ryar 18.06.06, 21:20 czy ktoś może chodzi/ł do do klubu na przeciwko szpitala i może powiedzieć coś dobrego/złego o treningach,towarzystwie itd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamgrey Re: bjj 18.06.06, 21:41 Chodzę tam na kickboxing. Trenerzy kickboxingu są wg mnie bardzo dobrzy. Warunki w miarę ok - tzn. nie jest to jedno z tych "ładnych miejsc" i np: szatnie pozostawiają wiele do życzenia, ale przecież to nie jest najważniejsze... Co do bjj to nie wiem, ale myślę o tym żeby się zapisać na shootfighting z tym, że od sierpnia (wtedy będę mógł coś powiedzieć). Odpowiedz Link
arturos777 Re: bjj 19.06.06, 10:00 Piszesz 'trenerzy' - treningi prowadzą obaj tzn. Bąkowski, Szcześniewski...? Jaka jest struktura wiekowa zawodników? W wakacje też macie zajęcia? Rozruszał bym moje stare kości. Odpowiedz Link
adamgrey Re: bjj 19.06.06, 10:43 Tak - trenningi prowadzą Piotr i Robert. Można przyjść na trening i zobaczyć - chyba pierwszy trenning gratis - przynajmniej tak było jeszcze kilka miesięcy wczesniej. Odpowiedz Link