marcin_robert 05.11.03, 12:24 Póki co na moim piętrze chyba tylko robotnicy się kręcą. Za ścianą pusto, obok też. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smart16v Re: Znacie już sąsiadów? 05.11.03, 17:52 no ja mieszkam od tygodnia. Ktoś mieszka za ścianą. Wieczorem, jeżeli akturat wracam do domu przed sąsiadem, słyszę stukot ciężkich butów... raz jak przychodziliśmy sprawdzić robotników (przed wprowadzeniem jeszcze), ktoś "po cichu" wyjżał przez Judasza i tyle. No nie znam sąsiadów( Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Znacie już sąsiadów? 06.11.03, 09:21 u mnie sąsiadka mieszkająca (i jej mąż)wyżej ucieka z garażu na mój widok ale pozostali są mili i sympatyczni ale jest ich niewielu. Nowi sprowadzający się ostatnio nie znają słowa dzień dobry ale może to się zmieni? Odpowiedz Link
mania2424 Re: Znacie już sąsiadów? 13.11.03, 17:32 Ja znam swoją sąsiadkę i sąsiada już osobiście mimo, że jeszcze nie mieszka >> bardzo fajni ludzie. Znam też rodzinę z 3 piętra >> też fajni. Oprócz tego nasze piętro, a raczej parter jest już zasiedlony>>nie znam ludzi, ale wydają się być fajni, uśmiechają się i są kulturalni. Ogólnie jest przyjemnie Odpowiedz Link
zzdorka Re: Znacie już sąsiadów? 14.11.03, 19:59 Ja juz znam kilka osob. Wiekszosc mila i fajna. Czsc zlosliwa i wredna itd. Jak wszedzie. Ale generalnie jest ok. Odpowiedz Link
daniel_zab Do Arturos777 15.11.03, 00:49 Cześć Dzisiaj poznałem nowego sąsiada Sympatyczny. Wwoził płytki do mieszkania. Za kilka dni zaczynają wyburzanie ścian etc. My z żonką wprowadzamy się za ok. 2 tygodnie. Większość już zrobiona, resztę zrobię sam w miarę możliwości finansowych. Wiadomo - AKT NOTARIALNY - priorytet Jak to wszycho już w miarę zrobimy to Was na umówioną kawkę zaprosimy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zzdorka Do daniela zab 15.11.03, 19:39 To wy jeszcze nie mieszkacie? Glowe bym sobie dala uciac, ze jestes z etapu A. Masz olbrzymia wiedze na temat osiedla... Mam nadzieje, ze to nie wasi robotnicy tak mnie mecza... Pozdrowka dla zonki. Odpowiedz Link
daniel_zab Re: Do zzdorka 16.11.03, 05:07 Witaj zzdorka Dzięki za pozdrowionka Jeszcze nie mieszkamy, ale termin zbliża się wielkimi krokami. Etap B, czwarta klatka. Moi robotnicy są bardzo skrupulatni w godzinach pracy, które im narzuciłem, aby innym nie zatruwać życia: poniedziałek - piątek, 7 - 15, i żadnego kucia przed 9:00 Jak to mówią: "traktuj wszystkich tak, jak sam chciałbyś być traktowany" > Masz olbrzymia wiedze na temat osiedla... Troszkę wiem, to się dzielę (ale żeby olbrzymią.., ... niee :o)). Bardzo doceniam wszelkie posty, gdyż to dzięki Wam dużo się dowiedziałem, jak załatwić wiele spraw. > Pozdrowka dla zonki. Pozdrówka dla Twojej połówki. Pa Pa Odpowiedz Link
zz_beatka do daniel_zab 16.11.03, 11:04 daniel_zab napisał: > Moi robotnicy są bardzo skrupulatni w godzinach pracy, > które im narzuciłem, aby innym nie zatruwać życia: > poniedziałek - piątek, 7 - 15, i żadnego kucia przed 9:00 > Jak to mówią: "traktuj wszystkich tak, jak sam chciałbyś być traktowany" to mi zapunktowałeś szkoda że nie wszyscy tacy są jak ty. niektórzy ćwiczą mą cierpliwość do 21 lub nawet do 22. pocieszam się że juz kończą Odpowiedz Link
arturos777 Re: Do Daniela Zab 17.11.03, 08:05 Witaj, chciałem pytać, gdzie Wy się tak naprawdę wprowadzacie, skoro nie słyszę na piętrze żadnego stukania, żadnych hałasów itp... A tu się okazuje: praca od 09.00 do 17.00, wow!, ja nie narzucałem swoim robotnikom takich rygorów, bo nam się śpieszyło (i wszędzie dookoła było raczej pusto). Hm, czasem widzę robotników w mieszkaniu na prawo od windy, coś tak dłubią, dłubią, to Wasza ekipa? Zapraszamy Was pierwsi, bo zanim odnajdziecie kawę w swoim rozgardiaszu, to wieki miną Ja część moich koszulek odnalazłem dopiero po miesiącu, jak zrobili nam szafę, hi hi .... Pozdrawiam cała klatkę IV B Odpowiedz Link
zzdorka Re: Do Daniela Zab 17.11.03, 20:31 Ja remontowalam, jak jeszcze nikt nie mieszkal, wiec pozwolilam mojemu robotnikowi walic ile sie da. I o dziwo zaskoczyl mnie. Powiedzial, ze ciezkie prace bedzie wykonywal w ciagu dnia, a tylko ciche w nocy. Oby wiecej takich panow. Pozdrawiam IV klatke i nie tylko. I moich sasiadow z V. Odpowiedz Link
daniel_zab Re: Do Arturos777 19.11.03, 22:15 Na naszym piętrze narazie są zajęte dwa mieszkania. Jedno z lewej strony windy, zaraz za rogiem i drugie po prawej stronie windy w końcu korytarza. Jeżeli masz wycieraczkę w kwiaty to jesteśmy sąsiadami przez ścianę. Pozdro Danielos PS. Dzisiaj widziałem najnowszą sąsiadkę z Naszego piętra z robotnikiem - robi się sąsiedzko - COOL!!! To już 5 mieszkanie jest "zaludniane" Odpowiedz Link
arturos777 Re: 21.11.03, 07:34 > Jeżeli masz wycieraczkę w kwiaty to jesteśmy sąsiadami przez ścianę. Taaa, to chyba moja Witamy! Robi się przyjemniej, bo czułem się już jak na pustyni. Odpowiedz Link