pmenki 19.02.06, 14:12 Witam sąsiadów z ZZ. Mam pytanko - czy macie dostęp do ftpa spraya? - ja od 3 dni nie mogę tam się dostać. Może ktoś wie co sie dzieje? Pozdrawiam, Menek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kyniu1 Re: ftp 19.02.06, 18:56 Czołem, Niestety to jest właśnie jakość Spraya. U kumpla w etapie A jest dokładnie to samo.Raz działa a raz nie. Zresztą z kablówką też nie jest najlepiej.Kanały jak się wieszały tak się wieszają i nic z tym nie robią. A dziwne, że Pan Czarny nie chce dogadać się z AsteCity w etapie C. Dzwonie do niego regularnie a on, co raz sprzedaj mi nową bajeczkę, dlaczego to nie ma jeszcze Astera.Ostatnio nawet zacząłem się zastanawiać czy przypadkiem nie ma ona jakiegoś układu ze Sprayem Kyniu Odpowiedz Link
aktia Re: ftp 19.02.06, 21:51 to tak Pan Czarny załatwia kablówke w aster? No to ja mu w poniedziałek pokaze! Albo podpisze umowe w najblizszym czasie, alebo bedzie miał ze mna do czynienia. No to na razie. Odezwe sie jak z nim pogadam Odpowiedz Link