aldolaza 20.03.06, 20:33 witam wszystkich Mam pytanie: Ile wynoszą was całkowite miesięczne opłaty ? głownie interesują mnie mieszkania około 60m2. serdecznie dziękuję za wsyztskie info i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldolaza Re: ile płacicie 21.03.06, 06:39 Ojejku No proszę napiszcie ! niedługo chcę się tam przeprowadzić. Aktualnie w Agromanie płacę 7,- za m2, a jak jest u Was? No proszę napiszcie Odpowiedz Link
mania2424 Re: ile płacicie 21.03.06, 07:46 ja za 54 m2 m+ 2 pomieszczenia gospodarcze + garaż płacę prawie 400 zł Odpowiedz Link
mooj Re: ile płacicie 21.03.06, 09:24 ZZ I - w trakcie głosowania planu gospodarczego i zatwierzenia zesżłorocznych kosztów etap B - zebranie niedługo jeśli chcesz wiarygodnie i aktualnie poczekaj paręnascie dni orientacyjnie w zaokrągleniu ZZ I - 2,50 pln/m2 + media garaż około 60 zł do tego fundusz remontowy 0,20 pln/m2 stawki skalkulowane sa tak aby pokrywać koszty i brak wpłat od dłużników ściagniemy długi ma szanse być taniej tj około 2,10/m2+media za 60 m w jednej ze wspólnot zapłaciłabyś zaliczki niecałe 299 zł (w tym zaliczki za media) ale średnia zaliczka wymaga dopłaty po rozliczeniu mediów (w zaokrągleniu zdaje się 40 zł) więc po urealnieniu zaliczek na media 60 metrów bez garażu, miejsca parkingowego poniżej 350 zł Odpowiedz Link
przemek.c Re: ile płacicie 21.03.06, 09:35 aldolaza napisał: > witam wszystkich > Mam pytanie: Ile wynoszą was całkowite miesięczne opłaty ? głownie interesują > mnie mieszkania około 60m2. serdecznie dziękuję za wsyztskie info i pozdrawiam Sprecyzujmy może, opłaty ZA CO? Odpowiedz Link