beatka33 04.09.03, 08:17 Cieszę się, że już jest aczkolwiek martwi mnie, że bardzo mizerne (jak to jest z licznikami ciepła, czy mierzą ciepło czy ilość wody przepływającej ?). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka33 Re: ogrzewanie 04.09.03, 14:08 zz_nowy napisał: > mierzą ciepło. > > JUŻ JEST OGRZEWANIE??? tak grzejniki są trochę cieplejsze choć na klatce przy wejściu jeden jest bardzo ciepły a drugi zimny a u mnie ledwo co. Odpowiedz Link
marta_marta2 Re: ogrzewanie 05.09.03, 09:20 Administracja twierdzi, że to była tylko próba. W chwili obecnej ogrzewanie jeszcze nie funkcjonuje. Odpowiedz Link
beatka33 Re: ogrzewanie 05.09.03, 15:48 Zauważyłam wczoraj ale pomyślałam że z powodu ocieplenia (nieznacznego). szkoda Odpowiedz Link
zz_beatka zimno mi ......:( 02.10.03, 08:45 Panie dyrektorze TP jest zimno i zapowiadają ochłodzenie. Dziś w nocy zmarzłam mimo grubej piżamy i skarpetek. A z tego co usłyszałam od innych sąsiadów im też nie jest najcieplej. Czy mozna włączyć już choć minimalnie? Pana Bolińskiego nie ma a jego dowcipy podnosiły mi czasem ciśnienie i było cieplej. A teraz kto mnie rozgrzeje jak nie ciepły kaloryfer? Pozdrawiam pana SB Odpowiedz Link
zz_nowy Re: zimno mi ......:( 02.10.03, 09:28 Nie ma w B ogrzewania? Myślałem, że oba budynki ogrzewane są jednocześnie. Odpowiedz Link
moze_zz Re: zimno mi ......:( 02.10.03, 09:43 No nawet nie mów, że w A jest ogrzewanie, bo to będzie jawna niesprawiedliwość społeczna. CIEPŁA DLA B!!! A. Odpowiedz Link
sc77 Re: zimno mi ......:( 02.10.03, 11:18 W A ogrzewanie bylo tylko przez kilka dni. Teraz tez jest zimno... Odpowiedz Link
zz_nowy Re: zimno mi ......:( 02.10.03, 11:24 Powiem tak: było ogrzewanie i je wyłączyłem bo mam w mieszkaniu 22 stopnie i mi bylo za gorąco z odkręconymi kaloryferami. Być może już wyłączyli ogrzewanie. Tydzień temu na 100% było - przez przynajmniej 3 dni - tyle na ile ja miałem włączone. Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ogrzewanie 02.10.03, 15:28 Noce są naprawdę już chłodne a ja jestem stworzeniem ciepłolubnym Odpowiedz Link
moze_zz Re: ogrzewanie 02.10.03, 16:05 Ja też zwłaszcza, że za tydzień wychodzę za męża i wolałabym nie być pociągająca panną młodą A. Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ogrzewanie 03.10.03, 08:31 Panowie z TP co o tym myślicie? Zamierzacie tak zostawić zmarznięte kobiety na pastwę zimna? A z drugiej strony to była już uciekajaca panna młoda to może być i pociągająca ... . Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ogrzewanie 03.10.03, 15:44 i co nie znajdzie się żaden gentelmen który rozgrzej zmarznięte ciała (nie tylko kobiece)? ... poprzez włączenie odpowiedniego guzika/kurka? synoptycy straszą zimnym weekendem (((( Odpowiedz Link
zz_nowy Re: ogrzewanie 06.10.03, 09:44 No co ty??? Nadal nie grzeją w B? Chyba, że znów coś przeoczyłem ale kiedy wychodziłem 30 min temu z domu - kaloryfery grzały... Odpowiedz Link
moze_zz Re: ogrzewanie 06.10.03, 09:58 W takim razie jest to jawna niesprawiedliwość społeczna. No, chyba, że tylko ja i Beatka mamy popsute kaloryfery i nie grzeją... CIEPŁAAAAAAAAAAAAA!!!` Odpowiedz Link
mooj Re: ogrzewanie 06.10.03, 10:21 inna instalacja, inna administracja zadzwońcie do Turreta Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ogrzewanie 06.10.03, 10:37 Mam odpowietrzone a ciepła brak niedługo dopadnie mnie grypa i kto mi przyniesie zakupy do domu? Odpowiedz Link
sc77 Re: ogrzewanie 06.10.03, 14:46 U mnie w A działają pełną parą. W mieszkaniu gorąco - trzeba przykręcać. Rok temu moje kaloryfery długo były zimne, gdyz ekipa nie odkęciła dopływu ciepła po remoncie. Sprawdźcie to u Was. Może w mieszkaniu albo w pomieszczeniu technicznym. Po drugie należy odpowietrzyć kaloryfery. Pozdrawiam i życzę ciepła. Odpowiedz Link
moze_zz Re: ogrzewanie 06.10.03, 15:00 A mógłby się odezwać ktoś z B? Czy to cały blok, czy rzeczywiście tylko wybrańcy z zakręconym dopływem i zapowietrzonymi kaloryferami? Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
zz_beatka Re: ogrzewanie 06.10.03, 15:50 od jutra ma być cieplutko. )))) A dziś cóż trzeba jakiś termofor do łóżka i koniecznie skarpetki na nogi ... Odpowiedz Link