliczni siedzą przy komputerze więc na odpowiedź poczekam do poniedziałku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zz138b Powołanie/odwołanie Lubińskiego i plan 2004 19.06.05, 17:01 Z aktu notarialnego wynika, cytuję z pamięci: "... do sposobu zarzadzu nieruchomością ... zastosowanie beda miały przepisy UWLz wyj art 12 u 2... podział kosztów i pobieranie zaliczek został okreslony w Regul Eksploatacyjnym i uchwale budzetowej przyjętymi w dniu dzisiejszym zw. wieksz głosów" O TEN REGULAMIN I UCHWAŁĘ PO RAZ KOLEJNY POPROSIMY ZARZADCE W PISMIE ZŁOZONYM MU 22 CZERWCA i dalej "stawający powiezają zarząd M. K> Łubińskiemu działającemu pod firmą partner, który moze być w KAZDEJ CHWILI ODWOŁANY LUB ZAWIESZONY W CZYNNOŚCIACH NA MOCY UCHWAŁY WŁAŚCICIELI" GDZIE TU JEST O FORMIE AKTU NOTARIALNEGO - JAK UPIERA SIĘ ŁUBIŃSKI ? "wypisy z tego akltu nalezy wydawac właścicielom" 6 KWIETNIA ZARZADALISMY BY BYŁY ONE DOSTEPNE W ADM. pozdrawiam łikendowo Sąsiadów Odpowiedz Link