zzdrum 07.02.06, 11:17 I przepraszam, że w pierwszym poście przegiąłem, ale zimno było wczoraj a dzieci plus zakupy plus pies i się człowiek zdenerwuje na śepa bezczelnego. Więcej nie bedę. PS. Forum euro profil ma niezaprzeczalne zalety. Anonimów brak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzdrum Re: witam!!! 07.02.06, 11:45 Fakt. Ale pana dominika nikt jeszcze nie pytał kto dał mu moralne prawo do administrowania, nikt nie wieścił misji praejęcia kontroli nad umysłami motłochu zielonych zaciszan, nikt tam nie wyzywał nikogo od chorych psychicznie czy pedałów, nikt nie pisał że niedobrze mu na czyjś widok, nikt nie kazał się nikomu odpierdalać, nikt nie dyktował o czym wolno a o czym nie wolno pisać, nikt nie groził nikomu fizyczną agresją, nikt nie czynił chucpy z obrony "wolności słowa" - plugawego słowa. Tutaj to wszystko wyczytałem od grudnia. Jestem za zamknięciem forum, niestety, paru frustratów zmieni jego charakter czy tego chcemy czy nie - zmieni na zamknięte albo na rynsztok. Odpowiedz Link